Canım emin ol bende anksiyete yok ama aklıma gelen bir sorun mu var oldu. Çünkü konu hassas. Tabi ki isteğini görüyorsun dile getirmese bile hissediyor. İnşallah canım benim herşey gönlünce olsun Rabbim tez vakitte bebişini versin de stresin kalksın ortadanBende biraz anksiyete de olduğu için kendimi rahatlama konusu çok sıkıntı, direkt ilk aklima gelen de bir sorun mu var oldu ama esim benim gibi değil ama yani isteğini görüyorsun. Aynen dediğin gibi insan olmayınca üzülüyor, ne yapacağını bilemiyor. İnşallah su stresi de hallederiz de bebislerimizi aliriz :)
Demi ya o ovülasyondaki çizgi gebelik testinde de çıksaAhh yaa o gunler bir gelse, o cift cizgiyi hir gorsek
Aa ne güzel biraz daha bekleyim böyle okuyunca geri hevesleniyorum göremeyince modum düşüyor değerlendirmede yapmıyorum mod düşünceBen de sizin gibi stres yapmıştım bugün 19.günüm adetin 1.gününden sayarsak yeni yumurtlamam oldu
Canım benim düzensiz aşırı kist falan oluyor progesteron düşük demiştim yaKaç günde bir adet görüyorsunuz?
Canım öncelikle hoşgeldinmerhaba kızlar bu sayfayı tesadüfen görüp üye oldum.
bu ay gebelik düşünen biri olarak size durumumdan bahsetmek isterim.
geçen ay 4 gün adet gecikmesi yasayarak hastaneye gittim ama 1 hafta sonrasında gittim yani adet oldum neden gecikme yasadığımla alakalı .
enfeksiyon olduğunu ve fitille tedavi edileceğini söyledi ultrasondada 18 ml lik yumurta gördü bunu değerlendir dedi 1gün sonra .bu dediğim cuma oldu pazartsi geri kontrole cağırdı çatlamam olmuştu suan 4 .gün bitiyor .
kanamalı ve ağrılı 2 gün geçirdim . tutmuşmudur sizce?
Canım akıntın var mı peki şeffaf oluyor genelde. Masajı duymadım ama ovülasyon testi ile anladım ben. Yumurta 36 saate kadar kalıyor yani kaçırmış sayılmazsın sanırım. En son ne zaman değerlendirme yapmıştınızKızlar iyi geceler size birşey danışayım yardımcı olursanız sevinirim.Yumurta kalitesi için olan masajı yaptım 15 kez sağ ve 15 sol şeklinde 15 dk sonra sağ yumurtalığımda çatlama ağrısı gibi ağrı başladı hala da devam ediyor 2 saat oldu acaba yumurtam mı çatlıyor yoksa masajdan mı başına gelen oldu mu.Çünkü yumurtlama ağrısı ise bu değerlendiremedik ve kaçmış oldu.Var mı bilgisi olan
doktora gittiğimde yani pazartesi günü kanamamı gördü yumurtlama kanaması bu dedi sonra çatlamanda olmuş dedi.Canım öncelikle hoşgeldinEvet canım enfeksiyon adet gecikmesine sebebiyet veriyor be yazık ki bende de var adetimin geçmesini bekliyorum fitil kullanmak için. Ne güzel yumurtan çatlamış işte değerlendirmen iyi olmuş tutmayacak diye birşey yok. Yumurtlama döneminde kanama oluyor evet ama yoğunluğu ve rengiyle değerlendirmek lazım. Ağrı zaten kesin yani ben 6 gün çok çektim. Kesin sonuç için beklemen lazım biraz canım 12. gün net sonucu alırsın inşallah tutmuştur bebeğin seninledir. Bir de bata kaç gün var
Daha değerlendirmeye başlamamıştık açıkçası çünkü benim yumurtlamam 11,12,13.günler de olur bugün daha 9.günüm.Pazartesi akşamı olmuştu ilişki.Yarın 10.günüm başlayacaktık değerlendirmeye sözde ama bu akşam ki ağrı aynı çatlama ağrısı,zaten olacaktı da o ağrı masaja mı denk geldi yoksa tamamen nasajla mı alakalı bilrmedim.Yarın da değerlendiremem şartlar uymuyor bu ay da pas sanırımCanım akıntın var mı peki şeffaf oluyor genelde. Masajı duymadım ama ovülasyon testi ile anladım ben. Yumurta 36 saate kadar kalıyor yani kaçırmış sayılmazsın sanırım. En son ne zaman değerlendirme yapmıştınız
Evet canım yumurtlama kanaması olabiliyor. Sen yine de kesinleşinceye kadar bekle fitili kullanma zaten 8 gün kalmış bat tarihinde de kesin belli olur test yaparsın regl olmazsandoktora gittiğimde yani pazartesi günü kanamamı gördü yumurtlama kanaması bu dedi sonra çatlamanda olmuş dedi.
