- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.081
Cok sagol cnm, cok sukur. O yolda beraber yuruyecegiz, hersey yoluna girecek ❤Ahh çok sevindim valla, baya sıkıntılıydın bu konuda. Şükür diyelimbişeyler yolunda gitmediğinde her konuda olumsuz düşünmeye başlıyoruz ama sonra ne kadar gereksiz yere canımızı sıktığımızı farkediyoruz. Gelecek o minnoş, insanlar ne yaşlarda doğuruyor
Böyle deme canım ya zor bir süreç tabi inşallah 3 martta adet olmazsın ve testinde çift çizgiyi görürsün3 martı beklicem artık canım ya kesin adet olucam ama hiç sanmıyorum artık hayırlısı olsun ama artık ümitlerim tükeniyor
Ben de gördüm canım o çizgiyi yeni mi yaptın öyleyse yarın sabah testin varsa bir daha yap bence daha net gözükür o zamanKızlar görüyor musunuz batıma 3 gün var acaba ondan mı silik çıktı bide fotografda tam belli degil ama ben gözle pembe çizgi görüyorum
Eki Görüntüle 3015841
Parol hafif.bir hap iç inşallah geçirir geçmiş olsun canımTeşekkürler yattım uyudum ama bana mısın demedi
Görünüyor canımKızlar görüyor musunuz batıma 3 gün var acaba ondan mı silik çıktı bide fotografda tam belli degil ama ben gözle pembe çizgi görüyorum
Eki Görüntüle 3015841
Gördüm canımm silik var. Belirtin varmiKızlar görüyor musunuz batıma 3 gün var acaba ondan mı silik çıktı bide fotografda tam belli degil ama ben gözle pembe çizgi görüyorum
Eki Görüntüle 3015841
Yumurtlamadan sonra.kacinci günün birdeKızlar görüyor musunuz batıma 3 gün var acaba ondan mı silik çıktı bide fotografda tam belli degil ama ben gözle pembe çizgi görüyorum
Eki Görüntüle 3015841
Amiiin inşallah amiiiiinBöyle deme canım ya zor bir süreç tabi inşallah 3 martta adet olmazsın ve testinde çift çizgiyi görürsün
Aynen canım yeni yaptım çarşamba yine yapacağım canım ilk idrarla bide burda tam belli degil ama ben gözle pembe çizgi görüyorumBen de gördüm canım o çizgiyi yeni mi yaptın öyleyse yarın sabah testin varsa bir daha yap bence daha net gözükür o zaman
Bu hemen cıktımı canım 10 dk içinde ?Kızlar görüyor musunuz batıma 3 gün var acaba ondan mı silik çıktı bide fotografda tam belli degil ama ben gözle pembe çizgi görüyorum
Eki Görüntüle 3015841
yumurtlama ne zamandıDün sabahta yapmıştım hiç cizgi cikmamisti
14 gün canımYumurtlamadan sonra.kacinci günün birde
Evet hemen çıktı canım bide ben gözle pembe çizgi görüyorumBu hemen cıktımı canım 10 dk içinde ?
İnşallah hayırlısı canım pek ümitlenmek istemiyorumGörünüyor canım
Gorunuyo kuzum
İnşallah bebiş benimledir darısı isteyen herkese yaşatsın Rabbım bu güzel duyguyuGorunuyo kuzumay hadi İnşallah saglikla.gelsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?