- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.061
Var canım bakalım hayırlısıylaCanım sen naptın? Gelişme varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım bakalım hayırlısıylaCanım sen naptın? Gelişme varmı
Evet tabiki uygun bir senedir aynı fiyatta firmaları hep takip ettim
Aaa açıldı sayfa ama sonuçlar yok? Alt alta dizili mi olmalı?Tahlil Sonuçları : Yönlendirme burdan bak bakalım burasını
Ayy hadi İnshaAllah.. ne zamandiki senin bat..Var canım bakalım hayırlısıylabu ay hiç belirtileri takmıcam dedim,erken test yapmıcam dedim ama topikte pozitif testleri görünce bir heyecan bir yapma isteği doğuyor
pazar inşalalh yapıcam test
Kuzum adet olmadım akıntım var şeffaf test yaptım ama sabah ilk idrar değildi ama 2 saat öncesinde sıvı almamıştım yine bir şey çıkmadı.acaba diyorum adet göremeden devam mi edecek kist mist mi oldu acep kafamda deli sorular bakalım 4 Mart merak ediyorum ne olacak ne diyecek Dr diyeGinnys canımmm naptın kız .. adet olamdin hala değil mi ?
Ayy burdayım sabahtan beri uğraşıyorum tahlil sonuçlarına ulaşmaya
ÇıkmamışNaptın baktınmıı sonuç ne oldu
Beni gebelere eklememişsinHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz
umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Bize heyecan yaptırıyor bekliyoruz güzel haberleriniÇıkmamış
Çıkmamış değil mi?Bize heyecan yaptırıyor bekliyoruz güzel haberlerini
Canimm vallaha elbette bunlar bir istisna ama ben bile doktor kese gördüğü zaman test yaptığımda hicbirsey çıkmadı düşünebiliyor musun.. kese olmasa hanile değilim derdim.. ben artık güvenemiyorum belki sagliksizdi diye çıkmadı onida bilmiyorum ama bir kadının 9 ay boyunca tets yaptığını hatıra kalsın diye ama negatif gördüğünü yazmış yani herşey mümkün..Kuzum adet olmadım akıntım var şeffaf test yaptım ama sabah ilk idrar değildi ama 2 saat öncesinde sıvı almamıştım yine bir şey çıkmadı.acaba diyorum adet göremeden devam mi edecek kist mist mi oldu acep kafamda deli sorular bakalım 4 Mart merak ediyorum ne olacak ne diyecek Dr diye
Tıklayabiliyomusıun onaÇıkmamış değil mi?
YokTıklayabiliyomusıun ona
Tüh yaa çıkmamış ozaman
Yok kuzum ya çatlatma iğnesinden birgün sonra böyle çıktıBunu sakın kaçırma bacım güzel çıkmış ne yedin ne içtin böyle bu çok güzel
Keşke uyuyabilsem günlerdir ilk defa bugün deli gibi uykum geldi ama uyuyamıyorumTüh yaa çıkmamış ozamanuyu kuzum geç oldu sabah bakarsın sonucuda bizede yazarsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
![]()
Yaa kıyamam sayfayı yenilesene tekrarKeşke uyuyabilsem günlerdir ilk defa bugün deli gibi uykum geldi ama uyuyamıyorum![]()
Kış kış testler kış kış.. yallah testler yallahPozitif testleri görünce test yapma isteği,çık aklımdan![]()

Evet canım bariz pik..Kızlar iyi akşamlar,bu sizce pik mi
Iki saat öncesinden almaman yeterli ondan öncesi için birşey olmaz2 saat sivi almamk gerek deniyor, benim 4 saatti çay kahve içmek durumunda kaldım