- 9 Şubat 2021
- 627
- 408
- 53
Canım geç olsada problem değil yumurtlamamda sorun mu var ondan endişeleniyorumBence sitresten oyle oluyor en gec 21. Gün yumurtlama olur bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geç olsada problem değil yumurtlamamda sorun mu var ondan endişeleniyorumBence sitresten oyle oluyor en gec 21. Gün yumurtlama olur bence
gelceklerrrİnşallah bi gelsinler de onları en güzel şekilde büyütcez.demekki zamanı var gelmesinin bebişinsenelerce evlat sahibi olmak İçin çabalayıp dua edenler var.2,3 aydır istiyorum olmadı diye üzülmek haksızlık gibi geliyo bana .zamanı gelince olur inşallah .kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah .bu ay sonunda belki güzel haberler veririm bende size
![]()
Her ay duzenli adet görüyorsan zannetmiyorum yumurtlamanda sorun olacağını canimCanım geç olsada problem değil yumurtlamamda sorun mu var ondan endişeleniyorum
Aaaa bide ikiz gebelik oluyormuş düşünseneevet geç yumurtlama olabiliyor benimde 20-21-22 yumurtlama oldu bu ay ama 2. ye yumurtladım.
Sabah akşam yapiyordum bu önceki gün eşit koyulukta cikti sabah pikti sabah değerlendirdim ikinci idrarla yapmistimDilerim olur canım benmde günde 1 kere mi yaptın test
yaaaa ağzın bal yesin kuzummmAaaa bide ikiz gebelik oluyormuş düşünsenehadi hayirli olsun inşallah guzel haberlerini aliriz ❤
Bir gebenin günlüğü var orda kadin aciklama yapmıştı bir ayda iki yumurtlama olup ikisinde de tutanlar da ikiz gebelik oluyormuş insallah rabbim gönlüne göre versin ❤❤❤❤❤❤yaaaa ağzın bal yesin kuzummm![]()
![]()
![]()
![]()
Rabbim verirse başım üstüne inşallah tekte olsa kabulum Rabbimmm hayırlısını versin hepimizeee![]()
Ben geçen ay 18. Gün gördüm canım bekleLütfen okuyun arkadaşlar adet döngünüz 28 olup en geç ne zaman pik yakaladınız? 16. Günüm ve pik olmadı daha yardımcı olsanız?
bende o sayfayı takip ediyorum testlerimi ebru abladan aldım takibimi yapıyor kuzumBir gebenin günlüğü var orda kadin aciklama yapmıştı bir ayda iki yumurtlama olup ikisinde de tutanlar da ikiz gebelik oluyormuş insallah rabbim gönlüne göre versin ❤❤❤❤❤❤
Aynı canımHer ay duzenli adet görüyorsan zannetmiyorum yumurtlamanda sorun olacağını canim
Anladım canım sağolasınSabah akşam yapiyordum bu önceki gün eşit koyulukta cikti sabah pikti sabah değerlendirdim ikinci idrarla yapmistim
Çok sağolasın canımBen geçen ay 18. Gün gördüm canım bekle
Anladım canımda bende o suyu içip tutamıyorum idrar sonrakinde test yapıyorumYusra-61 canım gün içinde 1- 1,5 litreye yakın su içiyorum o yüzden akşam yemeğinden önce suyu pek aramıyorum. arasam bile tutuyorum kendimi :)