- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.361
Gidiyor musunHahaha yurtdışında ciddi ciddi hafifletici sebep bu =)
tebrik ederim canım inşallah isteyen tüm kadınlar bu hissi yaşar :)Kurban olduğum Rabbim bu hissi yaşamak isteyen kim varsa nasip etsin inşallah
hay maşallah batına kaç gün var kuzuKızlar baştaki öğlen yaptığım erken test,dayanamadım klasik ucuzlardan da denedim sonuç bu
gözünüz aydın canım sağlıcakla gelsin minik kuşunuz inşallah darısı da bizlere olsunKızlarrrrrrr hamileyimmmm. Allahımaaa şükürler rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah
Gebelik testi neden yaptırmadın hastanedeymissin gebe olma ihtimalim var deyip test isteseydinKızlaar. Ben bu ay yumurtlama takibi yaptım değerlendirdimde. Bat 9 mart. Bekliyordum gebe olabilir miyim diye. Bugün bel ağrısı ateşle acile gittim covid testim pozitif çıktı. Hamile isem nolur var mı konu ile ilgili bilgisi olan
Kuzum ben göremiyorum bişey yaaa umarım vardırHastanede yaptiramayincs yine aldım test buyrun canlarim yorumlayinben 10 gun once de dedim hamileyim diyee ama iste
ahahaha çokmuş lan250 tl dedi kiz esim saglik departmaninda calisiyor zaten ozel saglik sigortasinin ne gerek var keyfi yapmadiklari sey icin ben parami vereyim sinir oldum ciktim.
Izmir medicana canim =) gittim test aldim haahahahahah
ay hamilesinnnn bence deeeeHastanede yaptiramayincs yine aldım test buyrun canlarim yorumlayinben 10 gun once de dedim hamileyim diyee ama iste
Nur'um balım canımmmkesinlikle yok acaba testin tarihi mi geçmiştir kabını çok oldu atalı ay yine bi tane daha yapacağım
ay evet canım sen kan ver bence garanti olsunBen de Cuma sabahtan kan verceğim inş inşallah güzel haberler alırız
olcaz tabiiiiDeme öyle canım hersey nasip zamanı geldiğinde bizde anne olucaz
Bende göremedim inşallah vardırHastanede yaptiramayincs yine aldım test buyrun canlarim yorumlayinben 10 gun once de dedim hamileyim diyee ama iste
İlk idrarla mi yaptın ovü testini kuzuöyle yapmayı çok istedim ama tuvaletim hiç yok şuan geziniyorum ortalıkta gelsin diyeay inşallah onda da silikte olsa çıkar ya
benim de cuma bat günüm bir ovü bir erken gebelik testi yaptım bugün sabah ovü olan çift erken test olan tek baksana ne kadar ilginçİnşallah canım çarşamba tekrar yapacam test perşembe bat günüm
Tabi kız ümidim bakiNursummPasha22 kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruz. Bata ne kaldı şunun şurasında. Bence bekle bata kadar. Yıpratma kendini canım
çift çizgiyi görünce benim hemen devreler yandı size yazdımahahaha çokmuş lan
ay hamilesinnnn bence deeee
Nur'um balım canımmmevet belki de testin tarihi geçmiştir bilemedim, bi de ovü testi BAT'a yakın kullanıldığını burda ilk defa gördüm ben, o yüzden emin olamıyorum ovü testinin sonucundan
ay evet canım sen kan ver bence garanti olsun
olcaz tabiiii
evet canım ilkiyle yaptımİlk idrarla mi yaptın ovü testini kuzu
Kuzu sen baştan yanlış yapmışsın çift çizgiyi gördüm adetimi bir hafta geçti de bak bakalım nasıl yapıyorlarDun 2 hastanede yaptiramadim düşün yabida saglik ocağa yok derse haberlere gorursunuz beni
Hamile testi yaptiramayan kadin dehset sacti hormonlarin tuzagi dedi
İlk idrar ovü de yanlış sonuç verir.. ikinci idrarla yapılır normal yumurtlama takibi yaptigindada bu şekildedir, 2 saat öncesinde de sıvı tüketimini kesmen gerekiyor yoksa yine yanlış sonuç verir..evet canım ilkiyle yaptım
ben övü testi nasıl kullanılır hiç bilmiyorum, ama çok karışıkmış yahuİlk idrar ovü de yanlış sonuç verir.. ikinci idrarla yapılır normal yumurtlama takibi yaptigindada bu şekildedir, 2 saat öncesinde de sıvı tüketimini kesmen gerekiyor yoksa yine yanlış sonuç verir..
aaa öylemi yeni bir şey öğrendimİlk idrar ovü de yanlış sonuç verir.. ikinci idrarla yapılır normal yumurtlama takibi yaptigindada bu şekildedir, 2 saat öncesinde de sıvı tüketimini kesmen gerekiyor yoksa yine yanlış sonuç verir..
Ya iğne işin garantisi boşver.. çatlamıştır ooo.. kız valla tutturursunuz hee bu ay farklı bir tutku var şimdiNormalde dün çatlama günüydü ya bu gazla diyorum iğnesiz bile tuttururuz belkipek bi özledik birbirimizi.. çok sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?