- 2 Ocak 2022
- 363
- 207
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.781
Ama ben cuma günü kadın doğuma gittim yumurta göremiyorum dedi. Bu neden böyle çıktıEvet canım Pik
Adetiniz düzenli ise kesinlikle doktorlarda önermiyor canım. Kürtajdan sonra doktor kontrolüne gittiğimde kesinlikle ovülasyon testi yapmanı istemiyorum dedi. Vücudu psikolojik olarak çok etkiliyormuş.ben övülasyon testi yapmıyorum canım gerginlik olur boşuna diye, bu ayhamiş olamazsam belki bidahaki aylara denerim ama bilmiyorum o testler pik mik beni gerecek gibi geliyo
Saat daha 6 olmadı ne ara değerlendirdin adamı işten mi çağırdınKızlar bugün ovü de iki koyu çizgi gördüm ya bugünü değerlendirdim. Sabah ki yapacağım testime olumlu olumsuz etki yapmaz dimi
Aaa cidden mi ilk defa duydum bunu da ama doğru diyor onun derdine düşüyoruz sonraAdetiniz düzenli ise kesinlikle doktorlarda önermiyor canım. Kürtajdan sonra doktor kontrolüne gittiğimde kesinlikle ovülasyon testi yapmanı istemiyorum dedi. Vücudu psikolojik olarak çok etkiliyormuş.
öğlen akıntıyı görünce aradım erken gel diyeSaat daha 6 olmadı ne ara değerlendirdin adamı işten mi çağırdın
İnşallah canım İnşallahöğlen akıntıyı görünce aradım erken gel diyebir saat erken çıkmış geldi ben de ona ortam hazırladım olduda bitti maşallah bebek olur inşallah
Canım beni de ekler misin ? Bat 6 mart olmalı, normalde 30 günde bir gelir ama geçen ay birkaç gün oynamıştı. Öyle olursa birkaç gün geç olabilir.@papatyameloHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Emin olmasam bende veremezdim hahahaha herkes bilir birde idda kaybetmedigimi sok oldum yaaaaaaa uyku sersemligime denk geldi yandim ben :)beeen asla böyle sözler veremeeemm
İnsallahöğlen akıntıyı görünce aradım erken gel diyebir saat erken çıkmış geldi ben de ona ortam hazırladım olduda bitti maşallah bebek olur inşallah
7 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Vallahi bende bu ay ilk defa yaptım oda 3 aydır hüsran yaşadık diye ama buda beni 2 kez yumurtladığımı gösterdi çok enteresan şeyler oldu bugün bakalım hayırlısı bat19 inşallah kırmızıları görmemben övülasyon testi yapmıyorum canım gerginlik olur boşuna diye, bu ayhamiş olamazsam belki bidahaki aylara denerim ama bilmiyorum o testler pik mik beni gerecek gibi geliyo
Hayirlisi olsun simdiden.7 mart
Sıvı alımına dikkat ederek yaptın mı canım ?Ama ben cuma günü kadın doğuma gittim yumurta göremiyorum dedi. Bu neden böyle çıktı
Ben de ilk ay diye daha başlamadım testlere belki olmazsa sonra kullanırım dedim insan gerçekten stres oluyor ben gün aşırı yaptım inşallah denk gelir ve hamile kalabilirimben övülasyon testi yapmıyorum canım gerginlik olur boşuna diye, bu ayhamiş olamazsam belki bidahaki aylara denerim ama bilmiyorum o testler pik mik beni gerecek gibi geliyo
Bozuksa hep beni buluyo zatenYok yapmaz canım büyük ihtimal ikinci kez yumurtadin veya test bozuk.
Normal özel yaşamınıza devam edin onun dışında da hiç birşey yapmayın dedi. Ben iki gebeliğimde de ovülasyon takibi yapmadan gebe kaldım.Aaa cidden mi ilk defa duydum bunu da ama doğru diyor onun derdine düşüyoruz sonraama işte düzensiz olunca mecbur
Teşekkürler ama 1 senedir olmadı henüz malesef bakalım inşallah bu ay olurHayirlisi olsun simdiden.
Bende elimdeki ovü testleri bitsin bir daha almayı düşünmüyorum.Adetten sonra gün aşırı ilişki yada 2 güne bir ilişki yapmayı planlıyorumNormal özel yaşamınıza devam edin onun dışında da hiç birşey yapmayın dedi. Ben iki gebeliğimde de ovülasyon takibi yapmadan gebe kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?