- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.301
Testi atsanaöyle yapmayı çok istedim ama tuvaletim hiç yok şuan geziniyorum ortalıkta gelsin diyeay inşallah onda da silikte olsa çıkar ya
yok canım doktor takip etti sadece çatlamış mı die dün yaptım pik çıktı ama iğne gebelik ve ovuyu yanıltıyomuş oyüzden yapmicam gün aşırı devam edip sonra beklemeye geçicem inşallah güzel haberler alırızOvülasyon testi ile takip ettin mi canım? İnşallah güzel haberler alalım
Kaset varsa kaset test yap bir tanekesinlikle yok acaba testin tarihi mi geçmiştir kabını çok oldu atalı ay yine bi tane daha yapacağım
Erken daha cunku canimKuzular erken gebelik yaptım şimdi ve tek -net çizgi çıkktı gölge silik falan yok
kuzu ama ovü de bile çıktıysa erken gebelikte de çıkması gerekmez mi en azından silik şekildeErken daha cunku canim3 saymican 4 gun var daha canim.....
Kuzum karar verme daha erken lh yükselmiş sonucta bende yaptım yumurtlama testi böyle değildi adet oldum zaten ama seninki koyulasmıs bekle birazmaalesef
kuzu sen ovü testin varsa yapsana bi nasıl çıkacakBak benim bile bat gunumlen silik ki ne silik cikiyo.... senin daha 4 gun var kuzum sabret..
Canim kan vermeye cesaret edemiyorum acikcasi cuma günü randevum var o zaman veririm artik umarim ilk yaptigim test doğrudurSabah ilk idrarda hormon cok olunca bazen rengi koyulasmıyormus canım inşallah öyle birşeydir bence kan ver en iyisi
İnşallah dediğin gibidirKuzum karar verme daha erken lh yükselmiş sonucta bende yaptım yumurtlama testi böyle değildi adet oldum zaten ama seninki koyulasmıs bekle biraz
Yok ovu testim canim netten yine 8 tane gebelik aldimkuzu sen ovü testin varsa yapsana bi nasıl çıkacak
Ben de Cuma sabahtan kan verceğim inş inşallah güzel haberler alırızCanim kan vermeye cesaret edemiyorum acikcasi cuma günü randevum var o zaman veririm artik umarim ilk yaptigim test doğrudur
Daha test yapıp aklını bulandırma o zamam canım güzel haberler alırsın inşallahCanim kan vermeye cesaret edemiyorum acikcasi cuma günü randevum var o zaman veririm artik umarim ilk yaptigim test doğrudur
Yok ovu testim canim netten yine 8 tane gebelik aldimesim gorse geberecek beniiiiii
Deme öyle canım hersey nasip zamanı geldiğinde bizde anne olucazİnşallah dediğin gibidirbu ayda sevinip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Ya guvenlikten kendim alcam uyurken iste bende nabimmmmay sorma ya ben her seferinde hani geçen almıştım ya o işte diyorum
keşkeAh keşke önce onu yapsaydinn
Her nasip vaktine esirDeme öyle canım hersey nasip zamanı geldiğinde bizde anne olucaz
Oznur kirmizilari gormedin dimi canim???? 22 ydi sanirim ya seninHer nasip vaktine esirdoğru diyorsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?