Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzenli adet görüyorum evet, ben de ona şaşırıyorum. Herhalde yumurta kalitesi ben de öyle düşünüyorum. Bakalım hayırlısı bir dahaki adette doktora gideceğim galiba, bu ay da yumurtlama göremezsem

O zaman devlette vereyim ne deyip vercem?
Ben özel bir hastaneyi arayıp sordum bugün, gebelik için test sonuçları 2 saatte çıkar dediler. Doktor da istese acile de gelseniz 2 saatte çıkıyor dediler. Sende bir ara sor bence yoğunluğa göre her hastane değişir. Erken saatte gidersen yani 8 veya 9 gibi gün içinde çıkar. Ama devlette randevu bulmak çok zor.

Hahah bak haklısın arkadaşım zaten biz her türlü haklıyız evet daha önceki doktorum iğne vermiyordu 1 kez iğnesiz hamile kalmıştım ama düşük oldu. Demek ki çatlayabiliyor. Hadi inşallah canım
O testleri kullanmana hiç gerek kalmasın amin

Selam kızçeler. Düzensiz adet olduğum için en geç adet tarihim tahmini 10 mart. Hamiş olanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Belirtileriniz nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…