- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.061
3 martı beklicem artık canım ya kesin adet olucam ama hiç sanmıyorum artık hayırlısı olsun ama artık ümitlerim tükeniyorNormal testim negatif çıkması doğal canım erken testi alıp dene bir an önce
Yarın erken testle dene ve moralini hiç bozma canım
Hayır hiç yapmadım. Şu an nöbetteyim yarın çıkışta ilk işim alıp yapmak olacakHerşey olabilir. Acaba ovulasyon testiyle yarın bi kontrol mü etsen canım.. hiç yumurtlama takibi yaptın mı?
Biz kendimizde olmadıktan sonra bebek olsa ne olur valla önce hem bedenen hem zihnen kendi sağlığımız önemli. Gerçekten her şeyi biz kadınlar çekiyoruz. Bugün bir öğrencimin uzun süredir okula devam edememe sebebini öğrendim ve çok üzüldüm annesi doğumdan sonra bunalıma girip tedaviye başlamış bu da bir başkasının evinde annesi olmadığı zamanlar kardeşine bakıyormuş. Bazen bilmiyoruz bazı şeylerin olmayışının gerçekten bir karşılığı olduğunu. Takmıyorum artık önce ben geliyorum bu hayattaCnm kontrolume gittim bugun. Iltihap kontrol altinda veeee altindan bisey cikmadi cok sukurKendimi en kotusune hazirlamistim. Kesip bicecekler, patolojiye gonderecekler diye dusunmustum. Sukur sac koklerim de varmis cihazla bakti ama cikmalari uzamalari zaman alacak. Muhtemelen daha seyrek cikar tabi ama napalim. 2-3 hafta daha merhem kullanmaya devam edecegim. Kapanmasi biraz guc oluyor ama buna da sukur. Bu surecle birlikte gecen aylarda gebelik olusmadigi ya da vay efendim yasiniz gecmis mevzusunu kafama takip bunalima girmenin coook manasiz oldugunu anladim
Geçen ay beni çok yanılttı o sonradan cıkan cizgiler ne yazik ki canim kuruma cizgisidir buyuk ihtimal ilk 10 dk da cikmayinca dikkate almayin yaziyor zaten testlerin ustunde. Bir kaç gün sonra tekrar denersin umarım ilk dakikalarda iki cizgiyide gorursunKızlarrr , Sabah 10 da yapmıştım akşam baktığımda böyle olmuş. Ama tabii üstünden saatler geçti kuruma çizgisi olabilir demi. Sabah yaptığımda ilk 10 dakkada bişey cıkmayınca koydum köşeye bidaha bakmadım işe gittim falan akşam eve geldim bidaha baktım böyle ince çizgi vardı. Ama kurumaya benziyor demi
Canım ben birşey göremiyorum hemde ilk dakikalarda cıkmadıysa cok önemseme benimde kuruma cizgisi olmustu adet oldum..Kızlarrr , Sabah 10 da yapmıştım akşam baktığımda böyle olmuş. Ama tabii üstünden saatler geçti kuruma çizgisi olabilir demi. Sabah yaptığımda ilk 10 dakkada bişey cıkmayınca koydum köşeye bidaha bakmadım işe gittim falan akşam eve geldim bidaha baktım böyle ince çizgi vardı. Ama kurumaya benziyor demi
Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum kuzum sağolYok cnm, oyle dusunme hemen. Bu kadar uzun sure mesele oluyorsa onun bakis acisindan bakmayi dene, onu anlamaya calis. Sonra da ona boyle dusunmekle ne kadar haksiz oldugu konusunda tekrar konusun. Konuyu bilmiyorum ama yiprandigini ve iliskinizin de yiprandigina isaret et. Hayati birbirimize kolaylastirabiliyorsak eger iliski anlamlidir, aksi halde cekilmez gercekten. Cunku hayat yeterince zor bence. Birbirinize yardimci olun, her iki taraf da istenen ya da istenmeyen sey hususunda kendini biraz torpulerse orta yolda bulusursunuz insallah.
Amiiin inşallahhh hepimiz görelim allahımGeçen ay beni çok yanılttı o sonradan cıkan cizgiler ne yazik ki canim kuruma cizgisidir buyuk ihtimal ilk 10 dk da cikmayinca dikkate almayin yaziyor zaten testlerin ustunde. Bir kaç gün sonra tekrar denersin umarım ilk dakikalarda iki cizgiyide gorursun
Evet canım bencede kuruma çizgisi ya ben bakınca görüyorum da çekince gözükmedi ama yinede heveslenmiyorum tabili cunku 10 dk içinde cıkmadı belki 4 5 saat sonra cıkmıstır o yüzden heveslenmedim ama böyle ince bile görmek garip bi his hiç göremedikki çizgiCanım ben birşey göremiyorum hemde ilk dakikalarda cıkmadıysa cok önemseme benimde kuruma cizgisi olmustu adet oldum..
