- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olamıyoruz kuzum olamıyorum çok üzülüyorum çok yoruldum artık İnan ki
ah canım benim kız senin o ağzın var ya bal yesin biz de bu ay klomen kullandık inşallah bizde müjde verelim sana dimi kızİlk hamileligimde de böyle takip gruplarina katılmıştım klomen kullananlar hep gebe geliyordusonra benim de igneli asilama ile oldu.
Benim 24 yumurtlama 25 catlamaydi adetimin 12 13. Gunuydu ama beklentoye sokmuyorum kendimiM MaviMabelleekmnsd
love06 allah aşkına siz hangi günler yumurtladınız haberiniz var mı ya bende neden bir bok yok neden belirti yok delircem sigara bile içiyorum ya ben delircemmm
yavrum genceciksin . üzülme lütfen .Olamıyoruz kuzum olamıyorum çok üzülüyorum çok yoruldum artık İnan ki![]()
bana da birkaç güne vurucak o piyangodan az kaldı
Kendi mi çok suçluyorum kan sulandırıcı hal yerine iğne kullanmalıydım neden düşünemedim nedenyavrum genceciksin . üzülme lütfen .
ah canım sende çifter çifter gör bebekleri inşallahhhhhbana da birkaç güne vurucak o piyangodan az kaldı![]()
est. ne deliliği . o senin normal hayat coşkun garipsemiyorum . ele avuca sığmayan bir kadınsın.tosbaga sen biliyorsun ya ben nomal de ne coşkuluydum 2 gündür deli gibi birşey oldum ya
doktor öyle bir iğne vermediyse sen nerden bileceksin .Kendi mi çok suçluyorum kan sulandırıcı hal yerine iğne kullanmalıydım neden düşünemedim neden![]()
yookk dönmem artık cumartesı yapcam hatta pazar :)kız sen gerçekten cuma yapsam pozitifi görürüsün ben bat 12 mart olunca sana taktım erken yapma diye ama sen 24.de diyom bana erken daha da sana değil benim yımırta :) 28 de çatladı yap istersen güzelim sen erken mişsin ya
Kendi mi çok suçluyorum kan sulandırıcı hal yerine iğne kullanmalıydım neden düşünemedim neden![]()
hadi bakalım aminnn yaest. ne deliliği . o senin normal hayat coşkun garipsemiyorum . ele avuca sığmayan bir kadınsın.
ah o klomen bakalım bu ay bize napacak gavur icadı :) inş. inş. bebiş haberini veririz.
Yok artık o konuşmalardan sonra da nazlanırsa ayıp edermuhtemelen yarına kadar çatlar kuzumhadi iyi bari adamlarda nazlanıyor yaa
![]()