- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.921
Kan testi niye yaptırmadın sen3 4 gun once bende oyleydim canim yaaa adet olmam lazimdi olmadim hala bekliyorum =)
Hayirlara vesile olsunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi niye yaptırmadın sen3 4 gun once bende oyleydim canim yaaa adet olmam lazimdi olmadim hala bekliyorum =)
Hayirlara vesile olsunnn
İnşALLAH canımValla inşallah hepimiz hamişizdir ondan böyle olmuşuzdur![]()
Test yaptın mı![]()
Testler silik cikiyo yaaa..Kan testi niye yaptırmadın sen![]()
Evet okudum dün hayırlısı olsun bakalımTestler silik cikiyo yaaa..
2 hastaneye gittim yaptiramadim saka gibi yaa yazmistim dün![]()
Doktorlar genelde iğne sonrası 14. Gün bat oluyor diyor, iğne sonrası kaçıncı günün peki?Hayırlı olsun pozitif
Çatlamadan sonrasını canım![]()
Bat ne oluyor kizlarMerhaba Hoşgeldiniz amin inşallah,bu ay hayırlısıyla bebiş haberlerimizi alırız umarım![]()
Beklenilen adet tarihiBat ne oluyor kizlar
Mart 10 benimki umarım olmam pko var bende Şubat'ta klomen içtim şimdide inofolic içiyorum doktorr 10bda günün geçerse test yap ddi bu ayda olmazsa femara deniyczBeklenilen adet tarihi![]()
Beklenilen adet tarihi![]()
Mart 10 benimki umarım olmam pko var bende Şubat'ta klomen içtim şimdide inofolic içiyorum doktorr 10bda günün geçerse test yap ddi bu ayda olmazsa femara deniycz
Evet eklesin benim bir kziim bidaha istiyoruzda olmadı 2bucuk yıldır ugrasyz ama bu ay çok Ümitliym doktor birgün durup birgün yapın Mart 10 kadar sürekli ddiPapatyamelo eklesin seni listeye canım
İnşallah olur canım beklemeden hayırlısıyla saglıklı evlat nasip eylesin![]()
Ekledim canım listeye hoşgeldin aramızaBat ne oluyor kizlar
Olur canım hayırlısıyla doktorlar yumurtayı kacırmamak icin devamlı istiyor ilişkiyi Rabbim nasip eylesin tekrardanHoşbuldum![]()
Amin sağol cümlemize bakalım Mart 10az kaldiOlur canım hayırlısıyla doktorlar yumurtayı kacırmamak icin devamlı istiyor ilişkiyi Rabbim nasip eylesin tekrardan![]()
ah güzel bacııım gebesin hayırlısıylaaaBugün yaptığım test sizce artık eşime söylemeli miyim?
ben kan testi bile yapmadan sölerim kız kim durduracak beniSöyle canım bence değilse de birlikte üzülürsünüz birbirinize destek olursunuz ama dış gebelik düşük bir ihtimal zaten ben de tutamazdım kendimi herhalde hemen söylerdim![]()
bence sen de gebesin3 4 gun once bende oyleydim canim yaaa adet olmam lazimdi olmadim hala bekliyorum =)
Hayirlara vesile olsunnn
Valla bekliyorum kuzum ben yarin testlerim geliyo adim adim talip ediyom kargoyu eheheheheeh =)ah güzel bacııım gebesin hayırlısıylaaa
söyle tabiiii söylememen kabahat
kan sonucunu bekliyoruz
ben kan testi bile yapmadan sölerim kız kim durduracak beniyeter ki çift çizgiyi göreyim
bence sen de gebesin![]()
Kan testini hiç bekleyemem gerçekten azıcık görsem çizgiyi hemen söylerim zaten benimki şimdiden hamile kalmışım gibi davranıyor benden çok o üzülecek negatif olursa kendinden çok eminah güzel bacııım gebesin hayırlısıylaaa
söyle tabiiii söylememen kabahat
kan sonucunu bekliyoruz
ben kan testi bile yapmadan sölerim kız kim durduracak beniyeter ki çift çizgiyi göreyim
bence sen de gebesin![]()
ah keşke ben testlerimi versem sana, yatıyolar çekmecede resmenValla bekliyorum kuzum ben yarin testlerim geliyo adim adim talip ediyom kargoyu eheheheheeh =)
benimki de kendinden çok emimKan testini hiç bekleyemem gerçekten azıcık görsem çizgiyi hemen söylerim zaten benimki şimdiden hamile kalmışım gibi davranıyor benden çok o üzülecek negatif olursa kendinden çok emin![]()