• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım..

Evet kesinlikle gözümle gördüm zor bir durum.. elbette kişiden kişiye değişebilir ama genelikle böyle.. arkadaşımın doğumundan 1 ay sonra kuzenimin eşi doğum yapmıştı sezeryanla.. ve onun annesi sürekli yanındaydı.. bir süre..☺️
Allah sana da yardım göndersin insallah dogum yaptığında.. 💕

Kızlar ilk defa yaptım ovulasyon testini daha yumurtlamaya var değil mi ?
Yok henüz daha yumurtlama olmamış.. saat kaçta yaptın canım?

Çünkü mutlaka tessten önce iki saat sıvı alımını kesmen lazım ve belirli saatleri var kesinlikle ilk idrarla olmaması gerek..ve hergun bir kerz aynı saate tekrar etmen gerek..

Testleri sabah 8-10 öğle 12-17 akşamda 20-22 arası yapabilirsin.. en iyi saatleri öğle saatleri arasında diyorlar.. dediğim gibi sabah yapacak olursan ilk idrar değil de ikinciden itibaren yapabilirsin..

T çizgisi C çizgisi Ile aynı koyulukta veya daha koyu olursa yumurtalama olmuş demektir.. öğünü ve ertesi gunuy mutlaka değerlendir.. ve teste devam et ki çatlamaya gör..T çizgisi siliklesince catmalis demektir.. bugünude mutlaka değerlendir...bazen koyuluk bir iki gün daha sürebilir.. havuç tüket bolbol catmalasina yardımcı olur..testi catlayana kadar bırakma..

Hormonlarda bazen dalgalanmalar olur bu sebebten dolayı bir koyu bir silik görebilirsin . Yada git gide koyulaşp tekrar silikde görebilirsin endişelenme teste devam et.. Rabbim nasıb etsin inshaAllah 🤲🏻🥰

Ben galiba yine yumurtlicam 🤣🤣🤣 Tahmini adetime 3 ya da 5 gün var şaka gibi çalışmalara başlayayım yeniden 🤣🤣🤣
Eki Görüntüle 3013676
Şöyle söyleyeyim gebelik ihtimali ikinci kez Yumurtlama ihtimalinden çok çok daha fazla.. isnhaAllah öyledir 🤲🏻🥰😁

Adete yakın siliklesir cunki normalde

Allah razı Olsun.. İnshaAllah canım.. sende busefer normal doğum yaparsın.. İnshaAllah yapanlar var ..
İnsallah zaten yine son ana kadar 2 doktor gidicem bir de ebe destekli gidicem.. gecen instagramda gordum bir ebe, eve gelip cay demleyip lohusa serbeti yapip normal dogurtmus dogmaz dedigi bebegi. Anneye yemek soylemis yedirmis serbet icirmis.. kordonu 1 saat sonra kesmis mesela anneyle bebek suremli temas etmiş emzirtmis 2 3 saat daha öğretmiş elleriyle siy sagmis... ck özendim...

Izmir de oyle bir ebe bulursam kesinlikle evde dogum yapmayi denerim...

Çok aFedersiniz kızlar ama Sarı akıntı geliyor benden acık sarı ama böyle olan var mı
Gebelikte şeffaf sarı ve beyaz kremsi akıntılar olur.. özellikle ilk aylarda.. tabiki kokusuz olma şartı ile.. ancak adet öncesi de başlar bazılarında.. sende öylemi yakinmi şuan bata ?

Burası ne güzel bi grup birbirimizi hiç görmediğimiz halde herkesin samimiyeti o kadar içten ki sürekli elimde telefon yeni bildirimleri takip ediyorum . Kimseye soramadıklarımızı duygularımızı ifade edebileceğimiz bi yer olması çok güzel. Sürekli aktif konulara dahil olmasam bile herkes için heyecan içindeyim Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah 🙏
Ah canim Allah razi olsun.. evet bende kesinlikle katılıyorum sana.. 🥰🥰🥰

