- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
Tabiki paylaşırım o bayanlada hamile kalan çok kişi var bakalım deneyeceğim :)Bizede bilgi verirseniz çok memnun olurum canimdeneyimini paylasirsin
4 bitti canımCanım kaçıncı gündü bugün
Doktora bağlı aletlere bağlı benim yanmıştı kanamam olmuştu ama herkesin bünyesi farklı ben biraz ufak tefek zayıfım daAlttan muayene can yakıyor muAnkalinka
Bıçak batması gibi mi canım aniden giren mi devamlı mı4 bitti canım
Beni tedirgin ediyor muayene inşallah hiç gerek kalmaz muayene olmamaDoktora bağlı aletlere bağlı benim yanmıştı kanamam olmuştu ama herkesin bünyesi farklı ben biraz ufak tefek zayıfım daşimdiki doktorumda bir sıkıntı yaşamadım kuzum ama gerekli yani
Insallah canim rabbim sana da bize de bekleyen tüm herkese nasip etsinTabiki paylaşırım o bayanlada hamile kalan çok kişi var bakalım deneyeceğim :)
İnşallah canım inşallah ama muayene olursan bile kasma kendini kasınca ağrı olurBeni tedirgin ediyor muayene inşallah hiç gerek kalmaz muayene olmama
Aniden girdi canım bariz canım acıdı ama devamlı değil iğne batırıp çekersin ya aniden öyleBıçak batması gibi mi canım aniden giren mi devamlı mı
Dualarımız seninle canım inşallah hadi kasık batması da belirti bel ağrısı daKızlar 4. Günüm bitti bugün çatlayalı
Sağ kasık kramp kasılma oluyor
Bel agrım aşırı olmamakla beraber var
Az evel sağ kasıgımda aniden bir şey saplandı gibi ani acı oldu
Aşırı su içme isteği var
Genelde adete yakın üşürüm şu an üşüme yok vücudumu tanımıssaö eger normal dışo durum var gibi dualarım sizinle elbette ama bende sizlerden dua etmenizi dilerim.
Tamam canım normal bu araştırmıştım ben yumurtlamadan sonra da oluyor batma hamile kalınca daAniden girdi canım bariz canım acıdı ama devamlı değil iğne batırıp çekersin ya aniden öyle
Benim o 6. Gün başladı sonra gider gibi oldu bu gece çok uykum var ama belim ne yana yatsam rahatsız ediyor beni huzursuz vucudum sanki. Birde ateş basıyor bu da mideme rahatsızlık veriyor kalkıyor midem ben zaten normalde hep kusarım azcık birşeyden tiksinsem bile rahat insan değilim.Kızlar 4. Günüm bitti bugün çatlayalı
Sağ kasık kramp kasılma oluyor
Bel agrım aşırı olmamakla beraber var
Az evel sağ kasıgımda aniden bir şey saplandı gibi ani acı oldu
Aşırı su içme isteği var
Genelde adete yakın üşürüm şu an üşüme yok vücudumu tanımıssaö eger normal dışo durum var gibi dualarım sizinle elbette ama bende sizlerden dua etmenizi dilerim.
Hakkımızda hayırlısı artıkErken başka canımonda değişir de. Kaset testte 17.gün demişti.
Yani senin bat kaç ki?Hakkımızda hayırlısı artık
Bugün teyzemle konuştum adet olup olmadığımı sordu. Belirtilerinin ne olduğunu sormuştum ağzımda metal tadı var demişti ne yesem acı geliyor ağzımın içi değişik oluyor demiştiBenim o 6. Gün başladı sonra gider gibi oldu bu gece çok uykum var ama belim ne yana yatsam rahatsız ediyor beni huzursuz vucudum sanki. Birde ateş basıyor bu da mideme rahatsızlık veriyor kalkıyor midem ben zaten normalde hep kusarım azcık birşeyden tiksinsem bile rahat insan değilim.Ağzımda metal tatsız bir tat alama durumu var ne yesem acı geliyor.sol bacagımı arada yokluyor belim ağrısı. Hamile değilsem neyin merak ediyorum
Bende canım en çok kasık benı tedirgin ediyor adete yakın daha farklı ağrım olurDualarımız seninle canım inşallah hadi kasık batması da belirti bel ağrısı dahadi bakalım merakla bekliyorum
Ben bunu ilk hamileliğimde de yaşamıştım ama bazen arada bir olan birşeydi hatta bundan 5 ay öncede olmuştu. Ondan yorcam hamileliğe de başka zamanda yaşadım ya yoramıyorum.Bugün teyzemle konuştum adet olup olmadığımı sordu. Belirtilerinin ne olduğunu sormuştum ağzımda metal tadı var demişti ne yesem acı geliyor ağzımın içi değişik oluyor demiştişu an bir yaşında bir kızı var
Hadi hayırlısı canım çok meraklandım bende rabbim güzel haberler nasip etsinBenim o 6. Gün başladı sonra gider gibi oldu bu gece çok uykum var ama belim ne yana yatsam rahatsız ediyor beni huzursuz vucudum sanki. Birde ateş basıyor bu da mideme rahatsızlık veriyor kalkıyor midem ben zaten normalde hep kusarım azcık birşeyden tiksinsem bile rahat insan değilim.Ağzımda metal tatsız bir tat alama durumu var ne yesem acı geliyor.sol bacagımı arada yokluyor belim ağrısı. Hamile değilsem neyin merak ediyorum
Ben hamile çıkarsam senin de yüksek canımHadi hayırlısı canım çok meraklandım bende rabbim güzel haberler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?