Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kuzummm inan bak ben zaten 8 li harcadim esime aldirdim 3 tane =) esimle iddaya girdik kaybettim cok takiyosun uzulceksn die korkuyorum test ve kan olayini 10 gun ertelicez dedi kazanirsam okry dedim cok emindim gitti. Sozumde durmam lazimmmmmm =) ama testlerj ondan once solemist8m haberi yoktu gene gizliden yapcam iste yarin gelicekler

tamam tamam haklısın eşin de haklı wala ne diyim zaten gizlice yapacakmışsın aynı ben hadi güzel haberlerini alalım beee

benimki de kendinden çok emim
çocuklara söyledim ben nereye gitmeleri gerektiğini gayet iyi biliyolar diyo
Bizimkiler aynı kafada benim bir önceki hamileliğim hiç beklemeden ilk ay olmuştu ona güveniyor ben tabi o kadar emin olamıyorum inşallah güzel haberler alırız hep birlikte

tamam tamam haklısın eşin de haklı wala ne diyim zaten gizlice yapacakmışsın aynı ben hadi güzel haberlerini alalım beee
Aynen gizlice oglumu giydirip güvenliğe gidip alcam kargoyu yarin da mesaisi yok ne diyip cikcam alcam bilmiyom =)))))))))

Insallah sende de vardir bebis yada bebisler =)

Vay anasini ya keske bende verebilseydim dun sansa bak =) aptal hastaneler ya.
Kız sen nasıl hastaneye gittin de herkes verdi sen veremedin ya hadi biz yurtdışındayız mağduruz adamlar almıyor kanun böyle de Tr de herkes veriyor kan sen niye veremiyorsun sabah bir sağlıkocağına git olmazsa

Ben ilk sayfada 9 Mart diye görünce bekle dedim canım ama yine de dayanabilirsen adet tarihine 3 gün kalaya kadar yapma
Yanlış hesaplamışım canım ama sonradan düzeltmedimde pazar günü yapmayı düşünüyorum sabrımı sınayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…