salı günü devam edince aradım doktoru ağrımda var dedim bitmesi lazımdı ama yinede bekleyelim dedi fitile kanaman bitince başla dedi ayın 20 sinde batım o güne kadar bekliycez bakalım
enfeksiyon düşüğe bile neden oluyormus bunu kullanmanda bi sorun olmaz gebeliğine , aksine tedavi edilmesi gereken bi durum dedi 3 tane zaten içinde kullandım yarın bitiyor. sende hiç ihmal etme direk tedavini ol.Evet canım yumurtlama kanaması olabiliyor. Sen yine de kesinleşinceye kadar bekle fitili kullanma zaten 8 gün kalmış bat tarihinde de kesin belli olur test yaparsın regl olma
Canım hemen üzülme stres yapma belki yumurtlaman erken olmuştur ya da yumurtlaman başlayacağı içindir ben 6 gün çektim o ağrıyı yumurtlama zamanı geçti diye düşündüm 6.gün sonunda çatlamamın olduğunu farkettim rastgele adet bitiminden beri 2 güne bir değerlendirme yaptık yumurtlamayı çatlamayı değerlendirdik sonuç adet oldum gene. Hani spermler 72 saate kadar kalabiliyor ya içerde belki öyle tutar. İstersen bi ovülasyon testi al ve yap bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olsun inşallah üzülme bekletiyorsa güzelleştiriyordur RabbimDaha değerlendirmeye başlamamıştık açıkçası çünkü benim yumurtlamam 11,12,13.günler de olur bugün daha 9.günüm.Pazartesi akşamı olmuştu ilişki.Yarın 10.günüm başlayacaktık değerlendirmeye sözde ama bu akşam ki ağrı aynı çatlama ağrısı,zaten olacaktı da o ağrı masaja mı denk geldi yoksa tamamen nasajla mı alakalı bilrmedim.Yarın da değerlendiremem şartlar uymuyor bu ay da pas sanırım
Ha tamam 3 lü olandan verdi evet onun zararı yok. Adetim bitince kullancam bende işte. Canım hepsi iyi çıkmayabiliyor benim kullandıklarım birebir doğru sonuç verdi. Bakalım sayılı günün kalmış umarım kalbindeki hakkında hayırlı olurenfeksiyon düşüğe bile neden oluyormus bunu kullanmanda bi sorun olmaz gebeliğine , aksine tedavi edilmesi gereken bi durum dedi 3 tane zaten içinde kullandım yarın bitiyor. sende hiç ihmal etme direk tedavini ol.
