• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya iğne işin garantisi boşver.. çatlamıştır ooo.. kız valla tutturursunuz hee bu ay farklı bir tutku var şimdi 😁😁😁
Hahaha big bang 🤣🤣 inşallah çatlamıştır çünkü hiç ağrım sancım olmadı. Sen nasıl hissediyorsun, çok heyecanlıyım senin için 🥰
Bu hasret ve özlemle geleceğin aşk çocuğu gelir inşallah dünyaya. Sevindim her şeyin hallolmasına bir daha yaşanmasın bitmiş gitmiş olsun hepsi
Ayy bu kadar özlemle de yapamıyorsak yuh olsun bize 🤣 sağol canım benim iyi ki varsınız ❤️ hiçbirimizin ağzının tadı bozulmasın 🙏

Bugün nasılsın müstakbel anniş?
Bende bi numara yok valla.. bu progretan fitil bayaa duygu halimi alt üst etti.. uçan kuşa gıcık oluyorum 😅😅 resmen başka bir insan oldum ya hormonların kölesiyiz.. fitil akıyor gün içinde akıntım var mı yok mu onu da anlayamadım 😄😄 tek tesellim yumurtladığım tarafta ağrı değil de hep bi hassaslık var yani, orada bişeyler dönüyor hissediyorum 😅😅

Evet iki güne belli olur geç mi yumurtladın biliyor musun zamanını cnm
Cok karışık oldu ya. 16 sinda yumurtlamam lazimdi biz 9 u 10 gecesi kazayla olduk. 11 inde yogun uzayan akintim oldu aha dedim yandik =)

11 inde 12 sinde tutsa 24 saat dolleniyo 14 u oldu eee 1 haftaya dusuyo karna 14+7 21 gun erken 3 4 fun yerleşiyor 24 25.

Ben de 27 sinde silik görmeye basladim ama cok ince henuz (=

Eki Görüntüle 3016097 Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Sizlerin testlerini bekliyorum
Canimda birfe sen clear blue kullaniyosum o sadece 2 gun onceye kadar duyarli diye biliyorum ben okudun mu sen icini ?
Hayırlı olsun. Bulantı daha şimdiden başladıysa çok büyük olasılıkla bebişin kızdır canım 🥰

🤣ams regl olursam kocam cok gülecek 😄 en son hamileyim dedigimde bana karicigim bedenini taniyormussun gercekten hissediyosun ozur dilerim diceksin dedim tamam dedi güldü 😃😃😃😃😃 cik yukseldim 😇😁😁😁😁😁😁
Ahahha
Olmazsın testlerinde hep ikinci cizgi var
Ayrıca olursada saklaya bildigin kadar sakla bacım 🤣🤣🤣

Hayırlı olsun. Bulantı daha şimdiden başladıysa çok büyük olasılıkla bebişin kızdır canım 🥰
Tesekkur ederim gönlümden gecen kız ama saglikli olsunda erkek kiz tabii farketmez
Gecen hamileligim kizdi neredeyse hic mide bulantısı çekmemistim 🤷‍♀️
Iste her hamilelik bir olmazmiş gercekten

Hahaha big bang 🤣🤣 inşallah çatlamıştır çünkü hiç ağrım sancım olmadı. Sen nasıl hissediyorsun, çok heyecanlıyım senin için 🥰
İğne arttırıyor ağrıyı ya.. çatlamıştır 🥚
yaa doktor bile ümitli değil bizden.. bizim takviyeleri değiştirdi be kuzum 🤭🤭🤭 minik bir ihtimal var tabiki..

Back
X