Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim dün testim silik cıkmıstı sizlerde gormustunuz ama ne yazık ki simdi yaptim hic cizgi yok
Canım kırmızıları görmeden ümitsizliğe düşmüyoruz ben bi arkadaşımla paylaştım bu durumu hemen heveslenme adet günü adetle beraber gidebilir dedi mesela çok tedirginim o yüzden

Yasadigim yerleşme kanaması mi acaba diye yaptim kuzum. Yoksa beklerdim.
Benim yerleşme kanamam adete 13 gün kala oldu sanırım erken döllendi,8 gün kala test yaptım negatif 5 gün kala yaptım gebelik testi pozitif çıktı belli olmuyor yani o işler, yerleşmeden 1 hafta 10 gün geçe çıktı yani

Benim yumurtlamadan 5 gün sonra betam 0.5 çıktı yükselir mi sizce

gugıl amcaya sorunca da yerleşmeden 11-12 gün sonra beta değeri yükselir diyor, demekki her an herşey olabilir gençler umudu elden bırakmıyoruz regl olmadığımız süreceeee

Kızlar bakar mısınız bugün yaptım
Eki Görüntüle 3016168
kızzzz kaç gün var BAT'a bebiş bu resmeeeennnn

Canım kırmızıları görmeden ümitsizliğe düşmüyoruz ben bi arkadaşımla paylaştım bu durumu hemen heveslenme adet günü adetle beraber gidebilir dedi mesela çok tedirginim o yüzden
Sen kötü düşünme canım ne güzel bir haber aldın tadını çıkar

Bende adetin 20.gunu gordum lekeyi . Yanı adete 10 gun kala. Once kahve sonra açık pembe tekrar kahve. Bugunde bitti. Bugun yaptim gebelik negatif. Ama ovü testinde bi tik koyuluk var gibi. 7 marta kadar bekleyim o zaman garanti olsun.

İşte bide hcg yükselince az olduğu zaman testte de çıkmıyo o yüzden ümitsizlenmemek lazım diyorum. Benim kuzenim 2.5 aylık olana kadar testte göremedi hamile olduğunu asla çıkmadı yani kaset testlerde

Ne yalan söyleyim çıkaramıyorum korkumdan öyle pişmanım ki erkenden test yaptığıma
Haklısın canım insan korkuyor ben de geçen hamileliğimde testte pozitif görünce ya dış gebeliksem diye kendi kendimi yemiştim bat gününde tekrarla testini kana baktır inşallah bir sorun çıkmayacak kuzum

Bat 2 gün sonra canım

inşallah bacım isteyen dileyen herkese olsun
üzmesin bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…