- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.501
kaset testle diğer uzun çubuk test arasındaki fark neKasette çizgi göremeyenler üzülmesin bi arkadaşım hamile olduğunu kanda öğrenmiş evde yaptığı kaset testler negatif çıkmış hep , yanılttı beni dedi.
Tebrikler kuzum sağlıkla al bebişini kucağına darısı tüm isteyenlerin bizlerin başına ilkbahar hepimize hayırlı haberler getirir inşallah
Allah razı olsun kuuzmAmin canım darısı hepinizin başına sizlere dua edeceğim
Bence fark yok canım ikiside aynı. Zaten kaset testin üstünü çıkarırsan ayni ikiye ayırırsan uzun strip test gibi olduğunu görürsün. Kaset test sadece daha kullanışlı geliyo banakaset testle diğer uzun çubuk test arasındaki fark ne
yani ben yanlış anlıyo da olabilirim fark var mı
Evet organik keçiboynuzu özütü aldım. Arısütü de aldım saf olandan, ham bal polen karışımına ekledim.. bunlara başlayalı 1 ay olmadı işte. İstiyorum ki hemen düzelsinHareketli olanları ayrıştırıyorlar işte kuzum. Peki keçiboynuzu özünü bu durumdaki herkes çok övüyor ya siz hiç denediniz mi? Benim eşim de aylardır içiyor soğuk sıkım olanını.
Bizimkileri sağlam dürtmüşler demekkiBizim de düşmüştü doktoru bıraktık sonradan cunku her ilac her kişiye iyi gelmiyor.
Spermlere sok veriyolarmıs sanırım dürtüyorlarmıs yani
tebrik ederim Allahım sağlıkla dünyaya getirsin
Evet kuzum soğuk sıkım yazıyor zaten üstünde, işlem görmemiş hali en faydalı olanı. En azından hiçbir şeye zararı yok, diğer hastalıklara için de faydalı. E hadi şifa olsun o zamancanım benim eşim keçiboynuzu pekmezi almış soğuk sıkım yazıyo, sence doğru mu almış? aç karna içiyoruz
Ayy evet her şey bir anda mucize yaratsın istiyoruzEvet organik keçiboynuzu özütü aldım. Arısütü de aldım saf olandan, ham bal polen karışımına ekledim.. bunlara başlayalı 1 ay olmadı işte. İstiyorum ki hemen düzelsin
kuzu elinde ovü testin varsa yapar mısın orda da iki koyu çizgi çıkacak mı acabaBat 2 gün sonra canım
tebrik ederim Allahım sağlıkla dünyaya getirsindarısı bize inşAllah
kuzu elinde ovü testin varsa yapar mısın orda da iki koyu çizgi çıkacak mı acababenim ovü testim iki koyu çizgi normal testim negatif
Etkilemezkızlar merak ettiğimiz bişey var eşimle şimdi ben ovülasyon testinde 25 şubat ve 26 şubat pik gördüm değerlendirdik ve 27 sinide değerlendirdik 28 inde yumurta akı gibi akıntım oldu sanırım çatladı az önce ovülasyon testi yaptım çok silik çıktı T sanırım negatife döndü asıl sorum şu bat 19 mart bu tarihe kadar ki süreçte olası bir birliktelik Allah nasip ederse döllenen yumurtaya kötü etkiler yapar mı?Papatyamelo Selizay H Hello Kity nediyimkidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?