- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.341
KuzuDerinvebebekleri @Ebratr @hzlsel Eflatun1Kelebek @dceke @Cordessa @sevdaluk1911 yoldaşlar acill bakın bi hadi uyanın
8 tane daha aldim test gelir yarin =)Her türlü beklenicek yani
Ay kavga falan etme kız bebegin seninleyse etkilenir Allah korusunSansima almazlarsa bu kez kvga ederim =)
Dun 2 hastanede yaptiramadim düşün yaAy kavga falan etme kız bebegin seninleyse etkilenir Allah korusun
Hayırlı uğurlu olsun çook sevindimm sağlıkla kavuşun inşallah
Hadi inşallah yarın öğreniriz sonucu benim bata daha var başkalarının pozitif testlerini görünce mutlu oluyorum8 tane daha aldim test gelir yarin =)
=) valla bat gunu ve 1 gun oncesi yap testleri harcama 10 12 test yedim haberin olsun =)Hadi inşallah yarın öğreniriz sonucu benim bata daha var başkalarının pozitif testlerini görünce mutlu oluyorum
Kahkaha attımDun 2 hastanede yaptiramadim düşün yabida saglik ocağa yok derse haberlere gorursunuz beni
Hamile testi yaptiramayan kadin dehset sacti hormonlarin tuzagi dedi
Hahaha yurtdışında ciddi ciddi hafifletici sebep bu =)Kahkaha attımadetim gecikti fakan salla birşeyler belki yapmazlar diğer türlü
Bat 8 mart ben 6da yaparım en erken=) valla bat gunu ve 1 gun oncesi yap testleri harcama 10 12 test yedim haberin olsun =)
Aynen canim en iyisiBat 8 mart ben 6da yaparım en erken
Bazen kaset test göstermeyebilio,yarın yine yap canmmaalesef
Ben geçerse yapacağım bu ayBat 8 mart ben 6da yaparım en erken
Nur canm ovü testiyle gebeliğe bakmayı önermiyorlar ...Hatalı sonuç çıkıyormuşkuzu sen ovü testin varsa yapsana bi nasıl çıkacak
Yaklaşınca gaza getiririz birbirimizi benceBen geçerse yapacağım bu ay
Allah seniay sorma ya ben her seferinde hani geçen almıştım ya o işte diyorum
Seninki kaçtı Bat?Yaklaşınca gaza getiririz birbirimizi bence
8 martSeninki kaçtı Bat?
Kadınlar gününde güzel haberler alırız inşallahAaaaBat Aynı bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?