• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya neden bu kadar takiyorsunuz kendinizi yipratmayin bu sekilde yazik gunah her sey olacagina varir nasipse olacak belirti olmasa da olacak herkes belirti yasamiyo neticede uzmeyin caninizi
bu ay okadar fazla emek verdim ki yoruldum hayıt suyu içtim klomen kullandım ovulasyon testi yaptım bal tarçın çörek otu yaptım incir havuç kanattım ara ara içtim doggy pozisyonu denedim gün atlamadım hiç düzenli çalışmaya devam ettim bacaklarım havada yattım 15-20 dk vallahi bezdim bu ay da denerim daha da denemem genç değilim kaldıramıyorum stresi ilk bunları yaparken içim coşuyordu şimdi bir manyak gibiyim hiç umudum kalmadı neden öyle bilmiyorum ya

Görünmüyor ama 😄

Eklentiler

• IMG_20210304_093016.webp
    IMG_20210304_093016.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 101
Ben kendı adıma soleyım burada konusmak hosuma gdııyor esprıler vs zaman gecıyor yoksa gerçekten takmıyorum yani negatıfı görünce bıle adetı bekle derım ben kendı kendıme öle olanalr var ) ama melo mutsuzum demıs o mutsuz degıl bence mutsuz ınsan bu kadar konusmazzz :)
vallahi mutsuzum kız iki gündür bir mutsuzum ben her durumda konuşurum onda sıkıntı yok :) bana sabah sabah lugat parçalatma burda " benim her zaman güldüğümü söyleyenler biraz daha dikkatli baksalardı gülen yüz hatlarımın arkasından akan göz yaşlarımı görürlerdi " ...

bu ay okadar fazla emek verdim ki yoruldum hayıt suyu içtim klomen kullandım ovulasyon testi yaptım bal tarçın çörek otu yaptım incir havuç kanattım ara ara içtim doggy pozisyonu denedim gün atlamadım hiç düzenli çalışmaya devam ettim bacaklarım havada yattım 15-20 dk vallahi bezdim bu ay da denerim daha da denemem genç değilim kaldıramıyorum stresi ilk bunları yaparken içim coşuyordu şimdi bir manyak gibiyim hiç umudum kalmadı neden öyle bilmiyorum ya
Akisina birakin stres yapmayin caninizi sıkmayın daha erken hayirlisi olsun🥰

vallahi mutsuzum kız iki gündür bir mutsuzum ben her durumda konuşurum onda sıkıntı yok :) bana sabah sabah lugat parçalatma burda " benim her zaman güldüğümü söyleyenler biraz daha dikkatli baksalardı gülen yüz hatlarımın arkasından akan göz yaşlarımı görürlerdi " ...
yapma yanarız :)

Resimde çıkmıyor ama silik çizgi var pilin 7. Günü zaten bence test bozuk ve bozuklar hep beni buluyor ☹️
kuzum benim istediğimiz sonucu almayınca test bozuk diyoruz bence değil pikin 7. günü ise zaten bir gün sonra yumurtan çatlar 6 günde de döllenme olur bebek yerleşir o test doğru çıkmış gebelik varsa o testler anında yanıt veriyor emin ol tecrübeyle sabit ben geçen ay kimyasal gebelikte bile pozitifi gördüm attım dün testlerimi dilersen baka bilirsin benim ki bariz pozitifti bas bağırıyor test ben hamileyim diye ama kimyasal o bile çıktı yani düşün hemde 5 tl lik testte bile çıktı bu testi yapmamış say sabırla bekle bence en doğru neticeyi ozaman alacaksın bu test negatif üzgünüm

Ahh bi bilsem ☺️ hormon testlerinize bakıldı mı? Yumurtlama takibi yapıldı mı? Benim hormonların hepsine bakmadı açıkçası çok detaycı bi doktor değil. Yaşadığım yerde de pek alternatifim yok. Sadece sağlık ocağında yapılanlara baktı. Yumurta takibin zaten ilaç süresince yapıldı. İlaçsız gelişmiyor. O ilaçlar da çok ağır hormon içerdiği için düşük ihtimalini arttırıyor ama yapacak bişey yok 🤷‍♀️ yaş ilerleyince biraz sıkıntı ama çocuğumuz var nihayeyinde. Olur inşallah, zamanını bekliyor bıdıklar

Canım uzun süre sıvı almaman daha iyi sıkıntı olmaz. O akıntı herkeste değişiyor, takip etmen lazım. Ben de önceden hiç bilmezdim ama takip edince farkettim ki bende yumurtlamadan 2 gün önce başlıyor genelde o akıntı. Senin de öyle olacak belki

