Melo bende bunlar ne hamile misin dicektim.... doğru söylüyorsun aslında testte cıksa bile kimyasal olabilir, testte cıkmasa da hamile olanlar da var.... en sağlıksından kan vermek...
Cuma sabah yapıcam canım....
Hadi hayırlısı inşallahMelo bende bunlar ne hamile misin dicektim.... doğru söylüyorsun aslında testte cıksa bile kimyasal olabilir, testte cıkmasa da hamile olanlar da var.... en sağlıksından kan vermek...
Cuma sabah yapıcam canım....
Evet. :)Birde aynı saatlerde mi yapıyorsunuz peki?
YouTube yumurtlama masajı var Ebru ceylan size ekran görüntüsünü atarım açıp onu izleyin çok basit ama faydalı olduğuna eminimBacım bilmediğin yok o nedir hele bi aydınlat
Haber veririm canımBana haber verirmisin öğrendiğinde sonucu erken falan bakarsan da testtle
İlginç gelmedi desem yalan yok hani tamam bat olmadı neysem de siliklik ne alaka onu anlamdım. Testi devam edin bklm ne olck merak ettim ben ikiniziEvet. :)
Evet ben de merak ettim sonucuLH bu kadarcık iniş çıkış olur bence devam edin 24.güne kadar önü var benim bildiğim.Bende göremem göremem azcık koyuluk arkası pik olur. Devam edin ne olacak bakalımsonuç nereye varacak.
Bilemezsin sonuçta pik kaçırmadıysanız hiç geç değil canımbenim için geç oldu diye düşünmüstum.. :)
Geçen ay boyle olmadığı için beklemiyordum ben gecikmesini ondan :) yoksa batıma var daha, yumurtlama geciktigi için o da ötelencek.. neyse testlere devam :)İlginç gelmedi desem yalan yok hani tamam bat olmadı neysem de siliklik ne alaka onu anlamdım. Testi devam edin bklm ne olck merak ettim ben ikinizi
Belki adetiniz oynamıştır ileri geri her ayda aynı olmuyor hepimizin yumurtlamasıGeçen ay boyle olmadığı için beklemiyordum ben gecikmesini ondan :) yoksa batıma var daha, yumurtlama geciktigi için o da ötelencek.. neyse testlere devam :)
evet muhtemelen dediğimiz gibiBelki adetiniz oynamıştır ileri geri her ayda aynı olmuyor hepimizin yumurtlamasıbu ay olur ileri o adetin düzensizliği bile etki ediyor. Devam inşlh olur canım
Normal canım dalgalanmalar olabiliyo .sen pik gördüğüm günleri değerlendirdiysen sorun olmaz ama bugünleri de değerlendir çatlama bitikten sonra bile birkaç gün gün aşırı değerlendirmek daha iyi .hayırlsı olsun hakkında inşallah bebiş haberi verirsin sendeEvet canim onda sorun yok da sonrasi bi koyu bi acik renk cizgiler var ya o normal mi ben onu anlamadim
Sürekli o kadar dk olmuyor ama böyle aklına geldikçe 5 dk bile olsa iş görüyor ben çok da aşırı yapamadım yani sıkıldımevet muhtemelen dediğimiz gibimasaj önerisi için de teşekkürler.. yapayım aklıma geldikçe
Sağolasın canım teşwkkürler yeni duydum bunuİki videoyu da izleyebilirsiniz. Birgebeningünlüğü intağram sayfası var orada çok faydalı bilgileri var. Takip edebilirsiniz.birçok arkadaşımız biliyor kendisini. Hiçbirşey için geç değildir ne bilim bir ayda olsa kaçırmanızı istememben yardımcı olmaya çalışıyorum işte kendi çapımda. Umut varsa dememekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum. LeeSoon ve S Seda_1386
Eki Görüntüle 2794686
Neyse biliyordur kendini ne diyelim o zman. Biz kendi alemimizde takılıyoz burda kimseye bişi demedikBiz birşey yapmadık bilmiyorım ben
Aynen öyle canım.Neyse biliyordur kendini ne diyelim o zman. Biz kendi alemimizde takılıyoz burda kimseye bişi demedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?