• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey soracağım, iyice abarttım bellki bilmiyorum. Uzandım yatmak için, yan yatıyorum, bir süre sonra yanlarımdan dizlerime kasar şiddetli sancılar başladı. Zaten 1-2 gündür bel ağrıları çok vardı ayakta uzun süre kalamıyorum, kasıklarımda da ağrılar var yürümekte güçlük çekiyorum. Acaba bu ağrılar da hamilelik belirtileri olabilir mi yoksa az hareket edince mi arttı
Test yaptın mı canım yumurtlamadan sonra kac gun gecti

Ay kuzum bende baskasının durumunda gördüm cok sevindim bu aksam gördüm hemde sevinecegimiz varmıs bu ay cifte sevincler yasayalıımm inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰
işte öle küçük küçük her halta seviniyom ben 😂😂😂 ay asıl sevinci 20sinde bekliyorum inşşşş 😍😍😍 senin daha az var hatta, önce senden ve diğerlerinden alayım güzel haberleri, inanıyorum sıra bana da gelecek 💃🏻

işte öle küçük küçük her halta seviniyom ben 😂😂😂 ay asıl sevinci 20sinde bekliyorum inşşşş 😍😍😍 senin daha az var hatta, önce senden ve diğerlerinden alayım güzel haberleri, inanıyorum sıra bana da gelecek 💃🏻
Kız yok ben 28 Mart falan su an adetim ben 😂😂
Olsun kucuk kucuk buyuklere gidicez sevinclerde öyle dusun 🤩
Ben sizden bekliyorum size eklenicem pozitifleri görünce 😍

aaaa ben neden senn bat 3 4 gün var sanıyoorduuuum, neyse tamam elele kolkola kutlarız bebiş haberlerimizi, benim de bat 21 💃🏻
Pazartesi oldum kuzum belki ondan oyle hatırlıyorsundur 😅
Evet elele kol kola girip beklicez yine 😂 baharın gelişiyle müjdeleniriz hep birlikte inşallah 🥳

Kızlar bişey soracağım, iyice abarttım bellki bilmiyorum. Uzandım yatmak için, yan yatıyorum, bir süre sonra yanlarımdan dizlerime kasar şiddetli sancılar başladı. Zaten 1-2 gündür bel ağrıları çok vardı ayakta uzun süre kalamıyorum, kasıklarımda da ağrılar var yürümekte güçlük çekiyorum. Acaba bu ağrılar da hamilelik belirtileri olabilir mi yoksa az hareket edince mi arttı
Evet hamilelik belirtilrri canim.

Ben 3 4 oncesinr kadar aynisini yasiyor ve agliyodum sana oyle deyim. Ama suan yok kesildi. Hayalet cizgim de var testte ama iste bekliyorum

evet canım topiklerimiz için herşey :KK200: şu grup bu ay hamile kalsın hepimiz ve aynı anda hamileler grubuna transfer olalım ben çok sevdim bu grubu
İnşallah canım bende öyle olsun istiyorum düşünsene toplu toplu hamilelikleri izi takip ederiz ay ay 😅

Back
X