- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.041
Hepimiz bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz bekliyoruz
Bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadik6 yıllık evliyim hiç korunmadık. 2017 de 15.8 cm çikolata kisti ameliyatı oldum top kadar büyüktü.Şimdi yine tekrarladı malesef![]()
hahaha kalpler bir
Bilemiyoruz ki inşallah öyledirKızlar bence kutlama yapıyor yoksa yazardı gibi![]()
ay tamam kutlama yapıyor olsunKızlar bence kutlama yapıyor yoksa yazardı gibi![]()
bak oda olabilirKızlar bence kutlama yapıyor yoksa yazardı gibi![]()

Öyle yapıcam artık başka çaremiz kalmadıAdam hissediyor belki deİnşallah hiç beklemez hemen güzel haberler alırsın canım
Canım boşver suyu doldurduğun damacanalardaki yeter yetmezse de su sipariş ederisiniz ama sakın kaçırma güzelce değerlendir![]()
Teşekkür ederimBende 2 yıllık evliyim hiç korunmadikRabbim şifa versin insAllah canim
Hayırlı gecelerkızçelerim size doyum olmaz ama sabah 8de bu kız mesaiye başlar, yavaştan yatışa geçeyim ben artık
iyi geceler ve bol bebişler diliyorum hepimize![]()
İyi geceler canım Allah rahatlık versinkızçelerim size doyum olmaz ama sabah 8de bu kız mesaiye başlar, yavaştan yatışa geçeyim ben artık
İyi geceler canımkızçelerim size doyum olmaz ama sabah 8de bu kız mesaiye başlar, yavaştan yatışa geçeyim ben artık
kuzum ben geçen ay prodoctor kullandım memnun kaldım kaset testleri öneriyor herkes daha güvenilir diyorlar ama bilemiyorum tam
Kaset testler erken belli etmiyor diye erken gebelik testi de alayım birkaç tane dedim o markaya da bir bakayım sağ ol canımkuzum ben geçen ay prodoctor kullandım memnun kaldım kaset testleri öneriyor herkes daha güvenilir diyorlar ama bilemiyorum tam
Rica ederim canımKaset testler erken belli etmiyor diye erken gebelik testi de alayım birkaç tane dedim o markaya da bir bakayım sağ ol canım![]()
Bende hiç belirti yok zaten bu ay takmıyorum da olacağını da sanmıyorum. geçen ay yumurtlamada ve yumurtlamadan sonraki o kasık ağrıları akıntılar falan da yok demek ki biz psikolojik olarak vucudumuzu etkiliyormuşuz bunu anladım ben vucut sahte gebelik belirtileri üretiyormuş
Bunu sakın kaçırma bacım güzel çıkmış ne yedin ne içtin böyle bu çok güzelBen bugün yaptım böyle çıktı, bu kadar koyu pik hiç görmemiştim. Yarın yine bakacağıminşallah güzel haberler alırız
![]()
Canım sen naptın? Gelişme varmıBen bakmış ama bulamamıştım