- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.901
Evet canım pik değerlendir ama sıcı almadan yaptın demi testiKızlar iyi akşamlar,bu sizce pik mi
Ay o ağlama isteği hakkında bi konuşsam. Kk sel altında kalır gözyaşlarım lanO durum bende de var bide böyle izlediğim dizidenmidir nedir her an ağlama isteği var üstümdee
Hepiniz pozitifleri gorelim de gün dediğin geçerNe olcak bu halimiz hadi sizin gününüz azaldı benim daha 18 hün var
Canım iğneden sonrayı mı baz alıyorsun yoksa çatlama sonrasını mı? Bende dün iğne oldumHadi insAllah yazarsın test yapınca benimde çatlamadan sonra 9. günüm bugün test yapmıyorum iğnenin etkisi geçmemiştir daha
Bende bugün öyleyim dün sana diyordum yapma diye bugün kendim yemek yerken bi anda ağlamaya başladım tuhaf bişeydiAy o ağlama isteği hakkında bi konuşsam. Kk sel altında kalır gözyaşlarım lan
Bende bugün ara sıra ağladımBende bugün öyleyim dün sana diyordum yapma diye bugün kendim yemek yerken bi anda ağlamaya başladım tuhaf bişeydi
4 saat idrara çıkmadım ama disaridaydik , tabi sıvı da aldım mecburen, bu durumda test yanılır mi sence?
Amin inşAllah ooff offBende bugün ara sıra ağladıminşallah hayırlısıyla atlatırız su dönemi
Testten 2 saat önce sıvı alınmaması gerekiyor canım doğru çıkması için4 saat idrara çıkmadım ama disaridaydik , tabi sıvı da aldım mecburen, bu durumda test yanılır mi sence?
Bence yapmasaydın keşke sıvı almaman gerekiyodu4 saat idrara çıkmadım ama disaridaydik , tabi sıvı da aldım mecburen, bu durumda test yanılır mi sence?
2 saat sivi almamk gerek deniyor, benim 4 saatti çay kahve içmek durumunda kaldımBence yapmasaydın keşke sıvı almaman gerekiyodu
Hayırlı olsun pozitifYaptırmadım daha
Canım iğneden sonrayı mı baz alıyorsun yoksa çatlama sonrasını mı? Bende dün iğne ol
Canım iğneden sonrayı mı baz alıyorsun yoksa çatlama sonrasını mı? Bende dün iğne oldumcanim
Çatlamadan sonrasını canımCanım iğneden sonrayı mı baz alıyorsun yoksa çatlama sonrasını mı? Bende dün iğne oldum
Testler 2 li oluyor kutuda 2 saat hiç birşey içme tekrar yap testi bence yada sen bilirsin reçetesinde bile yazar istersen oku2 saat sivi almamk gerek deniyor, benim 4 saatti çay kahve içmek durumunda kaldım
Valla inşallah hepimiz hamişizdir ondan böyle olmuşuzdurHiç sormayın bendede bir duygusallık var bugün gidiyor öylehayırdır İNŞALLAH
Hayirli olsun canimmmmmm kesinlikle vermelisin =)Bugün yaptığım test sizce artık eşime söylemeli miyim?
3 4 gun once bende oyleydim canim yaaa adet olmam lazimdi olmadim hala bekliyorum =)Hiç sormayın bendede bir duygusallık var bugün gidiyor öylehayırdır İNŞALLAH
Test yaptın mı3 4 gun once bende oyleydim canim yaaa adet olmam lazimdi olmadim hala bekliyorum =)
Hayirlara vesile olsunnn
Bilmiyorum canım valla böyle denk geldi, erken dönemedim eve, takvim ve belirtiler de bugünün ovulasyon olduğunu söylüyordu, inşallah doğrudur ne diyeyimTestten 2 saat önce sıvı alınmaması gerekiyor canım doğru çıkması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?