• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ben adet oldum maalesef yeni bat 29 Mart Lavi12 Lavi12 güncellermisin . Hala sizleyim marttan umut var .inşallah sizlerden güzel haberler gelir
günaydın canımm hayırlısı olsun:KK200: daha gelmek istememiş annesi :KK54:zamann ve sabrımızı ölçüyorlar geldiklerinde ısıra ısıra acısını çıkarırız bizde miniklerimizinnn :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kizlar normalde cumartesi erken gebelik yapacaktım ama test i bozuk mu değil mi denemek için yapayım dedim ilk anda hiç çizgi yoktu 10 dj içinde oldu ama çok hafif silik çizgi goruyrm ekrani tozlu gibiydi parmağımla sildim ondan mı oldu diyrm anlamadım bat 9 Mart ama pik 26 Şubat

Kizlar normalde cumartesi erken gebelik yapacaktım ama test i bozuk mu değil mi denemek için yapayım dedim ilk anda hiç çizgi yoktu 10 dj içinde oldu ama çok hafif silik çizgi goruyrm ekrani tozlu gibiydi parmağımla sildim ondan mı oldu diyrm anlamadım bat 9 Mart ama pik 26 Şubat
resim at bakalım

Merhaba bende 26 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum. Benim bildiğim kadarıyla pikten 14-15 gün sonra regl oluşuyor ya da çatlatma ignesinden sonra
Buda 12 Marta tekabül ediyor bu ay yumurtlama bir iki gün geç mi gördünüz?

Merhaba bende 26 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum. Benim bildiğim kadarıyla pikten 14-15 gün sonra regl oluşuyor ya da çatlatma ignesinden sonra
benimde 12 mart bat

benimde 12 mart bat
Yani normalde benim regl duzensiz mesela geçen ay 54.gun regl oldum 🤦🏻‍♀️ ama yumurtlamayı 34. Günde falan gördüm. Ne kadar geç yumurtlama o kadar geç regl :(
Ama bu ay femara kullandım 26sinda da çatlatma iğnesi oldum bende 12-13 gibi bekliyorum inşallah gelmez tabi 😂 ama baya heyecan var ilk ignem çünkü umarım tutar. Birlikte bekleyeceğiz desene regl gününü 😂

Yani normalde benim regl duzensiz mesela geçen ay 54.gun regl oldum 🤦🏻‍♀️ ama yumurtlamayı 34. Günde falan gördüm. Ne kadar geç yumurtlama o kadar geç regl :KK43:
Ama bu ay femara kullandım 26sinda da çatlatma iğnesi oldum bende 12-13 gibi bekliyorum inşallah gelmez tabi 😂 ama baya heyecan var ilk ignem çünkü umarım tutar. Birlikte bekleyeceğiz desene regl gününü 😂
aynen inşallah sabırla beklicez allah nasip etsinde güldürsün yüzümüzü inşallah ya

Benim adet döngüm 26 27 iki aydır 16. Gün pik gördüm bu ay aşırı akıntılı oldu yumurtlama bide ben ovulasyondan 11 12 gün sonra adet oluyrm

allah aşkına sen şu testi bi yap ya ben senden ok merak ettim iç güdüsel hissedion mu napıyon anlamadım bende ne bir hissiyat ne bir belirti bildiğin odun yani ya neden böyle çok mutsuzum
nebılıyım ya hıc megatıfmıs gıbı bakmıyorum kı sadece kana gecmedı dıye dusnuyorum :)

allah aşkına sen şu testi bi yap ya ben senden ok merak ettim iç güdüsel hissedion mu napıyon anlamadım bende ne bir hissiyat ne bir belirti bildiğin odun yani ya neden böyle çok mutsuzum
Ya neden bu kadar takiyorsunuz kendinizi yipratmayin bu sekilde yazik gunah her sey olacagina varir nasipse olacak belirti olmasa da olacak herkes belirti yasamiyo neticede uzmeyin caninizi

Ya neden bu kadar takiyorsunuz kendinizi yipratmayin bu sekilde yazik gunah her sey olacagina varir nasipse olacak belirti olmasa da olacak herkes belirti yasamiyo neticede uzmeyin caninizi
Ben kendı adıma soleyım burada konusmak hosuma gdııyor esprıler vs zaman gecıyor yoksa gerçekten takmıyorum yani negatıfı görünce bıle adetı bekle derım ben kendı kendıme öle olanalr var ) ama melo mutsuzum demıs o mutsuz degıl bence mutsuz ınsan bu kadar konusmazzz :)

Back
X