• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar denersin inşallah güzel sonuç alırsın canım haber ver bizede 😍

Ayy canım ne güzel anı inşallah bu allah sana tekrar yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda 😍

Ay ay ay maşallah n güzel haber tebrikler canım 🥰🥰
amin canım isteyen herkese yaşatsın rabbim inşallahhh :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :dua: :dua: :dua: :dua:

Ben de tam olarak bunu ovu. Testi yapmaya başladığımda farkettirmeden yumurtlama dönemimde bende de vardı. Çok şaşırdım hatta Allah Allah dedim kabın içinde mi vardı bir şey falan. Ama kapla alakası yokmuş idrada dediğin gibi bir şey tam olarak. Doktordan ne olduğunu öğrendiğinde bana da haber verir misin ben de ne olduğunu çok merak ediyorum 🙈
Sanırım Lavi12 Lavi12 arkadaşımızın dediği gibi akıntı yoğun olunca karışması olası birşey bende aşırı akıntı olmaya başladı ama yinede merakim gitti insan aklına herşey geliyor. 😊

Eklentiler

• 2717C876-3502-47C6-B8C1-CDA475F5FD03.webp
    2717C876-3502-47C6-B8C1-CDA475F5FD03.webp
    134,1 KB · Görüntüleme: 64
Görürsün canım en önemlisi çok fazla kafaya takmamak ve kendimizi rahatlatmak aslında ama insan bekliyor işte. Sen yine de içini ferah tut her ay düzenli adet görüyorsan o yumurta bir gün mutlaka gelecek ve çatlayacak. Her ay piki görüp hamile kalamayan çok insan var ☺
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Ben baya bunaldım bu aralar. İçimi ferah tutmaya çalıştıkça daha da sıkıntı bastı bana. İnşallah hepimiz anne oluruz

Canım ovülasyonla baktın mı hi hamileyken ovülasyon testi nasıl gösteriyor çok merak ettim 😇varsa yaprmısın bizim için çok tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inş kuzum yaa gözlerim doldu gerçekten 🙏♥️
Canım olsa yapardım ama yok evde darısı hepinize güzel haberler gelecek inanıyorum

ne tatlı aynı annesi yerim onu ben ) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah yaaa

Canım ovülasyonla baktın mı hi hamileyken ovülasyon testi nasıl gösteriyor çok merak ettim 😇varsa yaprmısın bizim için çok tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inş kuzum yaa gözlerim doldu gerçekten 🙏♥️
hamilelikte ovulasyon testi anında pik yapıyor canım anında. ilk gebeliğimde denemiştim. ordan bliyorum.

Back
X