- 23 Mart 2021
- 233
- 118
- 18
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.221
direk parasını vereydin, hiç hastanede gebelik testi yaptırmadım ne kadar bilmiyorum da, madem çıkmışsın düşmüşsün yollara ödeyivereydin bacımBirisi dedi ki kadin dogumcu istemeden odemiyor testin bedelini bende dedim onemli degil ben size odeyim ben ozel dağlık sigortadan alirim bedelini dedim. Ama fatura vermeniz lazım dedim hizmet dokumu ve muayene formu dedi ki genel xerrah var sorun degil dedim oduyo firmam yapamayiz dedi size gebelik dusuk suphesi gelse bet yapamicaniz mi siz nasil hastenesiniz dedim neyse ok dedim ciktim bu arada vqsat hastaneler bunlar en yakin die gittim.
2 ci hastanede yakinda diye gittim oda dedi ki e fatura verebilirim hizmet dokumu mesai saatlerinde verebilirim dedi. Bende firmam odemez o sekilde dedim Yrdjmcj olamam dedi iyi kalsin dedim çıktım.....
Medicana hastanesi var hep oraya gidiyorum gayet iui hastane ama evime uzak 2 3 gunr giderim zTen kendi doktoruma =) testlere devam......
Çok teşekkür ederim canım allahım bu güzel ayların yüzü suyu hürmetine herkesin bu ay hayırlı bi şekilde anne olmasını nasip etsin inşallahTebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. İsteyen herkes içinde bol bol dua etSorunsuz, sıkıntısız huzur içinde bir gebelik geçirmeni diliyorum
Nur bu saatte yatıyor sabahta erken kalkıyorPasha22 hanımefendiciim nerlerdesiniz sesiniz çıkmıyor
Hic merak etme canim oncelikle gecmis olsun. Ilac kullanmadan atlatirsan hic bi sıkıntı olmazmis..anladigim kadariyla durumun kotu degil zaten boylece de atlatirsin insallah. Gebelige zarar verebilecek olan pozitiflik degil kullanilan ilaclarin yan etkisiymis. Ben de gecen hafta test verdim. Ebe bi arkadaş var ona danistim nolcak simdi diye boyle acikladi. Ilac kullanman gerekirse de dra ozel durumundan bahsedersin ona gore yol cizlirKızlaar. Ben bu ay yumurtlama takibi yaptım değerlendirdimde. Bat 9 mart. Bekliyordum gebe olabilir miyim diye. Bugün bel ağrısı ateşle acile gittim covid testim pozitif çıktı. Hamile isem nolur var mı konu ile ilgili bilgisi olan
bir ben saftirik sabah 8de mesaim var hala burdayımNur bu saatte yatıyor sabahta erken kalkıyor
Neden kiYarini bekleyemedim 2 tane hastaneye gittim yapmadilar ozel saglik sigortam da vardi anlatamadim bi turku sinirlenip dondum
Canım senin testte nasıl çıktı?
Hamile değilim ki 2,5 çıktı negatif malesef batımda 3 MartGecen aylardan taniyorum seni. Insallah asilaman tutar, cok sevindim senin adina. Hakkinda hayirlisi olsun, saglikla insallah
Çok geçmiş olsunKızlaar. Ben bu ay yumurtlama takibi yaptım değerlendirdimde. Bat 9 mart. Bekliyordum gebe olabilir miyim diye. Bugün bel ağrısı ateşle acile gittim covid testim pozitif çıktı. Hamile isem nolur var mı konu ile ilgili bilgisi olan
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrrr hamileyimmmm. Allahımaaa şükürler rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canımKızlaar. Ben bu ay yumurtlama takibi yaptım değerlendirdimde. Bat 9 mart. Bekliyordum gebe olabilir miyim diye. Bugün bel ağrısı ateşle acile gittim covid testim pozitif çıktı. Hamile isem nolur var mı konu ile ilgili bilgisi olan
Ben kaset test yapmıştım canım ilk oda çok çok silik çıktı bugünde kan verdimCanım senin testte nasıl çıktı?
Allah razı olsun canım benim çok sağol inşallah kısa sürede olurHayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel çok da beklememişsin inşallah benim de senin gibi olur kısa sürede alırım haber
Canım test markası neydıBen kaset test yapmıştım canım ilk oda çok çok silik çıktı bugünde kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?