• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa. Benim 10. Gün predictor yaptım erken gebelik testi. Bilmiyorum ama ümidim yok olmadı gibi gerçi erken gebelik testine güvenme diyen ben gidip yaptım geçen senede yanlış gösterdi bşr tanesi ama hamşleymişim ama bu sefer içimde öyle bir histe yok 🤷‍♀️🤷‍♀️
Bende o marka yaptım yarın sabah yap inşaallah pozitif görürsün bir günde ve değişiyor ama kaset test yapma aşırı silik çıkmıştı o

İnşallah canım biz çok güçlü kadınlariz. Kadınlar olarak hepimiz güçlüyüz inşallah başaracağız. Hiç moralini dusurme olacak 😊💪
Yok ya geçen ay aşırı bunalmıştım da bu ay bir rahatlık var sankim çoktan hazırdım bu duruma testleri yapmıştım ya nisana odaklanmıştım. Test alıcam netten şimdi bakalım 😇

VEEE ADET OLDUM 😍
NE MARTI BE GELDİ EZDİ GEÇTİ 🙈
GELDİ SIRA NİSANA 😂
Hamiş olan arkadaşlara sağlıklı yine doğurmayı nasip etsin Rabbim. Geride kalanlara Mart'ın geride kalanlarına hamiş olmayı nasip etsin dilerim. 🙏🏻
Yaa ben sizden çok umutluydum 🥰 rabbim bir an önce kucağınızı doldursun inşallah ilk bebek olacak değil mi olursa 🙏

Yok ya geçen ay aşırı bunalmıştım da bu ay bir rahatlık var sankim çoktan hazırdım bu duruma testleri yapmıştım ya nisana odaklanmıştım. Test alıcam netten şimdi bakalım 😇
Canım benim hakkkında hayırlısı olsun Inşallah nisan ayında baharın gelmesiyle birlikte içindeki umudun çiçek acar. Şunu unutma inanmak, başarmanın yarısıdır. Dualarimdasin, herşey güzel olacak 🙏🤲

1 tatlı kaşığı çörekotunu ez, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 yemek kaşışı kaliteli bal ekle karıştır ye. :kk77:
Canım bunu günde kaç kere yapıyoruz bu de aç mı tok mu yapıyoruz
VEEE ADET OLDUM 😍
GELDİ SIRA NİSANA 😂
Hamiş olan arkadaşlara sağlıklı yine doğurmayı nasip etsin Rabbim. Geride kalanlara Mart'ın geride kalanlarına hamiş olmayı nasip etsin dilerim. 🙏🏻
Amiiinn inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırız canım 🧚

Canım benim hakkkında hayırlısı olsun Inşallah nisan ayında baharın gelmesiyle birlikte içindeki umudun çiçek acar. Şunu unutma inanmak, başarmanın yarısıdır. Dualarimdasin, herşey güzel olacak 🙏🤲
Aminn İnşallah 😍 Allah razı olsun et aklına geldikçe canım unutma beni 🌸

VEEE ADET OLDUM 😍
GELDİ SIRA NİSANA 😂
Canım yaa Allah hepimizin gönlüne göre versin bi an önce nasip etsin inşaallah♥️

Yaa ben sizden çok umutluydum 🥰 rabbim bir an önce kucağınızı doldursun inşallah ilk bebek olacak değil mi olursa 🙏
Benden bende zirvede umut bekliyorum 👍 ve o umutla devam ediyorum inşallah olacak nasip eden bizlere birşeyleri Rabbim edeceği zamanı bilir. Olursa ilk olacak hiç yok bebeğim 🌸Birtaneye hasretim 🙏🏻🤗

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var

Amin canım amin. Sen bu ay testlerini dikkatli yap hep at etiketle ney takılırsa sor olur mu senin piki bulacağım bu ay ben ❤️🙏🏻
Çalışıyorum da ben eve geliyorum saat öğleden sonra 4 gibi yapabiliyorum ovilasyon testini öncesinde 1-2 saat kadar sıvı almıyorum. Koyulaştırıyor günler geve de tekrarladım ama koyulaşmak ne kelime silikleşti hep

Back
X