• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım cevap yazmıştım 2 aydır kullanıyorum benim testi atayım istersen görmüş olursun
evet atar mısın birde sende pco falan var mı bende bir problem yok pco olunca testler farklı çıkıyor o yüzden soruyorum

evet atar mısın birde sende pco falan var mı bende bir problem yok pco olunca testler farklı çıkıyor o yüzden soruyorum
7EE4C9C7-19F4-499C-9A6C-FFA8C0573D75.webp

En üstteki ilk yaptığım ortadaki piki yakaladığım gün sondaki de çatladı 1 tane daha vardı onu bulamadım orda en son yaptığım test vardı tamamen silinmişti . Herhangibi rahatsızlığım yok benim

Günaydın kızlarrr :KK76:
Bugün reglin 3. günü sağlık ocağına gidildi hormon ve vitamin tahlilleri verildi :KK19:birkaç güne onlar çıkar o sırada regl biter ovulasyon testlerine başlarım sonunda beklenen an geliyoooor modumuz yüksek enerjimiz tam:super:
maşallah maşallahhh :)

Ben bugünde test yaptım canım negatif 4 günüm kaldı adete erken öğrenenlerden neyimiz eksik :KK12: adet günüme kadar her sabah yapcam az kaldı adete zaten bakalım varsa çıkacak elbet 😀
canım benım rabbım gonlune gore versın ınsallah vardır çift çizgiyi görürüz.

Günaydın kızlarrr :KK76:
Bugün reglin 3. günü sağlık ocağına gidildi hormon ve vitamin tahlilleri verildi :KK19:birkaç güne onlar çıkar o sırada regl biter ovulasyon testlerine başlarım sonunda beklenen an geliyoooor modumuz yüksek enerjimiz tam:super:
İnşallah en kısa sürede pik görüp bebiş haberi alırsın inşalllaaahhhhh🤲🏻🤗

Kızlar bişey aklıma takıldı tüpler kapalı olunca onun belirtisi yaşanıyor mu kapalı olup olmadığını nasıl öğreniyoruz.herşeye akla takar oldum acaba mı diyerek

Back
X