Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar. Ben bu ay yumurtlama takibi yaptım değerlendirdimde. Bat 9 mart. Bekliyordum gebe olabilir miyim diye. Bugün bel ağrısı ateşle acile gittim covid testim pozitif çıktı. Hamile isem nolur var mı konu ile ilgili bilgisi olan

direk parasını vereydin, hiç hastanede gebelik testi yaptırmadım ne kadar bilmiyorum da, madem çıkmışsın düşmüşsün yollara ödeyivereydin bacım sen istanbulda mısın? hangi medicana? ben ataşehire gidiyorum da merak ettim

Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. İsteyen herkes içinde bol bol dua et Sorunsuz, sıkıntısız huzur içinde bir gebelik geçirmeni diliyorum
Çok teşekkür ederim canım allahım bu güzel ayların yüzü suyu hürmetine herkesin bu ay hayırlı bi şekilde anne olmasını nasip etsin inşallah

Ya kızlar gaza geldim ama evde test yok ovuluasyon testine yaptım. Yumurtlama üzerinden yaklaşık 9 gün geçti, t çizgisi c den az açık renk ama belliydi. İnternette alakasızdır diyor ama kk da çok yapan varmış. Normalde yumurtlamanjn 2 öncesinde bile çizgi hiç çıkmazdı. Dedim acaba mı ? Ayy umut dünyası işte

Hic merak etme canim oncelikle gecmis olsun. Ilac kullanmadan atlatirsan hic bi sıkıntı olmazmis..anladigim kadariyla durumun kotu degil zaten boylece de atlatirsin insallah. Gebelige zarar verebilecek olan pozitiflik degil kullanilan ilaclarin yan etkisiymis. Ben de gecen hafta test verdim. Ebe bi arkadaş var ona danistim nolcak simdi diye boyle acikladi. Ilac kullanman gerekirse de dra ozel durumundan bahsedersin ona gore yol cizlir

4 marta yaklaşırken bugün göğüslerimin büyüdüğünü farkettim birde azıcık akıntım olmuş ortada gebelik yok ilginç şeyler oluyor bnde

Kızlarrrrrrr hamileyimmmm. Allahımaaa şükürler rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel çok da beklememişsin inşallah benim de senin gibi olur kısa sürede alırım haber

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…