- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 43
evet aynen Cumartesi yap bakalım rabbim inşallah hepimizi sevindirsin kadınlar günü hediyelerimiz bebeklerimizin haberleri olsun inşallahyookk dönmem artık cumartesı yapcam hatta pazar :)
ya canım 24ünde tam ıkısı aynı rektı az bıse soluktu 25 i tam tamına pikdi sonrasından ınankı test yapmadım saldım 24 ünde denedım 25 boş 26 ında denedım bakalım nolcak yani eğer 24 ünde tutduysa dıyelım 5 i 9.gün oluyor o yuzden dıyorum kı cumatesı yapayım yarın zaten cuma bırgun daha beklerım :)
Ben de kalkınca o şeffaf şeyden gördüm de bilmiyorum akıntı mı sperm mibenim de bu ay 2. yumurtlama da deli gibi akıntım oldu.
1 mart tam pik oldugu gündü acayip şeffaf akıntım vardı . inşallah güzel günler görelim
Aynen öyle
İnşallah canım benimdün yumurtlamış bugün çatlamış canım inşallah hamile kal emi
İnşallahOlur böyle şeylerhakkımızda güzel şeyler olsun inşlh. Bütün şartları sağlamışken olmuyorsa bu bizim suçumuz değil
muhasebeciyim canım masa üstünde hep açık ve yaptığım işleri görsen buraya nasıl yetişiyorsun dersin :)fazla hiperaktifim ben içim içime sığamaz çokta hareketliyim ondan herkese herşeye yetiyorum kendim hariç bu ay ayın elamanı da seçildim kız :) valla bende şaştım kaldımMERAKLI MELO maşallah hep burdasın bı sen bı ben ne iş yapıyorsun canım sen
aminnnİnşallah canım benimSadece ben değil hepimiz
a bende muhasebecıyım aynen benimde hep acık :) bende çok koşturuyorum maşallah baya aynıyız :)muhasebeciyim canım masa üstünde hep açık ve yaptığım işleri görsen buraya nasıl yetişiyorsun dersin :)fazla hiperaktifim ben içim içime sığamaz çokta hareketliyim ondan herkese herşeye yetiyorum kendim hariç bu ay ayın elamanı da seçildim kız :) valla bende şaştım kaldım
Bu benimde dikkatimi çekiyor ve hiç hoş değil arada bile olsa yardımcı olmalarını istemiyor değilizHakikaten ya insan bi geçmişi düşünür bi yardımcı olur gerçekten hemen kaçış
İnşallahhh gerek kalmaz canımKızlar @Leylacaa ya çok teşekkür ederim bana bu ay kullanmayacağı için ovulasyon testi ve iki adet gebelik testi gönderdi şimdi teslim aldım çok çok teşekkür ederim çok sağolsun dilerim bu ay gebelik haberi alırımda kullanmama gerek kalmaz o zaman bende isteyene o testleri göndereceğim
Allah Allah maşşallah sana. Ben buralara bakınca işlerimi yapamıyorummuhasebeciyim canım masa üstünde hep açık ve yaptığım işleri görsen buraya nasıl yetişiyorsun dersin :)fazla hiperaktifim ben içim içime sığamaz çokta hareketliyim ondan herkese herşeye yetiyorum kendim hariç bu ay ayın elamanı da seçildim kız :) valla bende şaştım kaldım
benim patronlarım iyi ve rahatım iyi bin şükür işimi yaptığım için fazlasıyla hatta :)) ben burada yemek çayda yapıyorum 4 kişiyiz aslında kişi fazla idari kadro 4 kişi işçiler bizimle yemiyor her işi yapınca amele gibi kimse ses çıkarmıyor bana ne desem eyvallah diyorlar yani 5. senedeyim bu yıl doğursam artık başkası gelir yerime oda böyle benim gibi her işlerini yapar mı bilemem o yüzden sağ olsun 4 patronumda bırakmıyor bri biliyor gebelik düşündüğümü inşallah olmaz diye dua ediyor :) ben burada ... ...yırtıyorum adam bana bedddua gibi dua ediyor. :)a bende muhasebecıyım aynen benimde hep acık :) bende çok koşturuyorum maşallah baya aynıyız :)
aminnn kuzum inşallah gerek kalmazİnşallahhh gerek kalmaz canımbenim bu ay ki testlerimle onunki aynıydı ben memnun kaldım bu testler daha farklı ya. Sürelab ben laboquickdn daha çok beğendim
Ay yok valla oluruz biz kuzum evde yatarken yazarız birbirimize ama tek isteğim aaa evet bendede olmuştu gibi deşeler ne olur sankiBu benimde dikkatimi çekiyor ve hiç hoş değil arada bile olsa yardımcı olmalarını istemiyor değilizbizde mi böyle olacağız diyorum
diyorum ya herkese yetiyorum kendimden başkaAllah Allah maşşallah sana. Ben buralara bakınca işlerimi yapamıyorum
Bilmiyorum ki canım, benim elim ayaklarım hep soğuktur ne kadar alttan üstten giyinsem bile, onluk değildir diye düşünüyorumKızlar kaç gündür ayaklarımı ısıtamıyırum ben bu ovulasyonu etkiler mi?
Ben geçen ay test yapmadım,öyle uygulamaya inandım ama olmadı,bence uygulama bizim içimizde olanı bilemez,o yüzden test en iyisi, adetten sonra başlamak daha iyi benceKızlar size bir sorum var çatlatma iğnesinden sonra adet olmadım dün kan testi negatif çıktı gebelik yok ama benim mart ayındaki yumurtalamam uygulamada Cumartesi günü gösteriyor bu şekilde yumurtalama olur mu değerlendiriyim mi bu günleri ovülasyon testlerim var evde testlere başlıyım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?