- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.841
Benim ilk gittiğim doktor izin isteyerek alttan muayene etti adetimin 2 ncı günü yumurta rezervime bakmak için onun dışında gittiğim hiç bir doktor alttan muayene etmedi zaten 5 aydır sabit bı doktordayim herşeyi normal karından bakıp görüyor..Düşük ihtimalini, erken doğum ihtimalini, yumurtayı, stresli bı yapımın olup olmadığını, enfeksiyonumu bile ilk ultrason da gördü..İşini bilen bı doktora denk gelirsen herşeyi görüyorlar..Yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlamak için 21.nci gün kan testi istiyor onada mı cağırmadıPeki karından belli olur mu ?
Bence direk başka doktora randevu al.. Google da doktorlar sitesi var ordan şehrindeki iyi bı kadın dogumcuyu bul ona git orda yorum yapıyorlarBen yarın tekrar gideyim aynı doktora bak bi diyeyim 10 günlük süre dolmadı çünkü. Sence mantıklı mi ?
Hayır hiç bi şeye çağırmadı adetin 3. Günü gel dedi.Benim ilk gittiğim doktor izin isteyerek alttan muayene etti adetimin 2 ncı günü yumurta rezervime bakmak için onun dışında gittiğim hiç bir doktor alttan muayene etmedi zaten 5 aydır sabit bı doktordayim herşeyi normal karından bakıp görüyor..Düşük ihtimalini, erken doğum ihtimalini, yumurtayı, stresli bı yapımın olup olmadığını, enfeksiyonumu bile ilk ultrason da gördü..İşini bilen bı doktora denk gelirsen herşeyi görüyorlar..Yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlamak için 21.nci gün kan testi istiyor onada mı cağırmadı
Bu gittiğim hekimi çok önerdiler ya. Ama ben istedim alttan muayeneyi çünkü akıntım vardı. Mantar var dedi. Ama yumurta göremiyorum dedi.Bence direk başka doktora randevu al.. Google da doktorlar sitesi var ordan şehrindeki iyi bı kadın dogumcuyu bul ona git orda yorum yapıyorlar
İçine sindiyse bişey diyemem canım devam et o zaman onunla ama tek bı doktora bağlı kalmaBu gittiğim hekimi çok önerdiler ya. Ama ben istedim alttan muayeneyi çünkü akıntım vardı. Mantar var dedi. Ama yumurta göremiyorum dedi.
Yok zaten yumurta yok deyip böyle bir şey çıkınca bi kuşkulandımİçine sindiyse bişey diyemem canım devam et o zaman onunla ama tek bı doktora bağlı kalma
İnşallah görememiştir canım.. siz değerlendirin mutlaka.. hamilelik testi yaptın mı peki???Hayır çağırmadı. Çocuk düşünüyoruz dedim. Yumurta yok dedi. Ama şuan pik
Hayır canım yokİkiz var mı ailede
Dün çektirdim canım, temiz tüpler açık çıktı şükür. Doktorum korunun dedi başka doktorlara danıştım gerek yok dediler, ne yapsam bilmiyorumRahim filminden sonra korunma veriyorlar canim genelde ama korunma diyenlerde oluyor doktoruna danisman gerek
Yanlış bilgi vermek istemem ama yumurlamayı görüp çatlama olduktan sonra ovuluasyon testlerinde pembe çizgi görüle biliyor ben kendim çok yaşadım bu durumu. Birde instgrm. da bu ovuluasyon testlerini takip eden bir bayan vardı özellikle ona yollayıp sormuştum o da bu cevabı vermişti. Canım biraz daha bekle istersen normal hamilelik testi yap daha sağlıklı bilgi alırsın bence.Size bir soru sorabilir miyim brndr dün akşam ovuluasyon testi yaptım meraktan, bat 6 mart t çizgisi pembe çıktı, normalde yumurtlama öncesi o çizgi çıkmaz bile ama yumurtlama neredeyse 10 güne yaklaştı, acaba umut olabilir mi test yapsam mı
Anladım sağol canım, umut dünyası işteRegle yakın lh hormonu tekrar salgılanıyor canım.. biraz pembe çıkması herkesde normal.. eğer tam pikse ümitlenebilirsin
Size bir soru sorabilir miyim brndr dün akşam ovuluasyon testi yaptım meraktan, bat 6 mart t çizgisi pembe çıktı, normalde yumurtlama öncesi o çizgi çıkmaz bile ama yumurtlama neredeyse 10 güne yaklaştı, acaba umut olabilir mi test yapsam mı
kuzum bence once kontrollerinizi yaptırın bende evde kendi basıma 6 ay ovu testleriyle denedim sonra eşimde sperm sorunu çıktı..Selamlar herkese, biz de Kasım ayından beri korunmayı bıraktık, Aralık sonu da ovülasyon testi kullanmaya başladım. Ama o tarihten beri azcık bir koyulaşma olduysa da tamamen bir koyulaşma yani yumurtlama göremedim. BAT 14 Mart, bu ay da hala bir hareket yok. Herhalde doktor yolu yavaştan göründü... Hepimize sağlıklı güzel haberler diliyorum
Ay hayırlı olsun pozitif gibi duruyor kan testi yaptırdınız miBugün yaptığım test sizce artık eşime söylemeli miyim?
Canım test pozitif gözün aydınBugün yaptığım test sizce artık eşime söylemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?