Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalden farklı durumlar ilginçç bu ay çok kutlama yapalım

Tesekkur ederim gönlümden gecen kız ama saglikli olsunda erkek kiz tabii farketmez
Gecen hamileligim kizdi neredeyse hic mide bulantısı çekmemistim
Iste her hamilelik bir olmazmiş gercekten
O zaman durum senin bünyede tam tersi işliyor. Cinsiyet farklı olunca gebelik süreçleri farklı gelişiyormuş. Benimkilerin alayı erkek olduğu için birbirine yakındı hep. Kızda olmadıysa bu sefer erkektir

bence de gerek yok bence sen direk kana git çünkü çok net aaaa öyle mi yok kuzum hiç okumadım ilk defa senden duyuyorum.

Kuzular erken gebelik yaptım şimdi ve tek -net çizgi çıkktı gölge silik falan yok
Canım kızlar da yazmış zaten çok erken daha günü gelen bile çok silik görebiliyor adetine 1-2 gün kala tekrar yaparsın diyeceğim ama her gün 1-2 test yaparsın gibi geldi banamoral bozmak yok bizdeki güç kimsede yok sonunda inşallah yüzün gülecek
Tesekkur ederim gönlümden gecen kız ama saglikli olsunda erkek kiz tabii farketmez
Gecen hamileligim kizdi neredeyse hic mide bulantısı çekmemistim
Iste her hamilelik bir olmazmiş gercekten
hayırlı olsun canım Allah vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gunaydınlar efenim
Bendenizin hatirlarsaniz erken lekelenmelerim olmustu. Adetin 20.gunu.Pembe kahve. 3 gun surdu. Bugun kesildi. Bat 7 mart ya da 8 martti. erken gebelik testi yaptim birsey cikmadi. Ovulasyon testi yaptım dunden bir tik koyu cikti. Sizce bi bakarmısıniz?? En son ki test dun yaptigim.

Eklentiler

• IMG_20220301_105057.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 70

ovü testi yapmaya devam edin erken gebelik için henüz çok erken size tavsiyem en erken 3-4 gün kala yapmanız. Ovü testleri ile de koyulaşmayı takip edin ovü testinin T kısmı C den koyu çıkarsa buda hamilelik işaretidir.

Mart ayı geldi pozitif haberlerimiz gelmeye başladı çift çizgiyi görenler, kan testi yaptırıp pozitif haberlerini alanlar Allah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin darısı biz bekleyenlere inşallah benim cuma günü kan testinde beta değerim 2 çıkmıştı, bugünde bat günüm. henüz gelen giden yok ama regli olacakmışım gibi ağrım var hayırlısı diyorum, artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

İğne arttırıyor ağrıyı ya.. çatlamıştır
yaa doktor bile ümitli değil bizden.. bizim takviyeleri değiştirdi be kuzum minik bir ihtimal var tabiki..
Ümitli olmadığından değil de şansa bırakmak istemediğinden diyelim ne güzel işte.. bize hiç onu kullan bunu kullan diyen yok hep kendi araştırmalarımla takviye alıyorum. Oldu bu iş oldu ben çok umutluyum valla

O ağrı normal kuzu hem bata 4-5 gün önce kan vermişsin buna rağmen 2 çıkmış bence yarında gelmezse test yap çifti görürsen koş kana

en fazla koltuğunuzu yer gerçi bu cinsin huyunu bilmiyorum, bizimki beagle ve beni bile yiyebilir özelliklerinde şey diyordu eğitilebilirlik 5 üzerinden 3, yalnız kalabilme 3/5 oburluk 5/5
Valla oyuncaklarını kemiriyor şimdilik bakalım neler olacak pedine çiş kaka yapmaya başladı kendiliğinden inşallah çabuk alışır yaa

Valla oyuncaklarını kemiriyor şimdilik bakalım neler olacak pedine çiş kaka yapmaya başladı kendiliğinden inşallah çabuk alışır yaa
nasıl başlarsa öyle gidiyor, çiş kaka sorunumuz yok mesela orda baya iyi eğitmişiz
insan küçükken mıncık mıncık sevesi geliyor ayrılamıyosun, sonra o senden ayrılamıyo yapışık ikiz gibiyiz biz evde şu an

Yasadigim yerleşme kanaması mi acaba diye yaptim kuzum. Yoksa beklerdim.

Kızlar şuan ağlamaktan sizlere yazamıyorum ellerim titriyor boğazım düğümlendi Az önce ovü testi yaptım sonuç bu şekilde. Batım 4 Mart, bata 3 gün kala yumurtlama olur mu yoksa hamile olabilir miyim
Ayyyyy hiç bi zaman son 3 kala böyle koyusu görmedim canım,günün geçince hemen test ver ben 5 gün önceden öğrendim zaman geçmiyo

Ya 2.5 aydır kullandığı takviyelerle değerleri düştü, yerlerde hem de.. şaşırdı kadın tabi ama takviyeleri değiştirdi.. e baştan onları verseydi ya keşke.. takviyeler vitaminler ballar falan 3-4 aydan önce etki etmiyor yaa.
Hareketsizlikten ölen sipermleri nasıl %85 hareketli yapıyorlar bu aşılamada? onu da çözmüş değilim

Bizim de düşmüştü doktoru bıraktık sonradan cunku her ilac her kişiye iyi gelmiyor.
Spermlere sok veriyolarmıs sanırım dürtüyorlarmıs yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…