İnşallah canım ben normalde max 3 kere lavaboya giderim şimdi su içtim halde ağzım kuru geliyor su içiyorum buda aşırı idrar çıkarıyor bugün daha çok olduBen hamile çıkarsam senin de yüksek canımbakalım ne çıkacak altından.
İstediğin olsun da canım kasık ağrısı olsun tek ama hemen stres yapma bak ne güzel vücudunu tanıyorsun biliyorsun ağrının nasıl olduğunu pozitif düşünelimBende canım en çok kasık benı tedirgin ediyor adete yakın daha farklı ağrım olur
İdrar bende çıkıyorum ama aslında idrar yok azcık geliyor git git diyor banaİnşallah canım ben normalde max 3 kere lavaboya giderim şimdi su içtim halde ağzım kuru geliyor su içiyorum buda aşırı idrar çıkarıyor bugün daha çok oldu
Ama baksana 5 ay geçmiş üstünden arada oldu diye olmadığı anlamına gelmiyor kiBen bunu ilk hamileliğimde de yaşamıştım ama bazen arada bir olan birşeydi hatta bundan 5 ay öncede olmuştu. Ondan yorcam hamileliğe de başka zamanda yaşadım ya yoramıyorum.
Bizde 4 aydır deniyoruz ben bir kere gittim doktora aslında ama genel olarak baktı bu kadar detaylı değildi. Sorunun yok dedi, deneyin 6 ay olmazsa o zaman daha detaylı bakalim dedi ama sanirim haklisin bu ayda olmazsa gidip baktırmak en mantıklısı.. yaa stresi biliyorum, oluruna birakmak ve dusunmemek en onemlisi ama ben başaramıyorum asla devamli hem benim hem de eşimin aklindaCanım benim biz 7 aylık evliyiz ama 3 ay korunduk sonra çalışmalara başladıkgecikmem pek olmazdı 2-3 gün oynardı en fazla. İlk defa böyle oldu gecikme 6 olunca gittim hem çocuk düşündüğüm için öncesinde kontrol iyi olur diye düşündüm. Smear testi biyokimya genel kan çoğu şey yapıldı herşey normal çıktı hatta biliyor musun kanserden bile şüphelendi doktor rahim ağzında yara çıktı mantar enfeksiyonu falan ama geçti hemen şükür hormon kaldı o da iyi çıkarsa rahim ultrasonuna gireyim diyorum. Ovülasyonu ocak ayında rahatsız olduğum için pek kullanamadım ama kasığımdaki ağrı için gittiğimde yumurtamin çatlamış olduğunu gördük ki belirtiler de vardı rastgele oldu yani ama bu at adet bitsin düzenli yapcam. Aynen öyle korksak da fayda yok bebeğim eninde sonunda yapmak zorundayız inşallah en kısa zamanda kavuşuruz onlara Eğer olmazsa ki inşallah olur kuzum beklediğin şey gelir git çocuk düşünüyorum de kontrollerini yaptır bence çocuk düşünen herkes gidiyor kontrole testlere en azından için rahat oluyor bir sıkıntı mı var diye belirsizlik olmuyo yani. Ama en önemlisi stres çok etkiliyor kafamdan atmak istiyorum bende cidden attığın zaman kolayca oluyor
Bebislerimizi alalim kucagimiza sonra tekrar barışırız kendisiyleNormalde çok severim hatta bayılırım ama bendeeeeeee
En iyisi tatlı uykum gelmişken uyuyayım size sabah da hangi rüyayla geliyorum bakalımAma baksana 5 ay geçmiş üstünden arada oldu diye olmadığı anlamına gelmiyor kiki şu an bekliyorsun mesela gün sayıyorsun
