İnşallah senin de vardır Rabbim isteyen herkese versin inşallah canımm senin de hayırlı haberlerini bekliyorumm bende ilk belirtiyi eşim fark etti aslına 6 yıllık evliyiz ve ben kızıma hamileyken ilk 3 ay dışında hiç kusmadım 7 mart gecesi 1 kez kustum öncesinde bir kaç kez baş dönmesi yaşadım oturduğum yerden kalkarken yada ayakta yürürken yaşadığım baş dönmelerim oldu ki normal hayatımda bu da hic olmaz bende , mat beyaza yakın bazen şeffaf ama aşırı derecede arttığını düşündüğüm akıntım var , konulara karşı çok hassas oldum çok uzaktan bile net kokular hissediyorum , geceleri uykumdan tuvalete gitmek için uyanıyorum , sanki günlerdir yemek yememiş gibi devamlı karnım acıkıyor sanki midem kazınıyor gibi , göğüslerim de damarlar göze batacak şekilde belirginleşti , gezmeyi çok seven biriyim ama bırak dışarı çıkmayı yatak odasından oturma odasına zorla geçip koltukta uyur bir haldeyim elimi kaldıracak enerjim yok gibi , tırnaklarım aşırı uzuyorr bunlar aklımda en çok yer etmiş belirtilerim ve hala devam ediyor hic biri kesilmedi azalmadı canım e bunlara ek erken olmasına rağmen verdiğim kanların az az yükselmiş olması acaba mı dedirtiyor doğrusu