- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.961
Hadi bakalım inşallah çift çizgi görürsün güzel sonuçlar gelsinYanlış hesaplamışım canım ama sonradan düzeltmedimde pazar günü yapmayı düşünüyorum sabrımı sınayıp
Ya ozel saglik sigortam var bana yakın 2 tame vasat hasyane var normalde hayatta gitmem birine gittim e fatura verebilirim beta odemez diyor ya esim zaten o isi yapiyor onayi veren yetkili esim zaten diyorum anlamiyo. Odemezse odemez ben oducem zaten size diyom yok yapamam dedi biri genel cerrahi var kadjn dogm olmasi lazim odemez diyo ya gerek yok acilden istenebiliyo dusuk suphesi kanama bayilma sikayeti ile gelene napiyosunuz beta bakmadan direk igne tada tesavimi yapiyosunuz dedim gene anlatamadim 2 hasteneyi elekledim geldim esim de diyo cocuga bakmasam ben orada sorun cikarirdim neyse dedim vardir hayir bunda.Kız sen nasıl hastaneye gittin de herkes verdi sen veremedin ya hadi biz yurtdışındayız mağduruz adamlar almıyor kanun böyle de Tr de herkes veriyor kan sen niye veremiyorsun sabah bir sağlıkocağına git olmazsa
bizim daha bu ay ilk denememiz o yüzden bu neyin güvenmesi bilemiyorumBizimkiler aynı kafadabenim bir önceki hamileliğim hiç beklemeden ilk ay olmuştu ona güveniyor ben tabi o kadar emin olamıyorum inşallah güzel haberler alırız hep birlikte
ya inşallah canıım ne güzel dedinInsallah sende de vardir bebis yada bebisler =)
Icimden geçeni dedim valla :)bizim daha bu ay ilk denememiz o yüzden bu neyin güvenmesi bilemiyorum
ya inşallah canıım ne güzel dedinçoğul eki bi tık korkutsa da hallederiz bee
Kız eski usul su ısıtıp kovayla yıkanın bir ay cope mi gitsiiinnKızlar benim şanssızlığıma bakar mısınızyarın doktor kontrolüm var eğer yumurta güzel büyümüşse değerlendiricez ya. Aksi gibi yarın sabahtan itibaren 48 saat su kesintisi olacak. Eee ben ne yapayım şimdi bu ay çöp mü olacak onca iğne git gel kaç gündür uğraşıyorum güleyim mi ağlayayım mı
Eve damacana su soyle en kotu ikiniz yikanirsinjz =)Kızlar benim şanssızlığıma bakar mısınızyarın doktor kontrolüm var eğer yumurta güzel büyümüşse değerlendiricez ya. Aksi gibi yarın sabahtan itibaren 48 saat su kesintisi olacak. Eee ben ne yapayım şimdi bu ay çöp mü olacak onca iğne git gel kaç gündür uğraşıyorum güleyim mi ağlayayım mı
İğne sonrası 9. günüm canimDoktorlar genelde iğne sonrası 14. Gün bat oluyor diyor, iğne sonrası kaçıncı günün peki?
2 damacanayıda doldurdum valla ama yeter mi ikimize bilmiyorumKız eski usul su ısıtıp kovayla yıkanın bir ay cope mi gitsiiinn
Pik canım değerlendirKızlar iyi akşamlar,bu sizce pik mi
Aklına dolduracak ne geliyorsa doldur gerekiyorsa alın2 damacanayıda doldurdum valla ama yeter mi ikimize bilmiyorumbaşka da doludracak bişeyim yok ya tencereleri bile doldurdum
Yeter yeteeer kırklanmıcaksınız sonuçta2 damacanayıda doldurdum valla ama yeter mi ikimize bilmiyorumbaşka da doludracak bişeyim yok ya tencereleri bile doldurdum
bazen özellikle en geç saati sölüyolar, sonuç kağıdı falan var mı elinde internetten falan bakabileceğin? erken çıkar belki2 de çıkacak sonuç kan verdim geldim
Var kuzum ben android kullanıyorum su an uygulamadan
Yapıcam artık olduğu kadar ne yapayımYeter yeteeer kırklanmıcaksınız sonuçtayetmezse içme suyu söylersin ekstra.. artık yap bişeyler bacım yaratıcılığını kullan koca bir ay boşa gitmesin
Varda sitesini bulamadım benbazen özellikle en geç saati sölüyolar, sonuç kağıdı falan var mı elinde internetten falan bakabileceğin? erken çıkar belki
aaa ben aradım bulamadımmmmVar kuzum ben android kullanıyorum su an uygulamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?