• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vayyy abasının gülü :) iki gün var adet olmana inşallah bebek vardır Allahın takdiri belli mi olur beliki iğnede farklıdır durum inşallah bebek vardır yanımda olsan vereyim test sana ama kuzum işte ne gelir elden dur bekle bakalım iki gün kalmış zaten nerelisin sen hangi memleket
Sağolasın abla allah razı olsun konya

Ay başında adet olmuştum ben canım.moralim çok bozulmuştu o zaman 1 haftalığına memlekete gittik bizde kafam dağıldı orda biraz yumurtlama günüm yolculuk yapacağım zamana denk geldi şansıma 😀 öncesini değerlendirdim hep yumurtlamadan sonraki günde ancak eve gelebildik O günü de değerlendirdik .ondan sonra gün aşırı devam ettim hep.ama test falan yapmadım hiç stres olmiyim diye eşime de bişey söylemedim yumurtlama günüm falan diye oda rahattı bende .bakalım hayırlısı bundan sonrası eskisi kadar stresli değilim ama boşverdim çocuk konusunu olursa olur kafasına girdim artık yoksa kendime zarar veriyorum.allah nasip ederse yaşıycaz o duyguyu zaten .ay sonu bat günüm bakalım artık . Sen nasılsın napıyosun
Ay başında adet olmuştum ben canım.moralim çok bozulmuştu o zaman 1 haftalığına memlekete gittik bizde kafam dağıldı orda biraz yumurtlama günüm yolculuk yapacağım zamana denk geldi şansıma 😀 öncesini değerlendirdim hep yumurtlamadan sonraki günde ancak eve gelebildik O günü de değerlendirdik .ondan sonra gün aşırı devam ettim hep.ama test falan yapmadım hiç stres olmiyim diye eşime de bişey söylemedim yumurtlama günüm falan diye oda rahattı bende .bakalım hayırlısı bundan sonrası eskisi kadar stresli değilim ama boşverdim çocuk konusunu olursa olur kafasına girdim artık yoksa kendime zarar veriyorum.allah nasip ederse yaşıycaz o duyguyu zaten .ay sonu bat günüm bakalım artık . Sen nasılsın napıyosun
Ben ıyıyım aynı ev iş annem sonra tekrar iş ev annem mekik dokuyorum regl oldum dün bıttı bugun teste basladım ama cokda takmamaya karar verdım incir yıyorum dun basladım bugun akşamda bçt yapıcam inş

sen kendin büyük harfle yazmışsın kız napsın :KK70:
Aynen gözüm anca görmüştür benim onu :) aynen kız napsın hakkat allah allah diyorum acaba beni dedim ele başı falan mı seçtiler ondan büyük adım dedim :))))))))))):halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Back
X