Ahh çok sevindim valla, baya sıkıntılıydın bu konuda. Şükür diyelimCnm kontrolume gittim bugun. Iltihap kontrol altinda veeee altindan bisey cikmadi cok sukurKendimi en kotusune hazirlamistim. Kesip bicecekler, patolojiye gonderecekler diye dusunmustum. Sukur sac koklerim de varmis cihazla bakti ama cikmalari uzamalari zaman alacak. Muhtemelen daha seyrek cikar tabi ama napalim. 2-3 hafta daha merhem kullanmaya devam edecegim. Kapanmasi biraz guc oluyor ama buna da sukur. Bu surecle birlikte gecen aylarda gebelik olusmadigi ya da vay efendim yasiniz gecmis mevzusunu kafama takip bunalima girmenin coook manasiz oldugunu anladim
Haklısın canım bende cantama atmıstım baktım ince cizgi var ama olmadı..Evet canım bencede kuruma çizgisi ya ben bakınca görüyorum da çekince gözükmedi ama yinede heveslenmiyorum tabili cunku 10 dk içinde cıkmadı belki 4 5 saat sonra cıkmıstır o yüzden heveslenmedim ama böyle ince bile görmek garip bi his hiç göremedikki çizgi
Amin inşallah öyle olurHaklısın canım bende cantama atmıstım baktım ince cizgi var ama olmadı..
İnşallah vardır tabii simdi gözükmüyordur öyle dusunelim
O zaman içme canım bekle dediğim çaylardan iç bu dönemde ilaç etkileyebilirHamile olup olmadığımı biliyorum, belirtiler var ama daha çok erken diye test yaptırmadım
Hic belli olmaz canim adet olana kadar bekle insallah gönlünce olurAmiiin inşallahhh hepimiz görelim allahımBencede kuruma canım ya hiç hevesimde kalmadı
Anladım canım inşallah en kısa zamanda hepimize nasip etsinBenim eşimin değerleri düşüktü bende de sağlıklı yumurtlama olup olmadığına bakmak için vermişti biraktirdi 3 ay sonra
Eminim sen tüm kapıları zorluyorsun canım.. umarım bir yol bulursunuz ve bu günler geride kalır. İki insan da bir araya kolay gelmiyor, hele yuva kurmak ne kadar zor.. insallah çözümlenir herşeySöylediklerinin her kelimesine katılıyorum kuzum sağolama benim eşimde iletişim sıkıntısı var zaten, monologtan öteye geçemiyoruz. Etrafımızdaki herkes defalarca konuştu ama bakış açısı hiç değişmiyor. Aile terapistine de götürdüm ama cıksss yine olmadı. Bugün tekrar kendi kuzeni çağırdı onlarla birlikte konuşucaz bakalım ya hepten kopucaz ya da çözümleyeceğiz. Hayırlısı bakalım...
Cok beter biseydi cnm. Bir de gebelik nedeniyle 2 ay oteledim, ilac kullanmayayim diye, akla bak. Kendi kendine nasil gececekse. Cok sukur, derin bir nefes aldimOhh bee bütün gün yazmadı bu kız diyip durdum.. çok güzel haberler getirdinsağlık herşey gerçekten diğer hiç bir şeyin önemi yok Kısa zamanda iyileşir inşallah. Çıkan saçların çoğalır da.. prp vitamin bakım falan yaptırırsın çoğaltırsın sen merak etme güzelim
Allah evlatlarimizla, sagligimizla sinamasin cnm. Cekemeyecegimiz yuk yuklemesin. Klişe ama oyle. Herseyin başi saglik. Hakkimizda hayirlisi olsun.Biz kendimizde olmadıktan sonra bebek olsa ne olur valla önce hem bedenen hem zihnen kendi sağlığımız önemli. Gerçekten her şeyi biz kadınlar çekiyoruz. Bugün bir öğrencimin uzun süredir okula devam edememe sebebini öğrendim ve çok üzüldüm annesi doğumdan sonra bunalıma girip tedaviye başlamış bu da bir başkasının evinde annesi olmadığı zamanlar kardeşine bakıyormuş. Bazen bilmiyoruz bazı şeylerin olmayışının gerçekten bir karşılığı olduğunu. Takmıyorum artık önce ben geliyorum bu hayatta
Teşekkürler yattım uyudum ama bana mısın demediParol icebilirsin kuzu
Insallah iyiye evrilir cnm. Benim esimde de kriz yonetimi sifir. Kilitleniyor resmen, bizde de monolog oluyor yani. Ben sinirliysem susuyor da susuyor. Bi yerden sonra da ben kilitliyorum kendimi. Sonra konusmak istese de bana ulasamiyor, ben iptal. 10 yilda kismen ogrenebildik, o noktaya gelmesin diye ikimizde cabaliyoruz ama 1 ileri 2 geri yani. Senin tavrin herseye yon verecektirSöylediklerinin her kelimesine katılıyorum kuzum sağolama benim eşimde iletişim sıkıntısı var zaten, monologtan öteye geçemiyoruz. Etrafımızdaki herkes defalarca konuştu ama bakış açısı hiç değişmiyor. Aile terapistine de götürdüm ama cıksss yine olmadı. Bugün tekrar kendi kuzeni çağırdı onlarla birlikte konuşucaz bakalım ya hepten kopucaz ya da çözümleyeceğiz. Hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?