- 17 Aralık 2016
- 251
- 154
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.481
Neden pişmansın bende 5 gün önce ögrenmiş bulundum sakin ol korkmaNe yalan söyleyim çıkaramıyorum korkumdan öyle pişmanım ki erkenden test yaptığıma
Saol canım benim darısı isteyen herkesin başına
Evet şuan hâlâ 6 günüm var ama sabırsızlanıyorum yaakuzum yumurtlamadan 5 gün sonrası BAT'a yaklaşık 10 gün var demek ortalama, neden olmasın diyorum
Ayy inşallah öyledir ya bende üzüldüm cok düşük çıktı diye inşallah yükselirHayır en az bir hafta geçmesi lazım diye biliyorum yumurtlamanın üzerinden,ki yumurtluyosun o bi kaç günde döllenip öyle yerleşiyor beta hcg salgılıyor vücut
harıkaaaaKızlar bakar mısınız bugün yaptım
Eki Görüntüle 3016168
Yaaa hayırlı olsun masallahhkaçıncı gününüz
Canım dünki testten daha belli demi bide dünki test akşam yapmıştım bu ilk idrarharıkaaaa
belırtın varmı kuzu ya da ne zaman basladı belırtınBatıma 2 gün var canım dünde yapmıştım ama daha silik ti bugun daha net belli
evett dune gore daha belırgın maşallaahhhhh, Rabbım saglıkla kavustursunCanım dünki testten daha belli demi bide dünki test akşam yapmıştım bu ilk idrar
Belirtim yok canım ama ben regl olacağım derken hamile kaldım sivilcem filan çıkmıştı ümidim yoktubelırtın varmı kuzu ya da ne zaman basladı belırtın
Amin canım darısı hepinizin başına sizlere dua edeceğimevett dune gore daha belırgın maşallaahhhhh, Rabbım saglıkla kavustursun
Hareketli olanları ayrıştırıyorlar işte kuzum. Peki keçiboynuzu özünü bu durumdaki herkes çok övüyor ya siz hiç denediniz mi? Benim eşim de aylardır içiyor soğuk sıkım olanını.Ya 2.5 aydır kullandığı takviyelerle değerleri düştü, yerlerde hem de.. şaşırdı kadın tabi ama takviyeleri değiştirdi.. e baştan onları verseydi ya keşke.. takviyeler vitaminler ballar falan 3-4 aydan önce etki etmiyor yaa.
Hareketsizlikten ölen sipermleri nasıl %85 hareketli yapıyorlar bu aşılamada? onu da çözmüş değilim
canım benim eşim keçiboynuzu pekmezi almış soğuk sıkım yazıyo, sence doğru mu almış? aç karna içiyoruzHareketli olanları ayrıştırıyorlar işte kuzum. Peki keçiboynuzu özünü bu durumdaki herkes çok övüyor ya siz hiç denediniz mi? Benim eşim de aylardır içiyor soğuk sıkım olanını.
İnşallahHaklısın canım insan korkuyor ben de geçen hamileliğimde testte pozitif görünce ya dış gebeliksem diye kendi kendimi yemiştimbat gününde tekrarla testini kana baktır inşallah bir sorun çıkmayacak kuzum
İnşallah canım hepiniz çift çizgileri görünAyyyy darısı bize çekkkk halayı
neler yaptın nası değerlendirdin? belirtilerin nelerdi canım.Detaylı yazar mısın?
Bat gelene kadar her zaman bi Ümit vardırAyy inşallah öyledir ya bende üzüldüm cok düşük çıktı diye inşallah yükselir
Yükselir demiNeden pişmansın bende 5 gün önce ögrenmiş bulundum sakin ol korkma
Günün gelincede bir test yaparsın
Adet gununden 5 gün sonrada kan miss gibi yükselmiş olur
kendim hamile olmuş gibi sevindim valla.. Benim kendimden umudum yok bu ay canım .Napim olmuyorİnşallah canım hepiniz çift çizgileri görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?