Ooo senin güzel telaşların vardır şimdi ❤️ Hayırlısı olsun.. mutlulukla dolu olsun evliliğiniz.. ben kötü örneğim, ciddi anlamda gençliğimi bekarlığımı sonuna kadar yaşadım, çok da mutluydum bu durumdan. Kendim gibi birini bulunca da 39 yaşımda çok severek evlendim.. meğerse bebiş için geç kalmaya başlamışız ikimiz de 🤣 yine de hiç pişman değilim 😁 herşeyin zamanı var, hazır hissetmeden, mutlu zamanların tadını çıkartmadan bu işlere girişme 😄 benim kadar da geç kalma tabi 🤣
Ben özgüvenli arkadaşım hiç kendini eleştirmekten çekinmez 🥰 MahsaAllah sana.. busefer olacak isnhaAllah inanalım ya ne var.. olmasada hayirsizdi deriz.. ben olacak diye diye pozitifl oldum gelmeyecek gebelik geldi sağlıksız di gitti ben cagirdim diye oldu bence hahaha pozitif oldum sürekli

Yok henüz daha yumurtlama olmamış.. saat kaçta yaptın canım?

Çünkü mutlaka tessten önce iki saat sıvı alımını kesmen lazım ve belirli saatleri var kesinlikle ilk idrarla olmaması gerek..ve hergun bir kerz aynı saate tekrar etmen gerek..

Testleri sabah 8-10 öğle 12-17 akşamda 20-22 arası yapabilirsin.. en iyi saatleri öğle saatleri arasında diyorlar.. dediğim gibi sabah yapacak olursan ilk idrar değil de ikinciden itibaren yapabilirsin..

T çizgisi C çizgisi Ile aynı koyulukta veya daha koyu olursa yumurtalama olmuş demektir.. öğünü ve ertesi gunuy mutlaka değerlendir.. ve teste devam et ki çatlamaya gör..T çizgisi siliklesince catmalis demektir.. bugünude mutlaka değerlendir...bazen koyuluk bir iki gün daha sürebilir.. havuç tüket bolbol catmalasina yardımcı olur..testi catlayana kadar bırakma..

Hormonlarda bazen dalgalanmalar olur bu sebebten dolayı bir koyu bir silik görebilirsin . Yada git gide koyulaşp tekrar silikde görebilirsin endişelenme teste devam et.. Rabbim nasıb etsin inshaAllah 🤲🏻🥰
Çok çok teşekkür ederim canım ne güzel bilgilendirdin beni. testi 12:30 da yaptım ilk idrar değildi yarın yine aynı saatte yaparım o zaman değerlendirmeye devamke 💃🏻🕺

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
Derinvebebekleri Derinvebebekleri 1 Mart
@kahvesizasla911 Mart
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart
nisan1990 nisan1990 1 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Umuthepvar452 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
@portakalkek3 Mart
@Umutdolu19033 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
Pasha22 Pasha22 4 Mart
PeanutButterAndJelly PeanutButterAndJelly 5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
@Ballgrill6 Mart
@shdgndz7 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@liyalim7 Mart
@Ayseee19878 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@LittleDreams10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
@Gzmyts5310 Mart
@hamsipaci10 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
@dceke11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
My_Moonlight06 My_Moonlight06 13 Mart
J jadeysm 14 Mart
@yeniz14 Mart
@dua644114 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@Mekap18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@Fang19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@sabotta20 Mart
@Cordessa21 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@ftkz22 Mart
@Mrs Electrical Engineer23 Mart
@Pocha_23 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
@akgnss24 Mart
merhabalaaaar, benim bat 20 martta çok heycanlıyım inşallah güzel haberler yazabilirim ben de buraya :))) beni de ekleyebilirseniz çok sevinirim :)

İnsallah zaten yine son ana kadar 2 doktor gidicem bir de ebe destekli gidicem.. gecen instagramda gordum bir ebe, eve gelip cay demleyip lohusa serbeti yapip normal dogurtmus dogmaz dedigi bebegi. Anneye yemek soylemis yedirmis serbet icirmis.. kordonu 1 saat sonra kesmis mesela anneyle bebek suremli temas etmiş emzirtmis 2 3 saat daha öğretmiş elleriyle siy sagmis... ck özendim...

Izmir de oyle bir ebe bulursam kesinlikle evde dogum yapmayi denerim...
Hay MashaAllah Yaa ebeye bak sen.. ne güzel vaaha..çok bilinçli geldi bana bu ebe..

İnshaAllah gönlünün rahat ettiği birilerini bulursun ☺️

Back
X