- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.421
Hahaha big bangYa iğne işin garantisi boşver.. çatlamıştır ooo.. kız valla tutturursunuz hee bu ay farklı bir tutku var şimdi
Ayy bu kadar özlemle de yapamıyorsak yuh olsun bizeBu hasret ve özlemle geleceğin aşk çocuğu gelir inşallah dünyaya. Sevindim her şeyin hallolmasına bir daha yaşanmasın bitmiş gitmiş olsun hepsi
Bende bi numara yok valla.. bu progretan fitil bayaa duygu halimi alt üst etti.. uçan kuşa gıcık oluyorumBugün nasılsın müstakbel anniş?
Aminnnnm =)Tesekkurler darısı diğer güzel haber almak isteyenlere olsun
Orda hafiften bir gölge görüyorum benHastanede yaptiramayincs yine aldım test buyrun canlarim yorumlayinben 10 gun once de dedim hamileyim diyee ama iste
Evet canim cok ince bende dikkatli bakinca gördümOrda hafiften bir gölge görüyorum ben
Evet iki güne belli olur geç mi yumurtladın biliyor musun zamanını cnmEvet canim cok ince bende dikkatli bakinca gördümcok cok yeni bisiy. Bugun bat gunum gelen giden yok 2 güne cikar heralde koyuluk =)
ay yok gerek yooookDün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Cok karışık oldu ya. 16 sinda yumurtlamam lazimdi biz 9 u 10 gecesi kazayla olduk. 11 inde yogun uzayan akintim oldu aha dedim yandik =)Evet iki güne belli olur geç mi yumurtladın biliyor musun zamanını cnm
Şapka çıkariyorum efenimHahaha kiz taniyorum cunku kendimi nabiyim =)
Şapka çıkariyorum efenim
Hayırlı olsun. Bulantı daha şimdiden başladıysa çok büyük olasılıkla bebişin kızdır canımEki Görüntüle 3016097 Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Sizlerin testlerini bekliyorum
Canimda birfe sen clear blue kullaniyosum o sadece 2 gun onceye kadar duyarli diye biliyorum ben okudun mu sen icini ?
Ahahhaams regl olursam kocam cok gülecek en son hamileyim dedigimde bana karicigim bedenini taniyormussun gercekten hissediyosun ozur dilerim diceksin dedim tamam dedi güldü cik yukseldim
Tesekkur ederim gönlümden gecen kız ama saglikli olsunda erkek kiz tabii farketmezHayırlı olsun. Bulantı daha şimdiden başladıysa çok büyük olasılıkla bebişin kızdır canım
Bata kac gün kala boyle cikti canimEki Görüntüle 3016097 Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Sizlerin testlerini bekliyorum
Canimda birfe sen clear blue kullaniyosum o sadece 2 gun onceye kadar duyarli diye biliyorum ben okudun mu sen icini ?
5 gün vardıBata kac gün kala boyle cikti canim
Baya net belli canim gözün aydın5 gün vardı
Amin canım benim inşallahgözünüz aydın canım sağlıcakla gelsin minik kuşunuz inşallah darısı da bizlere olsun
İğne arttırıyor ağrıyı ya.. çatlamıştırHahaha big banginşallah çatlamıştır çünkü hiç ağrım sancım olmadı. Sen nasıl hissediyorsun, çok heyecanlıyım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?