• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Melo bende bunlar ne hamile misin dicektim.... doğru söylüyorsun aslında testte cıksa bile kimyasal olabilir, testte cıkmasa da hamile olanlar da var.... en sağlıksından kan vermek...

Cuma sabah yapıcam canım....
Melo bende bunlar ne hamile misin dicektim.... doğru söylüyorsun aslında testte cıksa bile kimyasal olabilir, testte cıkmasa da hamile olanlar da var.... en sağlıksından kan vermek...

Cuma sabah yapıcam canım....
Hadi hayırlısı inşallah 🙏 bende pazar günü yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla ama sanki adet olacakmışim gibi hissediyorum ya

Bacım bilmediğin yok o nedir hele bi aydınlat 😂
YouTube yumurtlama masajı var Ebru ceylan size ekran görüntüsünü atarım açıp onu izleyin çok basit ama faydalı olduğuna eminim 🤗bu ay kaçmış olursa bir dahaki ay kesin yapın.

LH bu kadarcık iniş çıkış olur bence devam edin 24.güne kadar önü var benim bildiğim. 🌸Bende göremem göremem azcık koyuluk arkası pik olur. Devam edin ne olacak bakalımsonuç nereye varacak.
Evet ben de merak ettim sonucu 🤗 bakalım ne zaman gorecem piki..

İlginç gelmedi desem yalan yok hani tamam bat olmadı neysem de siliklik ne alaka onu anlamdım. Testi devam edin bklm ne olck merak ettim ben ikinizi 😻
Geçen ay boyle olmadığı için beklemiyordum ben gecikmesini ondan :) yoksa batıma var daha, yumurtlama geciktigi için o da ötelencek.. neyse testlere devam :)

İki videoyu da izleyebilirsiniz. Birgebeningünlüğü intağram sayfası var orada çok faydalı bilgileri var. Takip edebilirsiniz.birçok arkadaşımız biliyor kendisini. Hiçbirşey için geç değildir ne bilim bir ayda olsa kaçırmanızı istemem 🤗ben yardımcı olmaya çalışıyorum işte kendi çapımda. Umut varsa dememekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum. 🙈 LeeSoon LeeSoon ve S Seda_1386 😻
Screenshot_20210303-222611.webp

Geçen ay boyle olmadığı için beklemiyordum ben gecikmesini ondan :) yoksa batıma var daha, yumurtlama geciktigi için o da ötelencek.. neyse testlere devam :)
Belki adetiniz oynamıştır ileri geri her ayda aynı olmuyor hepimizin yumurtlaması 🙈 bu ay olur ileri o adetin düzensizliği bile etki ediyor. Devam inşlh olur canım 🤗

Belki adetiniz oynamıştır ileri geri her ayda aynı olmuyor hepimizin yumurtlaması 🙈 bu ay olur ileri o adetin düzensizliği bile etki ediyor. Devam inşlh olur canım 🤗
evet muhtemelen dediğimiz gibi 🤗 masaj önerisi için de teşekkürler.. yapayım aklıma geldikçe💚

Evet canim onda sorun yok da sonrasi bi koyu bi acik renk cizgiler var ya o normal mi ben onu anlamadim
Normal canım dalgalanmalar olabiliyo .sen pik gördüğüm günleri değerlendirdiysen sorun olmaz ama bugünleri de değerlendir çatlama bitikten sonra bile birkaç gün gün aşırı değerlendirmek daha iyi .hayırlsı olsun hakkında inşallah bebiş haberi verirsin sende 😊

evet muhtemelen dediğimiz gibi 🤗 masaj önerisi için de teşekkürler.. yapayım aklıma geldikçe💚
Sürekli o kadar dk olmuyor ama böyle aklına geldikçe 5 dk bile olsa iş görüyor ben çok da aşırı yapamadım yani sıkıldım 🤗 ne demek herzaman 😇

İki videoyu da izleyebilirsiniz. Birgebeningünlüğü intağram sayfası var orada çok faydalı bilgileri var. Takip edebilirsiniz.birçok arkadaşımız biliyor kendisini. Hiçbirşey için geç değildir ne bilim bir ayda olsa kaçırmanızı istemem 🤗ben yardımcı olmaya çalışıyorum işte kendi çapımda. Umut varsa dememekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum. 🙈 LeeSoon LeeSoon ve S Seda_1386 😻
Eki Görüntüle 2794686
Sağolasın canım teşwkkürler yeni duydum bunu

Kızlar yaa baya konusmuşsunuz maşallah 🥰 tam yatmaya hazırlanıyordum ki burnuma zeytin ekmek kokusu geldiii miss gibi nasıl canım çekti 😂 of ya bi geleydi şu cumartesi

Benim adetin 5. günü bugün. Hayit suyu ve corek otu bal karisimi kullaniyorum. Bugun yumurtaliklarimda sanci hissettim resmen fazla mi yuklendim acaba :KK49:

Back
X