- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.401
Bugün nasılsın müstakbel anniş?Ahhh bir güzel haber daha geldievinizin huzuru mutluluğu muhabbeti eksik olmasın canım.. eniştemiz de seni artık hiç üzmesin.. amaan iğnedir doktordur olur boşverin onları.. küs geçen günlerinizi telafi edin
yaaaaNormalde dün çatlama günüydü ya bu gazla diyorum iğnesiz bile tuttururuz belkipek bi özledik birbirimizi.. çok sağol canım benim
Olabilür ajdkdkdkfk bu zorlayacak seniYaaa insallah kız olur
Demek ki ben öncekinde hamile kalmamisim
Yok yok =)Gidiyor musun
testini atsana kuşumgözümüz gönlümüz açılsın
Wards cok silik =)Kuzum ben göremiyorum bişey yaaa umarım vardır
Bakalim canim 2 gun netlerjx =)ahahaha çokmuş lan
ay hamilesinnnn bence deeee
Nur'um balım canımmmevet belki de testin tarihi geçmiştir bilemedim, bi de ovü testi BAT'a yakın kullanıldığını burda ilk defa gördüm ben, o yüzden emin olamıyorum ovü testinin sonucundan
ay evet canım sen kan ver bence garanti olsun
olcaz tabiiii
Ne güzel peşpeşe güzel haberler geliyor inşallah herkese sağlıkla kucaklamak nasip olsunEki Görüntüle 3016097 Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Sizlerin testlerini bekliyorum
Canimda birfe sen clear blue kullaniyosum o sadece 2 gun onceye kadar duyarli diye biliyorum ben okudun mu sen icini ?
KesinlikleOlabilür ajdkdkdkfk bu zorlayacak seni
Ilk gebeligimde bpyleydi tebrikler =)Eki Görüntüle 3016097 Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Canimda birfe sen clear blue kullaniyosum o sadece 2 gun onceye kadar duyarli diye biliyorum ben okudun mu sen icini ?
Ay canım tebrik ederim baya var bunda Rabbim hayırla kucagına alırsın inşallahEki Görüntüle 3016097 Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Hahahaha dogru ya direk beta baktircam dedimKuzu sen baştan yanlış yapmışsın çift çizgiyi gördüm adetimi bir hafta geçti de bak bakalım nasıl yapıyorlarillegal işlere yönlendirme suçundan hapise girersem dön atlet alıp ziyaretime gelin kızlar
Amin insallahNe güzel peşpeşe güzel haberler geliyor inşallah herkese sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Sen o kadar çok hamileyim dedin ki hani olmasan da bıraktın bi şekilde kendini hamileBakalim canim 2 gun netlerjx =)
Tebrikler canım sağlıcakla gelsin :)Eki Görüntüle 3016097 Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Sigortam ödüyor ki o onayi veren de zaten esim. Bilmesem haklisin sirf bilgisizlikten yapamadılar saka gibi yaSonradan gördüm canım üzüldüm ama şöyle bir durum var mesai saati olmazsa acil girmiş olman gerekli ki acil doktoru beta bakılsın demiş olsun Allah korusun bir şey olmuş olurda ama idare edebilir ben konuşurum diyip halledebilirlerdi sonuçta beta bu ama insiyatife kalmış yapmaları yoksa acil olmadığın için sigortayı kandırmaya giriyor diye yapmıyorlar
Hahaha kiz taniyorum cunku kendimi nabiyim =)Sen o kadar çok hamileyim dedin ki hani olmasan da bıraktın bi şekilde kendini hamileçok silik çizgi var hadi hayırlı haberlerle gel sende
Tesekkurler darısı diğer güzel haber almak isteyenlere olsunIlk gebeligimde bpyleydi tebrikler =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?