Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız allah seni yaaa testi yapan ben değilim. bende fikrimi söledim arkadaş erken yapmış çıkmaması normal dedim yani bende.
meloo sen iyi değilsin anacım bi papatya çayı iç kendine gell.

kız allah seni yaaa testi yapan ben değilim. bende fikrimi söledim arkadaş erken yapmış çıkmaması normal dedim yani bende.
meloo sen iyi değilsin anacım bi papatya çayı iç kendine gell.
kız ben gerçekten iyi değilim ya çatır çatır doğurmak istiyorum :)

Progestan bende 12 gün adeti geciktirdi canım, bence doktoru ara kan ver.. çünkü bnm doktorum testleri boşver kan vermeye gel demişti.. HCG değerinden belli olur.
adet gunumu bekleyıp 5 gun kaldı ztn oyle kan vermeyı denıycem bu skeılde cok uzuluyorum .. cunku catlatmadan 36 saat sonra 3 gun pespese ılıskı oldu .. bu sperm 4 gun taze kalabılıyomus belkı son ılıskıde bıseyler olmussa sonuc ıcın erken olur

Zaten belirtide yok yani göğüs ağrısı yok akıntı yok sadece sağ belim ve bacaklarım ağrıyor kasıkta dolgunluk hissi var

Benim adetin 5. günü bugün. Hayit suyu ve corek otu bal karisimi kullaniyorum. Bugun yumurtaliklarimda sanci hissettim resmen fazla mi yuklendim acaba
Etkisi oluyordur muhakkak. Hadi hayırlısı benim de bugün 5.gün femaraya başlıyorum. Aynıymış günlerimiz. Güzel sonuçlar alırız inşallah

Aslında hamilelik yoksa erken gelmesi daha iyi ki yeniden çalışmalar başlasın
Aynen ben doktorla devam edeceğim bu ay gelirse artık bizden çıktı Arzucum bat beklemek var şimdi sırada benim için zaman hızlı geçer derslerim başladı ya

kız ben gerçekten iyi değilim ya çatır çatır doğurmak istiyorum :)
doğurcan doğurcan ama sen ilk sakin olcan böle sinir streste bebiş gelmez. bak dediğimi yap iç papatya çayı yumuşuyosun, gevşiyosun ...
ben geçen hafta ehliyet sınavına girerken içtim birde passiflora kullandım ohh kafam rahattı valla.

kafan bir milyon ehliyet aldın yani :) trafiğe çıkarken yaz buradan da biz çıkmayalım bari :)

günaydın canımm hayırlısı olsun daha gelmek istememiş annesi zamann ve sabrımızı ölçüyorlar geldiklerinde ısıra ısıra acısını çıkarırız bizde miniklerimizinnn
İnşallah bi gelsinler de onları en güzel şekilde büyütcez.demekki zamanı var gelmesinin bebişinsenelerce evlat sahibi olmak İçin çabalayıp dua edenler var.2,3 aydır istiyorum olmadı diye üzülmek haksızlık gibi geliyo bana .zamanı gelince olur inşallah .kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah .bu ay sonunda belki güzel haberler veririm bende size

Hayırlısı hepimiz insallah bu güzel haberi aliriz çok teşekkür ediyorum bilgi için gecen ay ovulasyondan sonra teste devam etmedim o yuzden bilmiyorum sizlerin bilgilerinden faydalanmak istiyorum
Tabiki resim atarsan buradaki herkes yardımcı olur sana

Lütfen okuyun arkadaşlar adet döngünüz 28 olup en geç ne zaman pik yakaladınız? 16. Günüm ve pik olmadı daha yardımcı olsanız?

kafan bir milyon ehliyet aldın yani :) trafiğe çıkarken yaz buradan da biz çıkmayalım bari :)
araba kullanıyordum evimin etrafında ama ehliyetim yoktu şimdi ehliyetliyim izmir yollarında olanlar dikkatli olun lütfennnn valla aldımmm
kızlar ne dicem yaa bende çok baş dönmesi var açta değilim tansiyonum düşsün dicem böyle içim bir fena bayılasım var yumurtlamadan sonra hormonlarım çıldırdı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…