• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bi gelsinler de onları en güzel şekilde büyütcez.demekki zamanı var gelmesinin bebişin😊senelerce evlat sahibi olmak İçin çabalayıp dua edenler var.2,3 aydır istiyorum olmadı diye üzülmek haksızlık gibi geliyo bana .zamanı gelince olur inşallah .kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah .bu ay sonunda belki güzel haberler veririm bende size 🤲🏻🙏🙏
gelceklerrr :KK68: aynen öyle şükretmek lazım kuzumm.. aminn rabbim aratmasın en kısa zamanda kavuşalımm hepimizzz:KK200::KK200: beklemedeyiz güzel haberleriniiii:KK68::KK68::KK68:

Aaaa bide ikiz gebelik oluyormuş düşünsene 😂🥰🥰hadi hayirli olsun inşallah guzel haberlerini aliriz ❤
yaaaa ağzın bal yesin kuzummm :KK200: :KK200: :KK68: :KK68: :KK68:
Rabbim verirse başım üstüne inşallah tekte olsa kabulum Rabbimmm hayırlısını versin hepimizeee :KK200::KK200::KK200:

Yusra-61 Yusra-61 canım gün içinde 1- 1,5 litreye yakın su içiyorum o yüzden akşam yemeğinden önce suyu pek aramıyorum. arasam bile tutuyorum kendimi :)

yaaaa ağzın bal yesin kuzummm :KK200: :KK200: :KK68: :KK68: :KK68:
Rabbim verirse başım üstüne inşallah tekte olsa kabulum Rabbimmm hayırlısını versin hepimizeee :KK200::KK200::KK200:
Bir gebenin günlüğü var orda kadin aciklama yapmıştı bir ayda iki yumurtlama olup ikisinde de tutanlar da ikiz gebelik oluyormuş insallah rabbim gönlüne göre versin ❤❤❤❤❤❤

Bir gebenin günlüğü var orda kadin aciklama yapmıştı bir ayda iki yumurtlama olup ikisinde de tutanlar da ikiz gebelik oluyormuş insallah rabbim gönlüne göre versin ❤❤❤❤❤❤
bende o sayfayı takip ediyorum testlerimi ebru abladan aldım takibimi yapıyor kuzum :KK68: ama tutmadı sanırım ilk yumurtlamamın üstünden 14. gün bugün pazartesi negatifti. yani ikinciye umutluyum ama çok koyu yakaladım çünkü burdada var testlerim bildiğin pik yaptı test çizgisi kontrolden bile koyu çıktı umarım 2. tutar.:KK200::KK200::KK68::KK68::KK68:

Merhaba kızlar nasılsınız yaa ne diycem bnde 4-5 gündür böyle rahmim olduğu yerde bi şişlik var hamileliği yormak istemiyorum ama sanki orda bişey var normal mi bu sizce bata da 6 gün var bide çatlamadan 2-3 gün sonra belimde ve kasıklarımda ara ara ağrı ama böyle şiddetli değil geçen hamile kaldığımda şiddetli bel ağrısı yaşamıştım size varmıdır bu şişlik bni çok düşündürüyor

Kızlar Berilyumm Berilyumm ya çok teşekkür ederim bana bu ay kullanmayacağı için ovulasyon testi ve iki adet gebelik testi gönderdi şimdi teslim aldım çok çok teşekkür ederim çok sağolsun dilerim bu ay gebelik haberi alırımda kullanmama gerek kalmaz o zaman bende isteyene o testleri göndereceğim

Selam kuzular hamile olanlara şimdiden hayırlı olsun Rabbım bizlere de nasip etsin inşallah 😍 bat günü 6 mart umudum kalmadı pek gerçi Rabbım bilir de adet olacakmışım gibi saf sancim var devamlı eğer bu ay gebe olursam eşimin doğum gününde dünyaya gelecekti Rabbım büyük 😊

Bende akıntı vs kesıldı belım agrıyor sadece oda yataktan :)

ama işyerınde oturup kalkarkende agrıyor haha :bicak:

Back
X