- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.321
İlk idrarla yapmadın ya canım belki ondan çıkmamıştır daha batada var ümidini kaybetme yinede senmaalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk idrarla yapmadın ya canım belki ondan çıkmamıştır daha batada var ümidini kaybetme yinede senmaalesef
Hayırlı olsun kuzucum sağlıkla büyütürsün inşallah kuzucuklarınıBak benim bile bat gunumlen silik ki ne silik cikiyo.... senin daha 4 gun var kuzum sabret..
Ben mi canım ben gördüm kırmızıları marta transfer oldumOznur kirmizilari gormedin dimi canim???? 22 ydi sanirim ya senin
Olabilir kuzu yarın sabah ilk ısrarla bir daha yaparım artıkİlk idrarla yapmadın ya canım belki ondan çıkmamıştır daha batada var ümidini kaybetme yinede sen
Suan hamis degilmisin kiz =)Ben mi canım ben gördüm kırmızıları marta transfer oldum![]()
Valla emin değilim ya var mi yokmu mucizem insan korkuyo yaniliosam diye =)Hayırlı olsun kuzucum sağlıkla büyütürsün inşallah kuzucuklarını![]()
Ah bu beklemek yokmu o yoruyo zaten insanıOlabilir kuzu yarın sabah ilk ısrarla bir daha yaparım artıkşimdi bana sabah olmaz
Yok canım 4-5 tane test çöpe gittikten sonra adet oldumSuan hamis degilmisin kiz =)
Sağlık ocağına gidip kan versen kuzum emin olursun en azındanValla emin değilim ya var mi yokmu mucizem insan korkuyo yaniliosam diye =)
Bu testlere hic güvenmiyorum kuzum haberin olsun kan ver bir an önceValla emin değilim ya var mi yokmu mucizem insan korkuyo yaniliosam diye =)
Kan vermistin sanirim yaaa yanlis mi htrliom gi =)Yok canım 4-5 tane test çöpe gittikten sonra adet oldum![]()
Bardaktan bardağa su boşaltıp bütün grup su sesi çıkartalım mıAldım kuzum ama şuan tuvaletim gelmiyor meraktan çatlıyorum![]()
Sabah aliyo kan onlar bide uzak bana baska ilcede kaydim :)Sağlık ocağına gidip kan versen kuzum emin olursun en azından![]()
Yok kuzum baskasıyla mı karıstıyon kiiKan vermistin sanirim yaaa yanlis mi htrliom gi =)
Senin yakınında olan varda gidebilirsin misafir olarak bildigim kadarıylaSabah aliyo kan onlar bide uzak bana baska ilcede kaydim :)
Her türlü beklenicek yaniSabah aliyo kan onlar bide uzak bana baska ilcede kaydim :)
Insallah canım insallahhBen de Cuma sabahtan kan verceğim inş inşallah güzel haberler alırız![]()
Normalde dün çatlama günüydü ya bu gazla diyorum iğnesiz bile tuttururuz belkiAhhh bir güzel haber daha geldievinizin huzuru mutluluğu muhabbeti eksik olmasın canım.. eniştemiz de seni artık hiç üzmesin.. amaan iğnedir doktordur olur boşverin onları.. küs geçen günlerinizi telafi edin
![]()
Olabilir =)Yok kuzum baskasıyla mı karıstıyon kii![]()
Sansima almazlarsa bu kez kvga ederim =)Senin yakınında olan varda gidebilirsin misafir olarak bildigim kadarıyla