- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.861
Yaptırmadım dahaAy hayırlı olsun pozitif gibi duruyor kan testi yaptırdınız mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırmadım dahaAy hayırlı olsun pozitif gibi duruyor kan testi yaptırdınız mi![]()
7 martCanım test pozitif gözün aydınkan testi ver istersen kafan daha rahat olur
bat kaç bu arada senin
Durduğun kabahatBugün yaptığım test sizce artık eşime söylemeli miyim?
Yarın özelde kan versem kaç saate çıkar?Durduğun kabahat![]()
bence beklemeden yarın kan vermelisin sonra süprizini yaparsın7 mart
Kesinlikle evet ❤Bugün yaptığım test sizce artık eşime söylemeli miyim?
Devlette bir kaç saate çıkıyor özeli bilmiyorum.Yarın özelde kan versem kaç saate çıkar?
O zaman devlette vereyim ne deyip vercem?Devlette bir kaç saate çıkıyor özeli bilmiyorum.
Koyulasma goremedim demissin cnm. Peki duzenli adet goruyor musun. Adet oluyorsan, yumurtlama ve catlama oluyor diyor doktorlar. Koyuluk, yumurtanin kalitesiyle mi alakali acaba. Yani tam gelisemeden catliyorsa belki koyulasmiyordur. Ben de bu ay ilk kez kullanacagim. Bilen kizlar, yardimci olirlar aimdi. Ben de merak ediyorum.Selamlar herkese, biz de Kasım ayından beri korunmayı bıraktık, Aralık sonu da ovülasyon testi kullanmaya başladım. Ama o tarihten beri azcık bir koyulaşma olduysa da tamamen bir koyulaşma yani yumurtlama göremedim. BAT 14 Mart, bu ay da hala bir hareket yok. Herhalde doktor yolu yavaştan göründü... Hepimize sağlıklı güzel haberler diliyorum
Özelde 1 saate çıkıyor, sağlık ocağında 1 gün sonra çıkıyorYarın özelde kan versem kaç saate çıkar?
Ayy bariz çok belliBugün yaptığım test sizce artık eşime söylemeli miyim?
Devleti bilmiyorum canım randevu almadan ne diyip gidiliyor ama sağlık ocaklarında uzun sürüyor 1 gün sonra sisteme düşüyor özelde hemen 2 saate çıkıyorO zaman devlette vereyim ne deyip vercem?
Ayy değildir inşallah güzel düşün güzel olsun canımÇok korkuyorum dış gebelik falansa eşim çok üzülür o yüzden söyleyemedim
Hayırlı uğurlu olsun canım .Darısı tüm isteyenlereO zaman devlette vereyim ne deyip vercem?
Aaa o benim aklıma hiç gelmedi canım ..İstersen kan sonucunu bekleÇok korkuyorum dış gebelik falansa eşim çok üzülür o yüzden söyleyemedim
Söyle canım bence değilse de birlikte üzülürsünüz birbirinize destek olursunuz ama dış gebelik düşük bir ihtimal zaten ben de tutamazdım kendimi herhalde hemen söylerdimÇok korkuyorum dış gebelik falansa eşim çok üzülür o yüzden söyleyemedim
Bana da vakit geçmiyor pek umudum yok ilk ay daha ama biraz vakit yaklaşsa da test heyecanını yaşasam bata kaç gün kala test yapmak lazımAyy değildir inşallah güzel düşün güzel olsun canımya bişey diycem resmen adete 6 gün kala öğrenmişsin benim de dokuz gün var aşırı heyecanlandım birden
![]()
Tatlım sen erken gebelik mi yaptın ?O zaman devlette vereyim ne deyip vercem?