Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kuzum senin bat 4 martmış, erken testler ya da kan tahlili paklar bence seni, ovü testiyle kafanı buandırmasan mı

Kuzum sen iki test yaptın, ikisini yanlış çişle yaptın gebeliği ilk çişle yapman lazım.. ovu ikinci.. ikisi de sayılmaz, yüzünü düşürme, umudunu da kaybetme daha dur

ya kuzum senin bat 4 martmış, erken testler ya da kan tahlili paklar bence seni, ovü testiyle kafanı buandırmasan mı
kan testi cumadan önce veremem o gün de bana çok geç geliyor normal ve erken gebeliklerde çikmiyor ovü lerde çıkıyor anlamadım bu işi

Kız testleri gün içinde yapan da çok ve doğru sonuç alıyorlar sabah yapmak sadece işi garantiliyor

ya haklısın te cuma ben de bekleyemezdim..

Detayli yazdim canim =)
Sonradan gördüm canım üzüldüm ama şöyle bir durum var mesai saati olmazsa acil girmiş olman gerekli ki acil doktoru beta bakılsın demiş olsun Allah korusun bir şey olmuş olurda ama idare edebilir ben konuşurum diyip halledebilirlerdi sonuçta beta bu ama insiyatife kalmış yapmaları yoksa acil olmadığın için sigortayı kandırmaya giriyor diye yapmıyorlar

Kızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendi Az önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu yoksa hamile olabilir miyim
Atlama değerlendir ne olur ne olmaz amaaa bence hamilesin

ben övü testi nasıl kullanılır hiç bilmiyorum, ama çok karışıkmış yahu
ben BAT'a yaklaşınca gebelik testlerinden devam
İlk idrarla gebelik testi yapılır ama bu kural değildir gün içinde de olabilir..Ovü testleri ilk idrarla ve sabah 11 den önce yapılmaz belli saatleri vardır o saatlerde daha doğru sonuç verir mesela ben yumurtlama takibi yaptığımda akşam 9 buçuk 10 gibi yapıyorum hergün aynı saatte o zaman doğru sonucu alıyorum, sabah yaptığım testlerde yumurtlamayı kaçirdigim oldu..Yapmadan 2 saat önce sıvı alımı bırakılır.. Ovü testlerini bu şekilde kullanırsan doğru sonucu alırsın..Erken gebelik testinde sonucun doğru çıkar batına çok bişey kalmamış ama adet gününde adet olmazsan yeniden test yaparsın bozma moralini hemen

benim de cuma bat günüm bir ovü bir erken gebelik testi yaptım bugün sabah ovü olan çift erken test olan tek baksana ne kadar ilginç
Nur normal kaset testin var mı erken gebelik olmayan bi ondan yap istersen. Benimde böyle oldu ya bekliyorum bakalım 4 martı

Kızlar dün test yaptim silik çikti
Geceden beri cok cok midem bulaniyo
Ilk gebeligimde boyle bisey yasamadim normalmidir bu sizce ?
Kız olacak yazıyorum buraya normal canım her gebelik aynı olmaz kayinvalidemde senin gibi olmuş en son serum vermişler yiyemedigi için

Elimde çok ovü var bata kadar senin dediğin gibi akşamları yapmaya devam edeceğim baktım koyuluk giderek artıyor ve silik olmuyor bat günü test yaparım normal testte yine çıkmazsa artık dayanamaz gider kan veririm

Normalde dün çatlama günüydü ya bu gazla diyorum iğnesiz bile tuttururuz belki pek bi özledik birbirimizi.. çok sağol canım benim
Bu hasret ve özlemle geleceğin aşk çocuğu gelir inşallah dünyaya. Sevindim her şeyin hallolmasına bir daha yaşanmasın bitmiş gitmiş olsun hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…