- 19 Ocak 2022
- 117
- 79
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.201
Hayırlı olsun çok sevindim sanki kendim hamileymişim gibi Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallahKızlarrrrrrr hamileyimmmm. Allahımaaa şükürler rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım benimGözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik
Aaa mail mi atıyorlarmış? devlet hastanesi miydi ? Çok iyiymiş hastanede vakit geçer mi o heyecanlaİnşallah vardır canım yok eve geldik mail attılar
Allah razı olsun herkesten kızlar bende aşırı şaşkınım çok değil 8 aylık evliydim 2.ayımdı korunmayı bırakalı rabbim nasip ettti ama hep korkardım ben hamile kalamıcakmışım gibi gelirdi sakın öyle düşünmeyin sadece stres oluyor insanHayırlı olsun çok sevindim sanki kendim hamileymişim gibi Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah
Ahhh bir güzel haber daha geldiO zaman iyi haber vereyim kızçelerimehallettik meseleyi yani öyle inanmak istiyorum. Çok pişman zaten, çok üzgün. Sadece konuşamıyor işte kendi de kabul ediyor ifade edemiyorum kendimi diye ama düzelecek zamanla inşallah. Valla çocuk gibi sevindik Allah kimsenin mutluluğuna zeval vermesin sevgi varsa her şey halloluyor, o sevgiyi de saygıyı da koruyabiliriz hep inşallah. Ama güme giden benim iğne oldu neyse yuvamızda huzur olsun da yine olur napalım. Belki de kendiliğinden çatlamıştır kaçırmamışızdır. Bugün doktora gitmediğimi öğrenince de çok üzüldü ama kısmet diyelim artık. Desteğiniz çok mühim iyi ki varsınız
Yok özeldi canım benimkide, devlet atmıyorrAaa mail mi atıyorlarmış? devlet hastanesi miydi ? Çok iyiymiş hastanede vakit geçer mi o heyecanlabende özele gideyim diyorum şehir hastanesi çok uzak bide kalabalık, sonuç geç çıkar falan. Çalışıyorum zaten, çok yoğunum. Bu aralar işten çıkınca eve zor geliyorum öyle yürüyecek halim kalmıyor. Halsiz hissediyorum. Çok yakında özel hastane var oraya gideceğim. Ayy çok sevindim ya senin için
Sağlıkla al kucağına inşallahAmin canım benim çok sağol darısı hepinize inşallahdoğal oldu 2. Ayımdı deneyeli ovülasyonla takip ettim yumurtlamayı
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrrr hamileyimmmm. Allahımaaa şükürler rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah
Amin rabbim nasip etsin inşallahSağlıkla al kucağına inşallahAllahım bizlerede nasip etsin böyle mutlu haberleri duyurmayı
Amin inşallah canımTebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin inşallah
Öğrendiğim iyi oldu sağolYok özeldi canım benimkide, devlet atmıyorr
Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. İsteyen herkes içinde bol bol dua etAmin inşallah canım
Yarini bekleyemedim 2 tane hastaneye gittim yapmadilar ozel saglik sigortam da vardi anlatamadim bi turku sinirlenip dondumayyyiiiivar kız burdaaa bebişşşş koş yarın hemen kan ver bacııımmm
ay yaşasınnn
Negatif mi pozitifmi 2 gune netlesir bence ben gec öğreniyorum çünkü =)Ooo maşallah herkesler hamiledarısı başımıza cok sevindim sizin adınıza kizlar tebrik ederim @tgba98 Derinvebebekleri
(= 2 3 gune netlestirip cizgiyi atarim =))Ayyyy evet belli oluyor çizgi
aaa ben şok neden yapmamışlar aaa resmen hayretler içerisindeyimYarini bekleyemedim 2 tane hastaneye gittim yapmadilar ozel saglik sigortam da vardi anlatamadim bi turku sinirlenip dondum
Son bat ne zaman cNinMerhabalar, sizlere danışmak istediğim bir konu var3 4 gundur ara ara artan bel ve kasik agrim var. Cok sik bir sekilde de akintim oluyo hatta bugun artık 3 4 kere tuvalete gittim kesin oldum bu sefer diye. bat 25 şubatti. elimde freely erken gebelik testi oldugu icin onu yapayim dedim. Sonuç negatif hastalik falan mi acaba ne dusunuyorsunuz? Lutfen yardim...
Birisi dedi ki kadin dogumcu istemeden odemiyor testin bedelini bende dedim onemli degil ben size odeyim ben ozel dağlık sigortadan alirim bedelini dedim. Ama fatura vermeniz lazım dedim hizmet dokumu ve muayene formu dedi ki genel xerrah var sorun degil dedim oduyo firmam yapamayiz dedi size gebelik dusuk suphesi gelse bet yapamicaniz mi siz nasil hastenesiniz dedim neyse ok dedim ciktim bu arada vqsat hastaneler bunlar en yakin die gittim.aaa ben şok neden yapmamışlar aaa resmen hayretler içerisindeyim
Ay ay ay masaAllah Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşallah bizede dua et taze anne adayiKızlarrrrrrr hamileyimmmm. Allahımaaa şükürler rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?