- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.441
Normalden farklı durumlar ilginççBende bi numara yok valla.. bu progretan fitil bayaa duygu halimi alt üst etti.. uçan kuşa gıcık oluyorumresmen başka bir insan oldum ya hormonların kölesiyiz.. fitil akıyor gün içinde akıntım var mı yok mu onu da anlayamadım tek tesellim yumurtladığım tarafta ağrı değil de hep bi hassaslık var yani, orada bişeyler dönüyor hissediyorum
Ayy hadi inşallahNormalden farklı durumlar ilginççbu ay çok kutlama yapalım
O zaman durum senin bünyede tam tersi işliyor. Cinsiyet farklı olunca gebelik süreçleri farklı gelişiyormuş. Benimkilerin alayı erkek olduğu için birbirine yakındı hep. Kızda olmadıysa bu sefer erkektirTesekkur ederim gönlümden gecen kız ama saglikli olsunda erkek kiz tabii farketmez
Gecen hamileligim kizdi neredeyse hic mide bulantısı çekmemistim
Iste her hamilelik bir olmazmiş gercekten
bence de gerek yok bence sen direk kana git çünkü çok netEki Görüntüle 3016097 Dün yapmıştım bunu adet günüm geçsin normal kaset test yapicam ama gerek yok gibi
Sizlerin testlerini bekliyorum
Canimda birfe sen clear blue kullaniyosum o sadece 2 gun onceye kadar duyarli diye biliyorum ben okudun mu sen icini ?
Canım kızlar da yazmış zaten çok erken daha günü gelen bile çok silik görebiliyor adetine 1-2 gün kala tekrar yaparsın diyeceğim ama her gün 1-2 test yaparsın gibi geldi banaKuzular erken gebelik yaptım şimdi ve tek -net çizgi çıkktı gölge silik falan yok
hayırlı olsun canım Allah vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTesekkur ederim gönlümden gecen kız ama saglikli olsunda erkek kiz tabii farketmez
Gecen hamileligim kizdi neredeyse hic mide bulantısı çekmemistim
Iste her hamilelik bir olmazmiş gercekten
Gunaydınlar efenim
Bendenizin hatirlarsaniz erken lekelenmelerim olmustu. Adetin 20.gunu.Pembe kahve. 3 gun surdu. Bugun kesildi. Bat 7 mart ya da 8 subatti.erken gebelik testi yaptim birsey cikmadi. Ovulasyon testi yaptım dunden bir tik koyu cikti. Sizce bi bakarmısıniz?? En son ki test dun yaptigim.
ovü testi yapmaya devam edinGunaydınlar efenim
Bendenizin hatirlarsaniz erken lekelenmelerim olmustu. Adetin 20.gunu.Pembe kahve. 3 gun surdu. Bugun kesildi. Bat 7 mart ya da 8 martti. erken gebelik testi yaptim birsey cikmadi. Ovulasyon testi yaptım dunden bir tik koyu cikti. Sizce bi bakarmısıniz?? En son ki test dun yaptigim.
Ümitli olmadığından değil de şansa bırakmak istemediğinden diyelimİğne arttırıyor ağrıyı ya.. çatlamıştır
yaa doktor bile ümitli değil bizden.. bizim takviyeleri değiştirdi be kuzumminik bir ihtimal var tabiki..
O ağrı normal kuzu hem bata 4-5 gün önce kan vermişsin buna rağmen 2 çıkmış bence yarında gelmezse test yap çifti görürsen koş kanaMart ayı geldi pozitif haberlerimiz gelmeye başladıçift çizgiyi görenler, kan testi yaptırıp pozitif haberlerini alanlar Allah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin darısı biz bekleyenlere inşallah benim cuma günü kan testinde beta değerim 2 çıkmıştı, bugünde bat günüm. henüz gelen giden yok ama regli olacakmışım gibi ağrım var hayırlısı diyorum, artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Valla oyuncaklarını kemiriyor şimdilik bakalım neler olacak pedine çiş kaka yapmaya başladı kendiliğinden inşallah çabuk alışır yaaen fazla koltuğunuzu yergerçi bu cinsin huyunu bilmiyorum, bizimki beagle ve beni bile yiyebilir özelliklerinde şey diyordu eğitilebilirlik 5 üzerinden 3, yalnız kalabilme 3/5 oburluk 5/5
hamilelik belirtisi de oluyor bazılarında regl ağrısıhenüz gelen giden yok ama regli olacakmışım gibi ağrım var hayırlısı diyorum, artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
nasıl başlarsa öyle gidiyor, çiş kaka sorunumuz yok mesela orda baya iyi eğitmişizValla oyuncaklarını kemiriyor şimdilik bakalım neler olacak pedine çiş kaka yapmaya başladı kendiliğinden inşallah çabuk alışır yaa
Yasadigim yerleşme kanaması mi acaba diye yaptim kuzum. Yoksa beklerdim.ovü testi yapmaya devam edinerken gebelik için henüz çok erken size tavsiyem en erken 3-4 gün kala yapmanız. Ovü testleri ile de koyulaşmayı takip edin ovü testinin T kısmı C den koyu çıkarsa buda hamilelik işaretidir.
5 gün var o yüzden daha hamileyim diyemiyorum adet gününe kadar bekliycem artıkhay maşallah batına kaç gün var kuzu
Ayyyyy hiç bi zaman son 3 kala böyle koyusu görmedim canım,günün geçince hemen test ver ben 5 gün önceden öğrendim zaman geçmiyoKızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendiAz önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu yoksa hamile olabilir miyim
Ya 2.5 aydır kullandığı takviyelerle değerleri düştü, yerlerde hem de.. şaşırdı kadın tabi ama takviyeleri değiştirdi.. e baştan onları verseydi ya keşke.. takviyeler vitaminler ballar falan 3-4 aydan önce etki etmiyor yaa.Ümitli olmadığından değil de şansa bırakmak istemediğinden diyelimne güzel işte.. bize hiç onu kullan bunu kullan diyen yok hep kendi araştırmalarımla takviye alıyorum. Oldu bu iş oldu ben çok umutluyum valla
Bizim de düşmüştü doktoru bıraktık sonradan cunku her ilac her kişiye iyi gelmiyor.Ya 2.5 aydır kullandığı takviyelerle değerleri düştü, yerlerde hem de.. şaşırdı kadın tabi ama takviyeleri değiştirdi.. e baştan onları verseydi ya keşke.. takviyeler vitaminler ballar falan 3-4 aydan önce etki etmiyor yaa.
Hareketsizlikten ölen sipermleri nasıl %80ç5 hareketli yapıyorlar bu aşılamada? onu da çözmüş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?