Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14 mart benim bat tarihim de

Hanımlar Tekrar Ediyorum Lütfen Bu Dediğimi Dikkate Alır mısınız ,Listeye Girmek İstediğinizde Ya Mesajından Alıntı Yapın Yada Beni Etiketleyin Ki Göreyim Yazdığınızı,Aynı Şekilde Hamilelik Haberlerinde Veya Adet OlduysanızAdet Haberlerinde,Yazarken Benide Etiketleyin Ki Listeyi Sağlıklı Bir Şekilde Doldurayım,Bu Konuda Bana Yardımcı Olursanız Memnun Olurum,Aksi Taktirde Etiketlemeden Yazdığınız Zaman Göremiyorum Ve Benim İçin Zor Oluyor,Listemiz Boş Kalmasın Herkesten Rica Ediyorum Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim

250 tl dedi kiz esim saglik departmaninda calisiyor zaten ozel saglik sigortasinin ne gerek var keyfi yapmadiklari sey icin ben parami vereyim sinir oldum ciktim.

Izmir medicana canim =) gittim test aldim haahahahahah

Merhabalar inşallah topiğiniz bize uğur getirir Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarda buluşmak dileğiyle
Benim bat 14 mart beni de ekler misin listeye

Merhabalar inşallah topiğiniz bize uğur getirir Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarda buluşmak dileğiyle
Benim bat 14 mart beni de ekler misin listeye
Ekledim tabi ki hoşgeldiniz aramıza

Hastanede yaptiramayincs yine aldım test buyrun canlarim yorumlayin ben 10 gun once de dedim hamileyim diyee ama iste

Eklentiler

• 20220301_030709.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 92
  • 20220301_030534.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 91
Olabilirsin tabi .. hep aynı günlerde olacak diye birşey yok.. bazende hemen adet bitiminde olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…