- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.941
2 de çıkacak sonuç kan verdim geldimah güzel bacııım gebesin hayırlısıylaaa
söyle tabiiii söylememen kabahat
kan sonucunu bekliyoruz
ben kan testi bile yapmadan sölerim kız kim durduracak beniyeter ki çift çizgiyi göreyim
bence sen de gebesin
Ya kuzummm inan bak ben zaten 8 li harcadim esime aldirdim 3 tane =) esimle iddaya girdik kaybettim cok takiyosun uzulceksn die korkuyorum test ve kan olayini 10 gun ertelicez dedi kazanirsam okry dedim cok emindim gitti. Sozumde durmam lazimmmmmm =) ama testlerj ondan once solemist8m haberi yoktu gene gizliden yapcam iste yarin geliceklerah keşke ben testlerimi versem sana, yatıyolar çekmecede resmenböle beklemelerinize hayranım, düşünüyorum da elimde test olmasa garanti nöbetçi falan buldururdum gece yarısı bile olsa jahsjshsjsh
gizli saklı yapıcam da kocam beye süpriz yapacam diye erkenden söyledim testleri öle bekliyolar garibimler
Vay anasini ya keske bende verebilseydim dun sansa bak =) aptal hastaneler ya.2 de çıkacak sonuç kan verdim geldim
tamam tamam haklısın eşin de haklı wala ne diyimYa kuzummm inan bak ben zaten 8 li harcadim esime aldirdim 3 tane =) esimle iddaya girdik kaybettim cok takiyosun uzulceksn die korkuyorum test ve kan olayini 10 gun ertelicez dedi kazanirsam okry dedim cok emindim gitti. Sozumde durmam lazimmmmmm =) ama testlerj ondan once solemist8m haberi yoktu gene gizliden yapcam iste yarin gelicekler
Yapma tatlım biraz daha sabret
Bizimkiler aynı kafadabenimki de kendinden çok emim
çocuklara söyledim ben nereye gitmeleri gerektiğini gayet iyi biliyolar diyo
Biraz erken gibi canım ya bence de 2-3 gün daha bekle sabret dayan diren
Adet tarihim 7 MartBiraz erken gibi canım ya bence de 2-3 gün daha bekle sabret dayan diren
Canım kesinlikle bikac gun daha sabretAdet tarihim 7 Mart
Pazar yapmayı düşünüyorum canım bakalım inşallahCanım kesinlikle bikac gun daha sabret
Aynen gizlice oglumu giydirip güvenliğe gidip alcam kargoyu yarin da mesaisi yok ne diyip cikcam alcam bilmiyom =)))))))))tamam tamam haklısın eşin de haklı wala ne diyimzaten gizlice yapacakmışsın aynı ben hadi güzel haberlerini alalım beee
Daha cok varmıs hemPazar yapmayı düşünüyorum canım bakalım inşallah
Bende kelle paca yedim canim 1 hafta kala adete ki nefret ederim bayila bayila yedim ogluma yedirirken =)))))))Az önce deli gibi acı biber ve nar ekşisi yedim ekmekle birlikte Ağzım sulana sulamaİlk defa böyle birşey yedim canım istedi
Ben ilk sayfada 9 Mart diye görünce bekle dedim canım ama yine de dayanabilirsen adet tarihine 3 gün kalaya kadar yapmaAdet tarihim 7 Mart
Benimde 1 haftaya yakın var bakalım inşallahBende kelle paca yedim canim 1 hafta kala adete ki nefret ederim bayila bayila yedim ogluma yedirirken =)))))))
Kız sen nasıl hastaneye gittin de herkes verdi sen veremedin ya hadi biz yurtdışındayız mağduruz adamlar almıyor kanun böyle de Tr de herkes veriyor kan sen niye veremiyorsun sabah bir sağlıkocağına git olmazsaVay anasini ya keske bende verebilseydim dun sansa bak =) aptal hastaneler ya.
Yanlış hesaplamışım canım ama sonradan düzeltmedimde pazar günü yapmayı düşünüyorum sabrımı sınayıpBen ilk sayfada 9 Mart diye görünce bekle dedim canım ama yine de dayanabilirsen adet tarihine 3 gün kalaya kadar yapma
İnşallah ya hepiniz görürüzDaha cok varmıs heminşallah cift cizgiyi görürsün yaptığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?