Bizim de ikinci evliliklerimiz. Birer çocuğumuz var aynı yaştalar. Çevremizdekiler de hep aynı şeyi söylüyor. Ortak bi çocuğumuz, bizim özel bir bağımız neden olmasın? Biz de çok istiyoruz. Ayrıca teorik olarak 2.doğum olacak. Bunları söyleyenlerin 2-3 çocuğu var. Madem öyle siz de bi taneyle kalsaydınız o zaman diyorum. İnsanlar her şeye burnunu sokmaya bayılıyor. Bakacak olan biz, size ne oluyor yani 😤
sagol canım teşekkürler cevabın için. sen tüp bebek yaptırdın mı ismin yabancı gelmiyorda

kuzum benim istediğimiz sonucu almayınca test bozuk diyoruz bence değil pikin 7. günü ise zaten bir gün sonra yumurtan çatlar 6 günde de döllenme olur bebek yerleşir o test doğru çıkmış gebelik varsa o testler anında yanıt veriyor emin ol tecrübeyle sabit ben geçen ay kimyasal gebelikte bile pozitifi gördüm attım dün testlerimi dilersen baka bilirsin benim ki bariz pozitifti bas bağırıyor test ben hamileyim diye ama kimyasal o bile çıktı yani düşün hemde 5 tl lik testte bile çıktı bu testi yapmamış say sabırla bekle bence en doğru neticeyi ozaman alacaksın bu test negatif üzgünüm
canım bence de test negatif gibi duruyor ama senin dediğin bana yanlış gibi geldi :110:kızzz döllenme olsa da ne testte ne kanda çıkmaz 6 gündeeee en az 11/12 gün oda kanda bile nadir çıkar. anam kolaymı insan oluşuyor içerdeee :KK69::KK69::KK70: 6 günde nereye belli oluyo kanda idrarda. :KK9:döllenmeden sonra en az 1 haftası var kana geçmek için kiii o da hemen yumurtla çatlayıp döllendiyse. geç döllendiyse daha fazla. idrara geçmesi pikten 17/18 günde bile negatif görenler var takip ettiğim sayfalarda.. bence gönlümüzü ferah tutalım elbet gelicek ama öyle hemende belli olmaz sonuç..:KK68::KK68::KK68:

Benim adet döngüm 26 27 iki aydır 16. Gün pik gördüm bu ay aşırı akıntılı oldu yumurtlama bide ben ovulasyondan 11 12 gün sonra adet oluyrm
Çok mutlu oldum bu yazıyı görünce benmde 28 gün döngüm pik göremedm diye üzülüyorum dua eder msiin göreyim bende dilerim sizinde olur bebek haberi bu ay

canım bence de test negatif gibi duruyor ama senin dediğin bana yanlış gibi geldi :110:kızzz döllenme olsa da ne testte ne kanda çıkmaz 6 gündeeee en az 11/12 gün oda kanda bile nadir çıkar. anam kolaymı insan oluşuyor içerdeee :KK69::KK69::KK70: 6 günde nereye belli oluyo kanda idrarda. :KK9:döllenmeden sonra en az 1 haftası var kana geçmek için kiii o da hemen yumurtla çatlayıp döllendiyse. geç döllendiyse daha fazla. idrara geçmesi pikten 17/18 günde bile negatif görenler var takip ettiğim sayfalarda.. bence gönlümüzü ferah tutalım elbet gelicek ama öyle hemende belli olmaz sonuç..:KK68::KK68::KK68:
kuzum bu benim nacizhane fikrim ben kendi testlerimden biliyorum kimyasal bile olsa pozitifi gördüm hem kendin diyorsun 11/12 günde kanda bile nadir çıkar diye niye pikin 7 gününde test yapıp pozitif alıyorsun sence senin dediğinde bir çelişki yok mu :) neyse ben yanılmış olayım yeter ki senin sonucun pozitif olsun her şey gönlünce olsun anne ol

Normal canım dalgalanmalar olabiliyo .sen pik gördüğüm günleri değerlendirdiysen sorun olmaz ama bugünleri de değerlendir çatlama bitikten sonra bile birkaç gün gün aşırı değerlendirmek daha iyi .hayırlsı olsun hakkında inşallah bebiş haberi verirsin sende 😊
Hayırlısı hepimiz insallah bu güzel haberi aliriz 🙏 çok teşekkür ediyorum bilgi için gecen ay ovulasyondan sonra teste devam etmedim o yuzden bilmiyorum sizlerin bilgilerinden faydalanmak istiyorum

Back
X