Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birşey soracağım izninizle uzayan şeffaf akıntım regl bittikten 3 gün sonra oldu ardından da beyaz akıntı yani yumurtlamış olabilirmiyim anlamadım

klomen kullanmamla alaksı olabilir mi??

Kızlar bugün ovü de iki koyu çizgi gördüm ya bugünü değerlendirdim. Sabah ki yapacağım testime olumlu olumsuz etki yapmaz dimi

ben övülasyon testi yapmıyorum canım gerginlik olur boşuna diye, bu ayhamiş olamazsam belki bidahaki aylara denerim ama bilmiyorum o testler pik mik beni gerecek gibi geliyo
Adetiniz düzenli ise kesinlikle doktorlarda önermiyor canım. Kürtajdan sonra doktor kontrolüne gittiğimde kesinlikle ovülasyon testi yapmanı istemiyorum dedi. Vücudu psikolojik olarak çok etkiliyormuş.

Adetiniz düzenli ise kesinlikle doktorlarda önermiyor canım. Kürtajdan sonra doktor kontrolüne gittiğimde kesinlikle ovülasyon testi yapmanı istemiyorum dedi. Vücudu psikolojik olarak çok etkiliyormuş.
Aaa cidden mi ilk defa duydum bunu da ama doğru diyor onun derdine düşüyoruz sonra ama işte düzensiz olunca mecbur

Canım beni de ekler misin ? Bat 6 mart olmalı, normalde 30 günde bir gelir ama geçen ay birkaç gün oynamıştı. Öyle olursa birkaç gün geç olabilir.@papatyamelo

7 mart

ben övülasyon testi yapmıyorum canım gerginlik olur boşuna diye, bu ayhamiş olamazsam belki bidahaki aylara denerim ama bilmiyorum o testler pik mik beni gerecek gibi geliyo
Vallahi bende bu ay ilk defa yaptım oda 3 aydır hüsran yaşadık diye ama buda beni 2 kez yumurtladığımı gösterdi çok enteresan şeyler oldu bugün bakalım hayırlısı bat19 inşallah kırmızıları görmem

Ben de ilk ay diye daha başlamadım testlere belki olmazsa sonra kullanırım dedim insan gerçekten stres oluyor ben gün aşırı yaptım inşallah denk gelir ve hamile kalabilirim

Normal özel yaşamınıza devam edin onun dışında da hiç birşey yapmayın dedi. Ben iki gebeliğimde de ovülasyon takibi yapmadan gebe kaldım.
Bende elimdeki ovü testleri bitsin bir daha almayı düşünmüyorum.Adetten sonra gün aşırı ilişki yada 2 güne bir ilişki yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…