Ahh bi bilsem

hormon testlerinize bakıldı mı? Yumurtlama takibi yapıldı mı? Benim hormonların hepsine bakmadı açıkçası çok detaycı bi doktor değil. Yaşadığım yerde de pek alternatifim yok. Sadece sağlık ocağında yapılanlara baktı. Yumurta takibin zaten ilaç süresince yapıldı. İlaçsız gelişmiyor. O ilaçlar da çok ağır hormon içerdiği için düşük ihtimalini arttırıyor ama yapacak bişey yok

yaş ilerleyince biraz sıkıntı ama çocuğumuz var nihayeyinde. Olur inşallah, zamanını bekliyor bıdıklar
Canım uzun süre sıvı almaman daha iyi sıkıntı olmaz. O akıntı herkeste değişiyor, takip etmen lazım. Ben de önceden hiç bilmezdim ama takip edince farkettim ki bende yumurtlamadan 2 gün önce başlıyor genelde o akıntı. Senin de öyle olacak belki
Bizim de ikinci evliliklerimiz. Birer çocuğumuz var aynı yaştalar. Çevremizdekiler de hep aynı şeyi söylüyor. Ortak bi çocuğumuz, bizim özel bir bağımız neden olmasın? Biz de çok istiyoruz. Ayrıca teorik olarak 2.doğum olacak. Bunları söyleyenlerin 2-3 çocuğu var. Madem öyle siz de bi taneyle kalsaydınız o zaman diyorum. İnsanlar her şeye burnunu sokmaya bayılıyor. Bakacak olan biz, size ne oluyor yani