Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bu kadar kısa sürede olmadığım için imkan veremedim. Öyleyse bile inşallah çatlamamıştır zira nöbetteyim değerlendiremedi ovulasyon testi alıp bakcam bakalım bugün

Kızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendi Az önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu yoksa hamile olabilir miyim

Eklentiler

• wx_camera_1646105036637_edit_12563689615269.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendi Az önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu yoksa hamile olabilir miyim
Yorumlardan okuduğum kadarıyla yüksek ihtimalle hamilesin canım ama yine de gebelik testi ile daha emin olabilirsin

Kuzum bunsekilde olup hamile olan çok var hemen koş gebelik testi al

Çok heveslisin çok istoyorsun bu güzel haberi inşallah sende en kısa zamanda alırsın canım. Var gibi ama sen yinde hamilelik testi al aklındaki soru gitsin.

Ayyy kesin hamilesin
Senin erken gebelik vardi hemen yapsaydin onuda arkasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…