Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 4. Günüm bitti bugün çatlayalı
Sağ kasık kramp kasılma oluyor
Bel agrım aşırı olmamakla beraber var
Az evel sağ kasıgımda aniden bir şey saplandı gibi ani acı oldu
Aşırı su içme isteği var
Genelde adete yakın üşürüm şu an üşüme yok vücudumu tanımıssaö eger normal dışo durum var gibi dualarım sizinle elbette ama bende sizlerden dua etmenizi dilerim.

Doktora bağlı aletlere bağlı benim yanmıştı kanamam olmuştu ama herkesin bünyesi farklı ben biraz ufak tefek zayıfım da şimdiki doktorumda bir sıkıntı yaşamadım kuzum ama gerekli yani
Beni tedirgin ediyor muayene inşallah hiç gerek kalmaz muayene olmama

Dualarımız seninle canım inşallah hadi kasık batması da belirti bel ağrısı da hadi bakalım merakla bekliyorum

Benim o 6. Gün başladı sonra gider gibi oldu bu gece çok uykum var ama belim ne yana yatsam rahatsız ediyor beni huzursuz vucudum sanki. Birde ateş basıyor bu da mideme rahatsızlık veriyor kalkıyor midem ben zaten normalde hep kusarım azcık birşeyden tiksinsem bile rahat insan değilim. Ağzımda metal tatsız bir tat alama durumu var ne yesem acı geliyor.sol bacagımı arada yokluyor belim ağrısı. Hamile değilsem neyin merak ediyorum

Bugün teyzemle konuştum adet olup olmadığımı sordu. Belirtilerinin ne olduğunu sormuştum ağzımda metal tadı var demişti ne yesem acı geliyor ağzımın içi değişik oluyor demişti şu an bir yaşında bir kızı var

Ben bunu ilk hamileliğimde de yaşamıştım ama bazen arada bir olan birşeydi hatta bundan 5 ay öncede olmuştu. Ondan yorcam hamileliğe de başka zamanda yaşadım ya yoramıyorum.

Hadi hayırlısı canım çok meraklandım bende rabbim güzel haberler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…