bu arada ovulasyonlara hiç güvenim kalmadı canlı canlı yumurtayı görüp eve gelip test yaptım yumurtlama gözükmedi diğer gün yine yaptım yıne çıkmadı
Bu arada canım yumurtlama öncesi 2 ya da 3.günden değerlendirmeye başlamak lazım. Birer gün arayla yumurtlama zamanı değerlendirmesi güzel oluyor. Bu şekilde yumurtlamanın 1. gününü 3.gününü değerlendirmiş oluyorsun sperm kalitesi de bozulmamış oluyor aklında bulunsun en azından bu ay olmazsa diğer ay o şekilde yapabilirsinDaha değerlendirmeye başlamamıştık açıkçası çünkü benim yumurtlamam 11,12,13.günler de olur bugün daha 9.günüm.Pazartesi akşamı olmuştu ilişki.Yarın 10.günüm başlayacaktık değerlendirmeye sözde ama bu akşam ki ağrı aynı çatlama ağrısı,zaten olacaktı da o ağrı masaja mı denk geldi yoksa tamamen nasajla mı alakalı bilrmedim.Yarın da değerlendiremem şartlar uymuyor bu ay da pas sanırım
yorumların için çok sağol . umarım herkes gönlünden geçene bir gün kavuşur :)Ha tamam 3 lü olandan verdi evet onun zararı yok. Adetim bitince kullancam bende işte. Canım hepsi iyi çıkmayabiliyor benim kullandıklarım birebir doğru sonuç verdi. Bakalım sayılı günün kalmış umarım kalbindeki hakkında hayırlı olur
Ne demek rica ederim diğer arkadaşlar belki yaşamıştır böyle bir durumu görünce daha iyi andınlatabilirleryorumların için çok sağol . umarım herkes gönlünden geçene bir gün kavuşur :)
Canım inşAllah dediğin gibidirCanım hemen üzülme stres yapma belki yumurtlaman erken olmuştur ya da yumurtlaman başlayacağı içindir ben 6 gün çektim o ağrıyı yumurtlama zamanı geçti diye düşündüm 6.gün sonunda çatlamamın olduğunu farkettim rastgele adet bitiminden beri 2 güne bir değerlendirme yaptık yumurtlamayı çatlamayı değerlendirdik sonuç adet oldum gene. Hani spermler 72 saate kadar kalabiliyor ya içerde belki öyle tutar. İstersen bi ovülasyon testi al ve yap bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olsun inşallah üzülme bekletiyorsa güzelleştiriyordur Rabbim
İnşallah canım yaCanım inşAllah dediğin gibidirAynen dediğin gibi ovulasyon testi yaptık ta ne oldu bütün günleri değerlendir yine kırmızı kart Geçen ay da bu ağrıyı çektiğim günden 14 gün sonra regl oldum,yani ağrının olduğu akşam herşey olmuş bitmiş.Ovulasyonla takip ettiğim zamanlarda da bu ağrı olduğu gün silikleşiyordu testim.Hayırlısı artık.Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için çok naziksin
Bu arada canım yumurtlama öncesi 2 ya da 3.günden değerlendirmeye başlamak lazım. Birer gün arayla yumurtlama zamanı değerlendirmesi güzel oluyor. Bu şekilde yumurtlamanın 1. gününü 3.gününü değerlendirmiş oluyorsun sperm kalitesi de bozulmamış oluyor aklında bulunsun en azından bu ay olmazsa diğer ay o şekilde yapabilirsin
Canım benim hikayem biraz bahtsızİnşallah canım yaDoktora falan göründün mü canım kontrole falan gittin mi hiç? Aynen öyle hayırlısı tatlı canını üzme sakın umut her zaman vardır rica ederim ne demek
Canım estağfurullah gerçekten çok üzüldüm Rabbim kaybettiğin evlatlarının ömürlerini oğluna ve doğacak çocuklarına versin inşallah yokluğunu göstermesinCanım benim hikayem biraz bahtsız5 gebelik geçirdim ben 1 tane oğlum var çok şükür 3 düşüğüm ve 1 tane de 30 haftalık anne karnında kaybım var kızım Ben 4 gebeliimde de korunurken hamile kaldım kızımın kaybından sonra 2 sene tekrar bi hamileliğe cesaret edemedim,2 senenin sonunda bir kez daha denemeliyim dedim kendime ve bu benim ilk planlı gebeliğim olacaktı ama tabi ki ne oldu 16 ay olmadı ben şak diye hamile kalan ben hem de korunurken ne oldu da 16 ay olmadı çünkü çok taktım,stres yaptım ovulasyon testleri,bacak dikmeler,incirler,havuçlar yok olmadı.Sonra işe girdim ertesi ay hamile kaldım hem de koca ay sadece 1 kez ve alakasız zamanda ki bi ilişkiden.Tabi o da son olan düşüktü işte 9 haftalıktı kalbi durmuş.O yüzden doktora tedavi için hiç jitmedim 6 ay da bir rutin kontrollarime gidiyorum o kadar.Yani ben stresten olduğunu düşünüyorum.Çok uzattım kusura bakmayın Kısaca özetledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?