- 21 Ocak 2022
- 1.184
- 1.094
- 83
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.241
Laboquick canım kaset testiCanım test markası neydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laboquick canım kaset testiCanım test markası neydı
Tesekkür ederim canmLaboquick canım kaset testi
Belirtilerin neydi canımLaboquick canım kaset testi
14 mart benim bat tarihim deHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz
umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Dün gece bütün belirtileri bi anda yaşadım canım kasık ağrım ara ara oldu aşırı derece ateş bastı yanıyodum resmen göğüs ucuma kıyafetim çarpınca canım acıyoduki ve en önemlisi başım çok ağrıyodu halada var yaniBelirtilerin neydi canım
250 tl dedi kiz esim saglik departmaninda calisiyor zaten ozel saglik sigortasinin ne gerek var keyfi yapmadiklari sey icin ben parami vereyim sinir oldum ciktim.direk parasını vereydin, hiç hastanede gebelik testi yaptırmadım ne kadar bilmiyorum da, madem çıkmışsın düşmüşsün yollara ödeyivereydin bacımsen istanbulda mısın? hangi medicana? ben ataşehire gidiyorum da merak ettim
![]()
Bende senle ayni saatlerde gittim ben yaptiramadim ahahahha ama dun silik cozgi gordum ben =) beklicem biraz yaaaa =)
Allah anali babali buyutsun =)Ben kaset test yapmıştım canım ilk oda çok çok silik çıktı bugünde kan verdim
Amin allah razı olsunAllah anali babali buyutsun =)
Merhabalar inşallah topiğiniz bize uğur getirir Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarda buluşmak dileğiyleHanımlar Tekrar Ediyorum Lütfen Bu Dediğimi Dikkate Alır mısınız,Listeye Girmek İstediğinizde Ya Mesajından Alıntı Yapın Yada Beni Etiketleyin Ki Göreyim Yazdığınızı,Aynı Şekilde Hamilelik Haberlerinde Veya Adet OlduysanızAdet Haberlerinde,Yazarken Benide Etiketleyin Ki Listeyi Sağlıklı Bir Şekilde Doldurayım,Bu Konuda Bana Yardımcı Olursanız Memnun Olurum,Aksi Taktirde Etiketlemeden Yazdığınız Zaman Göremiyorum Ve Benim İçin Zor Oluyor,Listemiz Boş Kalmasın Herkesten Rica Ediyorum
Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim
Ekledim tabi ki hoşgeldiniz aramızaMerhabalar inşallah topiğiniz bize uğur getirir Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarda buluşmak dileğiyle
Benim bat 14 mart beni de ekler misin listeye![]()
Ayy kiyamammm.. var var ben de görüyorumNe olur bakın elim ayağım titriyo kardeşimin eline verdim titremekten çekemedim
Misafirlikte kendisi =)Pasha22 hanımefendiciim nerlerdesiniz sesiniz çıkmıyor
Detayli yazdim canim =)Neden ki
Ah canım .. hayırlı Olsun İnshaAllahYa gerçekten mi ağlıyorum şuan çok fena oldum inşallah kanda da çıkar
Olabilirsin tabi .. hep aynı günlerde olacak diye birşey yok.. bazende hemen adet bitiminde olur ..Kızlar ben genelde düzensiz adet olan biriyim bazen 31-32 bazen 35 bazende 38 günde 1 oluyorum. En son 38 günde bir oldum. 18 Şubat bat tarihim. Takvimde yumurtlama tarihimi 9 Mart ile 15 Mart arası gösteriyor. Fakat bugün sağ ve sol kasığımda iğne batması gibi ağrı hissediyorum son birkaç saattir. Acaba erken yumurtlamış olabilir miyim bu durumu yaşayan var mı aranızda?
İnşallahAyy kiyamammm.. var var ben de görüyorumMashaAllah inshallah sağlıklı dir
Nur bu saatte yatıyor sabahta erken kalkıyor![]()