Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kmnsd ve love06 üçümüzüm bat 12 mart Allahım sevindirsin inşallah yaaa
İnş kuzum ya akıntım yok benim hiç sivilcem çıktı başsız boyun ve kulak yanında saç dibimde birde sadece bel ağrım var akşam vajinama böyle bıçak saplanması gibi ağrı girdi 3 sefer 30 sn sürdü ayaklarım buz gibi yatınca çoraplar çıkınca göğüslerim de de ara içten çekilme gibi bir hissiyat oluyor okadar tabi bunlar belirti ise benim diğer gebeliğimde göğüs ucum çok acıyordu dokunduğum da bilemiyorum ya of

Kızlarrrr selaaammm, daha çatlamamış dimi? Ha çatladı çatlayacak o yumurta akı da gelmedi daha, eşim de dün benden önce hazırdı, dün zor olmadı
dün yumurtlamış bugün çatlamış canım inşallah hamile kal emi

benim ayaklarımda öyle işte buzzz gibi bir ısınamadım 2 gündür kasık sızısı hissediyorum ama akıntım kokuntum yok başka hiç bir şeyim yok hatta dipçik gibiyim

aslında merak ediyorum burdan yazamasan bile özelden yazar mısın fiyatı nedir testlerin kaç adet aldın? birde kaset test mi yok mu strip mi ne diyorlar öyle mi aldın nasıldı?

benimde 25-26-27 yumurtlama 28 çatladı bende bekliyorum tiksineyim gram tiksinme yok yicem ya resmen neyse belirti olmaması normal herhalde ozaman ne dersin
Valla benim diğer gebelikte de bu günler bir belirti yoktu gerçi ilk denediğim ay kalmıştım Eylül de adete 5 varken göğüs acıması çok vardı bekliyorum ama bişi yok of inş kalırız ya

Kızlar selam size bir soru.. Çatlatma İğnesini 19 Martta vurdum, doktor 4ünde test yap dedi ama benim reglim pek şaşmaz (ki geçen ay progestanı bırakmamışım diye sadece ondan 12 gün gecikti) normald 8 Mart regl günüm. Yarın test yapmaya karar verdim, ama eczaneden alacağım test erken test mi olmalı yoksa normal test mi... bu arada negatifi görsem de ilk günlerde 8 ine kadar hergün testi tekrarlayacağım. Ne dersiniz?

benim ayaklarımda öyle işte buzzz gibi bir ısınamadım 2 gündür kasık sızısı hissediyorum ama akıntım kokuntum yok başka hiç bir şeyim yok hatta dipçik gibiyim
Aynen bende öyleyim valla bu akıntı olayı geçen ay vardı bende negatif o gebeliğimde de yoktu öğrendikten sonra başladı o akıntı moral bozma

Valla benim diğer gebelikte de bu günler bir belirti yoktu gerçi ilk denediğim ay kalmıştım Eylül de adete 5 varken göğüs acıması çok vardı bekliyorum ama bişi yok of inş kalırız ya
ben diğer gebeliğimde bir yerleşme kanaması hatırlıyorum ağrı sızı varmıydı bilmiyorum 17 sene geçti ya nasıl hatırlıcam

ben diğer gebeliğimde bir yerleşme kanaması hatırlıyorum ağrı sızı varmıydı bilmiyorum 17 sene geçti ya nasıl hatırlıcam
Her hamilelik farklı zaten çözemeyiz kuzum rabbim biliyor artık inş güzel haberi alırız çok bekleyen var 12 martı inş allahım yaaaaa

EMİN DEĞİLİM AMA DOKTOR DEDİYSE NORMAL TESTİ KASTETMİŞTİR

Etkisi oluyordur muhakkak. Hadi hayırlısı benim de bugün 5.gün femaraya başlıyorum. Aynıymış günlerimiz. Güzel sonuçlar alırız inşallah
Klomenle ayni sey sanirim klomen 3 ay kullandim yumurtalarim hep büyüdü ama sonuç olmamisti insallah sizin olur

çünkü üzerinden 14.gün geçiyor. buda embriyonun yerleşmesi için yeterli bir zaman

Olur böyle şeyler hakkımızda güzel şeyler olsun inşlh. Bütün şartları sağlamışken olmuyorsa bu bizim suçumuz değil

aslında merak ediyorum burdan yazamasan bile özelden yazar mısın fiyatı nedir testlerin kaç adet aldın? birde kaset test mi yok mu strip mi ne diyorlar öyle mi aldın nasıldı?
yazıyorum canım

kız sen gerçekten cuma yapsam pozitifi görürüsün ben bat 12 mart olunca sana taktım erken yapma diye ama sen 24.de diyom bana erken daha da sana değil benim yımırta :) 28 de çatladı yap istersen güzelim sen erken mişsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…