Tabi ki canım benim aklında şüphe kalmaz en azından herşeyine baktırırsan nasıl bir yol izleyeceğine karar verirsin. Düşünsene herşey çok güzel normal çıkıyor ki inşallah öyle çıkacaktır belki o zaman kafan daha rahat olacak bu sayede stresini de azaltmış olacaksın herşeyde bir hayır vardır çünküBizde 4 aydır deniyoruz ben bir kere gittim doktora aslında ama genel olarak baktı bu kadar detaylı değildi. Sorunun yok dedi, deneyin 6 ay olmazsa o zaman daha detaylı bakalim dedi ama sanirim haklisin bu ayda olmazsa gidip baktırmak en mantıklısı.. yaa stresi biliyorum, oluruna birakmak ve dusunmemek en onemlisi ama ben başaramıyorum asla devamli hem benim hem de eşimin aklindaaklimizda oldukca olmuyor, olmayinca da sanki daha cok aklimiza geliyor :))
Demi valla kırmızı renkli kıyafetlerimize ek olarak yenilerini alalım hatta bebişlere de giydirelim senin sayende barıştım bu renkle diyelimBebislerimizi alalim kucagimiza sonra tekrar barışırız kendisiyle
Bakalım ne göreceksinEn iyisi tatlı uykum gelmişken uyuyayım size sabah da hangi rüyayla geliyorum bakalım
Bilmem ki canım hayırlısı bakalımİdrar bende çıkıyorum ama aslında idrar yok azcık geliyor git git diyor banabende gidiyorum. Üşüttük mü ki acaba?
Bende biraz anksiyete de olduğu için kendimi rahatlama konusu çok sıkıntı, direkt ilk aklima gelen de bir sorun mu var oldu ama esim benim gibi değil ama yani isteğini görüyorsun. Aynen dediğin gibi insan olmayınca üzülüyor, ne yapacağını bilemiyor. İnşallah su stresi de hallederiz de bebislerimizi aliriz :)Tabi ki canım benim aklında şüphe kalmaz en azından herşeyine baktırırsan nasıl bir yol izleyeceğine karar verirsin. Düşünsene herşey çok güzel normal çıkıyor ki inşallah öyle çıkacaktır belki o zaman kafan daha rahat olacak bu sayede stresini de azaltmış olacaksın herşeyde bir hayır vardır çünküBenim eşim de çok istiyor ama baktı ben artık stres topu oldum delirecek duruma geldim tabi ayriyeten dudak büküp yüzümü astım lafını bile etmiyor artık garibim çok istiyor ama senin iyi hissetmen iyi olman daha önemli diyor zamanı gelince olacak inşallah diyor. Eş desteği çok önemli sen olmazsa eğer kontrole git kuzum bence rahatlayacaksın en azından. Çok değişik bir duygu işte düşünmemek imkansız ama çok düşününce de sıkıntı :))
Seninde dediğin Papatya gibi olalım inşlhBakalım ne göreceksinbana da dua edin ya yarın hormon testim iyi çıkar inşallah
Ahh yaa o gunler bir gelse, o cift cizgiyi hir gorsekDemi valla kırmızı renkli kıyafetlerimize ek olarak yenilerini alalım hatta bebişlere de giydirelim senin sayende barıştım bu renkle diyelim
Ben öğrenince sanada dicemBilmem ki canım hayırlısı bakalım
Hadi canım hayırlı haberle dönBen öğrenince sanada dicemaz kaldı pazara.
Ne güzel söyledin valla inşallah canım hayırlı gecelerSeninde dediğin Papatya gibi olalım inşlhkalbimizden geçen dileklerimiz kabul olur inş.
Rabbim derdin bile üstesinden gelinebileni versin.
Gün doğmadan neler doğarmışbilemeyiz.
Bizim için ihtiyacımız olan şeyler ne ise o olur inş.
Tez vakitte.
Gerçekten stress aşırı oluyor ama ben sanki o koyuluguü hiç goremicemstres yaptıkça daha da uzuyo ben de meraktan gidip doktora yumurta boyu ölçtürüyodum şimdi de bat tarihi için sabredemyrm çok iyi anlıyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?