• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk hamileligimde de böyle takip gruplarina katılmıştım klomen kullananlar hep gebe geliyordu :KK51: sonra benim de igneli asilama ile oldu.

Kızlar bu koenzim q10 kullanan varmı bizde ya adı ne onun tam

İlk hamileligimde de böyle takip gruplarina katılmıştım klomen kullananlar hep gebe geliyordu :KK51: sonra benim de igneli asilama ile oldu.
ah canım benim kız senin o ağzın var ya bal yesin biz de bu ay klomen kullandık inşallah bizde müjde verelim sana dimi kız tosbaga tosbaga

Birde kocalara verilen bir takviye vitamin varmı Dr önerdiği

kızlar ne dcem sizee. benim o karın kasık bel gögüs ağrılarım hiç kesilme ya hala şişim ve ağrım var. hadi hamilelik belirtisi dedim yumurtlama olduğunu anladım hadi yumurtlamada olur dedim yumurtlama da geçti. kuyruk sokumum kopuyor resmen gögüslerim çok sızlıyor. bugün de beyaz akıntım başladı tekrar krem gibi. yumrutlamadan sonra böyle devam ettimi sizinde :110:

tosbaga tosbaga sen biliyorsun ya ben nomal de ne coşkuluydum 2 gündür deli gibi birşey oldum ya
est. ne deliliği . o senin normal hayat coşkun garipsemiyorum . ele avuca sığmayan bir kadınsın.

ah o klomen bakalım bu ay bize napacak gavur icadı :) inş. inş. bebiş haberini veririz.

kız sen gerçekten cuma yapsam pozitifi görürüsün ben bat 12 mart olunca sana taktım erken yapma diye ama sen 24.de diyom bana erken daha da sana değil benim yımırta :) 28 de çatladı yap istersen güzelim sen erken mişsin ya
yookk dönmem artık cumartesı yapcam hatta pazar :)
ya canım 24ünde tam ıkısı aynı rektı az bıse soluktu 25 i tam tamına pikdi sonrasından ınankı test yapmadım saldım 24 ünde denedım 25 boş 26 ında denedım bakalım nolcak yani eğer 24 ünde tutduysa dıyelım 5 i 9.gün oluyor o yuzden dıyorum kı cumatesı yapayım yarın zaten cuma bırgun daha beklerım :)

Kendi mi çok suçluyorum kan sulandırıcı hal yerine iğne kullanmalıydım neden düşünemedim neden😢😔

est. ne deliliği . o senin normal hayat coşkun garipsemiyorum . ele avuca sığmayan bir kadınsın.

ah o klomen bakalım bu ay bize napacak gavur icadı :) inş. inş. bebiş haberini veririz.
hadi bakalım aminnn ya

Back
X