kız allah seni yaaa testi yapan ben değilim.kuzum bu benim nacizhane fikrim ben kendi testlerimden biliyorum kimyasal bile olsa pozitifi gördüm hem kendin diyorsun 11/12 günde kanda bile nadir çıkar diye niye pikin 7 gününde test yapıp pozitif alıyorsun sence senin dediğinde bir çelişki yok mu :) neyse ben yanılmış olayım yeter ki senin sonucun pozitif olsun her şey gönlünce olsun anne ol
Bu test bozuk benceGörünmüyor ama
Aslında hamilelik yoksa erken gelmesi daha iyi ki yeniden çalışmalar başlasınBu ay ne zaman isterse gelsin artık alışığım gelişine gidişinegelmeyişine takılırım o da 10 gelemezse artık kanmam erine gecine
kız ben gerçekten iyi değilim ya çatır çatır doğurmak istiyorum :)kız allah seni yaaa testi yapan ben değilim.bende fikrimi söledim arkadaş erken yapmış çıkmaması normal dedim yani bende.
meloo sen iyi değilsin anacım bi papatya çayı iç kendine gell.
adet gunumu bekleyıp 5 gun kaldı ztn oyle kan vermeyı denıycem bu skeılde cok uzuluyorum .. cunku catlatmadan 36 saat sonra 3 gun pespese ılıskı oldu .. bu sperm 4 gun taze kalabılıyomus belkı son ılıskıde bıseyler olmussa sonuc ıcın erken olurProgestan bende 12 gün adeti geciktirdi canım, bence doktoru ara kan ver.. çünkü bnm doktorum testleri boşver kan vermeye gel demişti.. HCG değerinden belli olur.
Hayır kuzum biz şimdilik sadece femarayla ilerliyoruz. Tüp bebek düşünmüyoruz dahasagol canım teşekkürler cevabın için. sen tüp bebek yaptırdın mı ismin yabancı gelmiyorda
Zaten belirtide yok yani göğüs ağrısı yok akıntı yok sadece sağ belim ve bacaklarım ağrıyor kasıkta dolgunluk hissi varkuzum benim istediğimiz sonucu almayınca test bozuk diyoruz bence değil pikin 7. günü ise zaten bir gün sonra yumurtan çatlar 6 günde de döllenme olur bebek yerleşir o test doğru çıkmış gebelik varsa o testler anında yanıt veriyor emin ol tecrübeyle sabit ben geçen ay kimyasal gebelikte bile pozitifi gördüm attım dün testlerimi dilersen baka bilirsin benim ki bariz pozitifti bas bağırıyor test ben hamileyim diye ama kimyasal o bile çıktı yani düşün hemde 5 tl lik testte bile çıktı bu testi yapmamış say sabırla bekle bence en doğru neticeyi ozaman alacaksın bu test negatif üzgünüm
Etkisi oluyordur muhakkak. Hadi hayırlısıBenim adetin 5. günü bugün. Hayit suyu ve corek otu bal karisimi kullaniyorum. Bugun yumurtaliklarimda sanci hissettim resmen fazla mi yuklendim acaba
Aynen ben doktorla devam edeceğim bu ay gelirseAslında hamilelik yoksa erken gelmesi daha iyi ki yeniden çalışmalar başlasın
doğurcan doğurcan ama sen ilk sakin olcan böle sinir streste bebiş gelmez. bak dediğimi yap iç papatya çayı yumuşuyosun, gevşiyosun ...kız ben gerçekten iyi değilim ya çatır çatır doğurmak istiyorum :)
kafan bir milyon ehliyet aldın yani :) trafiğe çıkarken yaz buradan da biz çıkmayalım bari :)doğurcan doğurcan ama sen ilk sakin olcan böle sinir streste bebiş gelmez. bak dediğimi yap iç papatya çayı yumuşuyosun, gevşiyosun ...
ben geçen hafta ehliyet sınavına girerken içtim birde passiflora kullandım ohh kafam rahattı valla.
İnşallah bi gelsinler de onları en güzel şekilde büyütcez.demekki zamanı var gelmesinin bebişingünaydın canımm hayırlısı olsundaha gelmek istememiş annesi zamann ve sabrımızı ölçüyorlar geldiklerinde ısıra ısıra acısını çıkarırız bizde miniklerimizinnn
Tabiki resim atarsan buradaki herkes yardımcı olur sanaHayırlısı hepimiz insallah bu güzel haberi alirizçok teşekkür ediyorum bilgi için gecen ay ovulasyondan sonra teste devam etmedim o yuzden bilmiyorum sizlerin bilgilerinden faydalanmak istiyorum
Bugun 16. Günüm canımCanim senin kacinci gun oldu hala piki görmedin
Benim 26 27 gün dongum ben 16 da pik gördüm sen yarını bekleLütfen okuyun arkadaşlar adet döngünüz 28 olup en geç ne zaman pik yakaladınız? 16. Günüm ve pik olmadı daha yardımcı olsanız?
Bence sitresten oyle oluyor en gec 21. Gün yumurtlama olur benceBugun 16. Günüm canım
araba kullanıyordum evimin etrafında ama ehliyetim yoktu şimdi ehliyetliyim izmir yollarında olanlar dikkatli olun lütfennnnkafan bir milyon ehliyet aldın yani :) trafiğe çıkarken yaz buradan da biz çıkmayalım bari :)
Dilerim olur canım benmde günde 1 kere mi yaptın testBenim 26 27 gün dongum ben 16 da pik gördüm sen yarını bekle
evet geç yumurtlama olabiliyor benimde 20-21-22 yumurtlama oldu bu ay ama 2. ye yumurtladım.Bence sitresten oyle oluyor en gec 21. Gün yumurtlama olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?