- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.021
Adam hissediyor belki debizim daha bu ay ilk denememiz o yüzden bu neyin güvenmesi bilemiyorum
ya inşallah canıım ne güzel dedinçoğul eki bi tık korkutsa da hallederiz bee
Canım boşver suyu doldurduğun damacanalardaki yeter yetmezse de su sipariş ederisiniz ama sakın kaçırma güzelce değerlendirKızlar benim şanssızlığıma bakar mısınızyarın doktor kontrolüm var eğer yumurta güzel büyümüşse değerlendiricez ya. Aksi gibi yarın sabahtan itibaren 48 saat su kesintisi olacak. Eee ben ne yapayım şimdi bu ay çöp mü olacak onca iğne git gel kaç gündür uğraşıyorum güleyim mi ağlayayım mı
harika olur ya hamiş ortakları oluruzİnşallah canım bende öyle olsun istiyorum düşünsene toplu toplu hamilelikleri izi takip ederiz ay ay
ay hepimiz alalımm o güzel haberi inşallaaahhAdam hissediyor belki deİnşallah hiç beklemez hemen güzel haberler alırsın canım
Benim biraz garip oldu önce solda gelişti 4 tane, sonra ikisi eridi sağ gelişti, 3. gidişimde sağda 1 tane 25 mm, solda 2 tane yumurta vardı 1 tanesi 20 mmdi.Senin nasıldı? Lh test yaptın mı çatlama görmek için?Bende reglin 16. günü sabahinda iğne oldum 17 . günü gece çatladı insaAllah catlamistiiğneden önce Letrol kullandim 5 gün senin yumurtanın boyutlar neydi canım
İnşallah yaaharika olur ya hamiş ortakları oluruz
Aynen öyle vallaValla öyle oldu (; napalim vardir bi hayir
İnşALLAH bu kız nerde ya baktımı acaba sonucaİnşallah yaa
Benim adetin 14. günü sağda iki tane vardır 14 ,16 mm solda 18 mm doktor bekle iki gün daha öyle iğneyi vurul dedi evde ovulasyon testi yaptım onda çatlamış gözüküyorduBenim biraz garip oldu önce solda gelişti 4 tane, sonra ikisi eridi sağ gelişti, 3. gidişimde sağda 1 tane 25 mm, solda 2 tane yumurta vardı 1 tanesi 20 mmdi.Senin nasıldı? Lh test yaptın mı çatlama görmek için?
İnşallah canım ya akrep burcu bebişler doğuralımay hepimiz alalımm o güzel haberi inşallaaahh
hep beraber doluşalım kasım anneleri topiğine
Canım yaklaşık 8 veya 9 gün oldu. En son pazar sabahı test yaptım negatifti. Erken olduğunu biliyorum. O yüzden perşembeye kadar bekleyeyim diyorum. Bat 6 martTest yaptın mı canım yumurtlamadan sonra kac gun gecti
BAksa yazardı sanırım bilemiyorum ki valla ben olsam 5dk d abir sayfayı yenielr dururdum sonuç çıkana kadarİnşALLAH bu kız nerde ya baktımı acaba sonuca
Ayy çok sevindim. Bat 6 Mart daha erken diye bişey yapmıyorum perşembeyi bekliyorumEvet hamilelik belirtilrri canim.
Ben 3 4 oncesinr kadar aynisini yasiyor ve agliyodum sana oyle deyim. Ama suan yok kesildi. Hayalet cizgim de var testte ama iste bekliyorum
Evet canım yerlesme olabilir ama bekle test yapmak icin ben olsam bata kadar beklerim negatif cıkarsa üzülmemek icin en dogru sonuc bat tarihinde cıkıyor cunkuCanım yaklaşık 8 veya 9 gün oldu. En son pazar sabahı test yaptım negatifti. Erken olduğunu biliyorum. O yüzden perşembeye kadar bekleyeyim diyorum. Bat 6 mart
Ben bugün yaptım böyle çıktı, bu kadar koyu pik hiç görmemiştim. Yarın yine bakacağımBenim adetin 14. günü sağda iki tane vardır 14 ,16 mm solda 18 mm doktor bekle iki gün daha öyle iğneyi vurul dedi evde ovulasyon testi yaptım onda çatlamış gözüküyordu
Hadi hayırlı bir sonuç daha duymak istiyoruzzz
Sen ne zamandır düşünüyorsun canım bebiş benim 2 sene oldu olmuyoDün iğne oldum, reglin 17. Gününe denk geldi.5 gün, günde 1 klomen kullandım birde regle kadar estrofem kullanacağım canım.
6 yıllık evliyim hiç korunmadık. 2017 de 15.8 cm çikolata kisti ameliyatı oldum top kadar büyüktü.Şimdi yine tekrarladı malesefSen ne zamandır düşünüyorsun canım bebiş benim 2 sene oldu olmuyoHayırlısı diyorum artık sende kist falan varmi
Kızlar bence kutlama yapıyor yoksa yazardı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?