Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet aynen Cumartesi yap bakalım rabbim inşallah hepimizi sevindirsin kadınlar günü hediyelerimiz bebeklerimizin haberleri olsun inşallah

benim de bu ay 2. yumurtlama da deli gibi akıntım oldu.
1 mart tam pik oldugu gündü acayip şeffaf akıntım vardı . inşallah güzel günler görelim
Ben de kalkınca o şeffaf şeyden gördüm de bilmiyorum akıntı mı sperm mi

MERAKLI MELO maşallah hep burdasın bı sen bı ben ne iş yapıyorsun canım sen
muhasebeciyim canım masa üstünde hep açık ve yaptığım işleri görsen buraya nasıl yetişiyorsun dersin :)fazla hiperaktifim ben içim içime sığamaz çokta hareketliyim ondan herkese herşeye yetiyorum kendim hariç bu ay ayın elamanı da seçildim kız :) valla bende şaştım kaldım

a bende muhasebecıyım aynen benimde hep acık :) bende çok koşturuyorum maşallah baya aynıyız :)

Kızlar size bir sorum var çatlatma iğnesinden sonra adet olmadım dün kan testi negatif çıktı gebelik yok ama benim mart ayındaki yumurtalamam uygulamada Cumartesi günü gösteriyor bu şekilde yumurtalama olur mu değerlendiriyim mi bu günleri ovülasyon testlerim var evde testlere başlıyım mı?

Hakikaten ya insan bi geçmişi düşünür bi yardımcı olur gerçekten hemen kaçış
Bu benimde dikkatimi çekiyor ve hiç hoş değil arada bile olsa yardımcı olmalarını istemiyor değiliz bizde mi böyle olacağız diyorum

İnşallahhh gerek kalmaz canım benim bu ay ki testlerimle onunki aynıydı ben memnun kaldım bu testler daha farklı ya. Sürelab ben laboquickdn daha çok beğendim

Allah Allah maşşallah sana. Ben buralara bakınca işlerimi yapamıyorum

a bende muhasebecıyım aynen benimde hep acık :) bende çok koşturuyorum maşallah baya aynıyız :)
benim patronlarım iyi ve rahatım iyi bin şükür işimi yaptığım için fazlasıyla hatta :)) ben burada yemek çayda yapıyorum 4 kişiyiz aslında kişi fazla idari kadro 4 kişi işçiler bizimle yemiyor her işi yapınca amele gibi kimse ses çıkarmıyor bana ne desem eyvallah diyorlar yani 5. senedeyim bu yıl doğursam artık başkası gelir yerime oda böyle benim gibi her işlerini yapar mı bilemem o yüzden sağ olsun 4 patronumda bırakmıyor bri biliyor gebelik düşündüğümü inşallah olmaz diye dua ediyor :) ben burada ... ...yırtıyorum adam bana bedddua gibi dua ediyor. :)

Bu benimde dikkatimi çekiyor ve hiç hoş değil arada bile olsa yardımcı olmalarını istemiyor değiliz bizde mi böyle olacağız diyorum
Ay yok valla oluruz biz kuzum evde yatarken yazarız birbirimize ama tek isteğim aaa evet bendede olmuştu gibi deşeler ne olur sanki

Allah Allah maşşallah sana. Ben buralara bakınca işlerimi yapamıyorum
diyorum ya herkese yetiyorum kendimden başka kimin ne işi olsa koşar yaparım ederim fiziken de hizmetçi ruhluymuşum :) öyle diyorlar yani ama kendime bu konuda faydam yok anlamadım

Ben geçen ay test yapmadım,öyle uygulamaya inandım ama olmadı,bence uygulama bizim içimizde olanı bilemez,o yüzden test en iyisi, adetten sonra başlamak daha iyi bence

Kizlar hep silikti onceki gunler bugun son adetin ilk gununden itibaren 17. Gün.. sizce de pik gunu mu?

Eklentiler

• 20210304_144105.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 20210304_144057.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…